|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Snošaj muškarca tokom trudnoće
28.5.2009 19:57:40   
pahulja76
IZVORNA PORUKA: Smeshkica

Ja se bojim dal sam pogreshila shto sam imala sex tokom trudnoce....mozda je to izazvalo pobachaj user posted image

Smeshkice, nije to sigurno bio razlog... ne lupaj glavu vise zbog toga... idemo napred

IZVORNA PORUKA: Smeshkica

Ma ja sam o tome odavno lupala glavu .....ne brini .....bicu dobro....samo da prodje ova veshtica....ja se dajem u akciju...briga me za sve 

i kao sto si ovde napisala, cim user posted image prodje kreni u
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 26
28.5.2009 20:00:38   
Anoniman
pahuljo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pahulja76)
  Direktna veza do poruke: 27
28.5.2009 20:08:10   
pahulja76
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 28
28.5.2009 22:30:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mihi

Proleće je bila najbliže, sperma sadrži prostaglandin F2 alfa koji može da izazove porođaj. Sastojak je  tablete koja se stavlja u grlić da otpočne porođaj, ali to samo treba izbegavati u prva tri meseca, trudnoće.

Ja ispricala mm-u za ovo i on bi odmah da proba da li je to tacnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 29
28.5.2009 22:32:06   
eugenija
U Šk za  trudnice, rekoše da je najbolje imati snošaj koliko god je to moguće često, izuzev ukoliko nema nekih komplikacija i dr ne zabrani...

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 30
28.5.2009 22:40:22   
Rina
Tako je,treba vise trudnica da pohadja tu skolu user posted image

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 31
28.5.2009 22:41:28   
eugenija
IZVORNA PORUKA: Rina

Tako je,treba vise trudnica da pohadja tu skolu user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu Rina)
Direktna veza do poruke: 32
28.5.2009 22:42:00   
Jeca*
Sad sam ipak proverila u onoj knjizi "Šta da očekujete dok čekate bebu" i tamo piše da se izbegava snošaj u posl. 4-8 nedelja trudnoće jer u tom periodu može da dođe do pucanja vodenjaka i onda postoji opasnost od infekcije. Tačnije, piše da se koristi kondom.

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Rina)
Direktna veza do poruke: 33
28.5.2009 22:56:38   
eugenija
Ako se trudnoća odvija normalno, možete voditi ljubav bez ikakve opasnosti po bebu. Niko još nije dokazao da postoje opravdani razlozi da se seksualni odnosi zabrane za vreme trudnoće, ali ni tu nema stereotipnih saveta o tome šta je dobro, a šta nije. Slušajte svoj nagon i svoje sklonosti. Neke trudnice doživljavaju seksulni procvat upravo zato što su u drugom stanju i osećaju da su u potpunosti žene.
Vagina je prosto natopljena hormonima i zato je elastičnija, vlažnija, nesumnjivo drugačija, tako da će i žena i muškarac imati novo, drugačije osećanje za vreme snošaja. To može biti nešto što je bolje nego inače.
Često se muškarac ili žena ili oboje plaše da penis može povrediti dete, da može probiti vodenjak, izazvati pobačaj ili dovesti do porođaja. Ta strahovanja su NEOSNOVANA, jer beba je dobro zaštićena ukoliko se trudnoća odvija normalno.
Seksualna aktivnost tokom trudnoće ne dovodi bebu ni u kakvu opasnost.

