Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pripreme za operaciju 9.6.2011 22:20:07
|
|
|
|
madre
|
choopa
< Poruku je uredio madre -- 9.6.2011 22:21:18 >
|
|
RE: Pripreme za operaciju 9.6.2011 22:22:37
|
|
|
|
LillyT
|
Ja tek sada vidimo ovo. CC, držite se
|
|
RE: Pripreme za operaciju 10.6.2011 0:22:55
|
|
|
|
Nensi*
|
Choopa,mislim na vas
|
|
RE: Pripreme za operaciju 10.6.2011 10:17:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Jel ima nekih novosti ? Kako li su proveli noc ? Jesu otisli na operaciju ?
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 10.6.2011 10:45:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Izvinjavam se sto se ne javljam, Marko mi jako kaslje, sumnjam na bronhitis, pa se mlatim sa njim. U 9.50h mi je Choopa poslala sms da jos cekaju, dr su rekli da ce M da inhaliraju pola h pred operaciju a tad ih jos nije bilo. Choopa ima grc u stomaku. :( Noc je protekla relativno mirno, imali su 2 dojenje krize ali su ih preziveli.
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 10.6.2011 10:46:44
|
|
|
|
lanajelena
|
samo da sto pre prodje
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 10.6.2011 10:51:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena samo da sto pre prodje i ja se nadam ..
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 10.6.2011 11:16:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Usao je u salu.
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 10.6.2011 12:16:38
|
|
|
|
NadaR
|
Pile malo , samo da se sto prije zavrsi
|
|
RE: Pripreme za operaciju 10.6.2011 12:21:54
|
|
|
|
Verus
|
Srecno nasa Choopka i mali M, bice to sve brzo gotovo
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 10.6.2011 13:54:26
|
|
|
|
Anoniman
|
12:21h Gotovo. Sad spava, 14h smije čaj, pa u 16h pola obroka. Operisali su mu i kilu usput. Sad pratim stanje.
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 10.6.2011 13:56:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Čupa, volimo te!
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 10.6.2011 13:57:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Choopa
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 10.6.2011 13:58:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 10.6.2011 16:56:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Čupa se javila Tash, ja prenosim, ne pitajte ništa : "Bio žedan, vrišti,a ne smijem mu dat. Isčupao braunilu, krv prskala svukuda,pa su mu makli sve.Meni pidžama krvava pa ću im tražit novu.Jedva zaspao, kad ustane može pola Hipp kašice. Meni se spava ali me strah da zaspim jer je on u krevetac".
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 10.6.2011 16:58:21
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 10.6.2011 17:00:02
|
|
|
|
New Mom
|
Choopa
|
|
RE: Pripreme za operaciju 10.6.2011 17:17:52
|
|
|
|
indy_25
|
Choopo da brzo izadjete iz bolnice i da vam dobro prodje postoperativni period bez muke
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 10.6.2011 18:21:56
|
|
|
|
isidora88
|
choopa
|
|
RE: Pripreme za operaciju 10.6.2011 18:24:42
|
|
|
|
Daca88
|
Choopa,drago mi je da je sve ok prošlo.Želim M brz postoperativni oporavak.
|
|
RE: Pripreme za operaciju 10.6.2011 18:25:01
|
|
|
|
Verus
|
Drzi se Choopa
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 10.6.2011 18:29:47
|
|
|
|
Brana
|
Choopa zelim brz oporavak,ljubni andjelka za nas!
|
|
RE: Pripreme za operaciju 10.6.2011 23:42:05
|
|
|
|
Nensi*
|
Choopa,mislim na vas i zelim brz oporavak i da sto pre idete kuci
|
|
RE: Pripreme za operaciju 10.6.2011 23:50:47
|
|
|
|
Vika
|
Još malo pa ćete kući! Poljupci
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 10.6.2011 23:57:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Brzo cete kuci, najteze je proslo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?