(ovo zadnje boldovano je u knjizi)

Izvor: prof. Fridman i dr Koen-Solal. Moja trudnoća-moja beba. 1997. Beograd: Paideia

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 34
28.5.2009 22:58:03   
guppy RR
ja se slažem sa tim mišljenjem

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 35
28.5.2009 23:01:45   
Anoniman
Ma jeste odnos dozvoljen u normalnoj trudnoci, to ne sporim. U ovoj temi je bilo reci o tome da li je snosaj unutar vagine dozvoljen, i da li moze da skodi, ili pak koristi u trudnociuser posted image

(odgovor članu guppy RR)
  Direktna veza do poruke: 36
28.5.2009 23:06:15   
guppy RR
Nisam jako pametna ali verujem da se naše telo raznim "čepovima" brani od infekcijama i stvari koje mogu naškoditi plodu. Pre bi se plašila nekih hemikalija (depilacija tamo dole nekim hemijskim sredstvima) nego nečeg prirodnog kao što je seks.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 37
28.5.2009 23:35:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: guppy RR

kao što je seks.

...kao što je sperma... user posted image

(odgovor članu guppy RR)
  Direktna veza do poruke: 38
29.5.2009 8:22:39   
guppy RR
čuj.... znala sam da ćeš me (opet) ispraviti user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 39
29.5.2009 8:25:33   
pahulja76
user posted image t oje nasa Tasha user posted image

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 40
29.5.2009 8:42:22   
guppy RR
ma ljubi je guppy user posted image user posted image

(odgovor članu pahulja76)
Direktna veza do poruke: 41
29.5.2009 8:43:33   
Anoniman
Pa moram, kada nije stvar u sexu. To znamo da sme ako trudnoća nije rizična. Stvar je da li NA KRAJU SEXA muškarac sme da svrši u ženu koja je trudna?user posted image

(odgovor članu guppy RR)
  Direktna veza do poruke: 42
29.5.2009 16:35:25   
eugenija
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

IZVORNA PORUKA: guppy RR

kao što je seks.

...kao što je sperma... user posted image

Sperma nije veštačka hemikalija..!!!!! Totalno prirodna lučevina, sad me zbunjuješ, jer je Guppy navela depilatore, kreme, neke veštački dobijene proizvode...
Niko još nije uspeo napraviti veštačku spermu...
Živela sperma!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 43
29.5.2009 18:34:11   
tomic
MM je lekar i on insistira na kondomu, ili coitus interuptus zbog mogucih infekcija...

nadja, mamina lepotica!

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 44
29.5.2009 18:53:54   
mihi
Tomić jel sve ok s bebicom pisala si da su te ginekolozi nešto naplašili?

(odgovor članu tomic)
Direktna veza do poruke: 45
29.5.2009 19:28:03   
tomic
E pisala sam vec, neznam gde tacno, kad sam otisla kod kod drugog dr. rekao je da ovaj moj izgleda nije cuo za fizinomiju i da je to sve ok, samo je beba takav polozaj zauzela. A i ovaj moj je kreten, dala sam mu silne pare, a verujes li, do sada nijednom pritisak izmeren, kilaza, bilo sta.. Samo daj kintu i ko te sisa.. I samo nesto zanoveta.Do kraja cu ici kod ovih drugih, u bolnicu.. Ne treba mi vise on.Smucio mi se.

nadja, mamina lepotica!

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 46
8.6.2009 10:03:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Zille

Proleće je bila najbliže, sperma sadrži prostaglandin F2 alfa koji može da izazove porođaj. Sastojak je  tablete koja se stavlja u grlić da otpočne porođaj, ali to samo treba izbegavati u prva tri meseca, trudnoće.

Ja ispricala mm-u za ovo i on bi odmah da proba da li je to tacnouser posted image user posted image user posted image

Evo duzna sam da javim da sam probala, i da u mom slucaju nije podstaklo porodjaj, ali sam zato spavala kao bebicauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 47
8.6.2009 10:05:06   
mihi
Zile moraš da probaš još koji put najbolje dan dva pred termin tako kažuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 48
8.6.2009 10:05:51   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 49
8.6.2009 10:06:47   
Anoniman

Zile moraš da probaš još koji put najbolje dan dva pred termin tako kažuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image
Joj zamisli samo sta bi bilo da posle toga odem na pregled kod ginekologauser posted image

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here