Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pripreme za operaciju 8.6.2011 22:28:35
|
|
|
|
choopa choops
|
Hvala vam puno, puno IZVORNA PORUKA: gagi Choopa ako ti bar jedan nalaz ne bude u redu pedijatar moze da pusti ali anesteziolog ne,on je tu glavni. Ja se nadam da ako se pedijatrica i bude premisljala zbog urina, da ce nas ipak poslati, pa neka nam gore odrade UK. Gagi ja jos dojim, pa ne znam ni sta smijem. Nadam se da ce i ova dr sutra reci da uzmem nesto. I danas mi je bio potreban lijek, mogu da zamislim sta ce tek biti prekosutra Uzela sam Tashin broj pa cu vam (ako krenemo sutra) javit preko nje sta se desava.
|
|
RE: Pripreme za operaciju 8.6.2011 22:31:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Choopo
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 8.6.2011 22:31:55
|
|
|
|
Lu
|
Choopa neka vam je sa srećom, da se što prije oporavite
|
|
[Obrisana poruka] 8.6.2011 22:32:09
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 8.6.2011 22:32:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Poslala sam ti br, videla si?
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 8.6.2011 22:36:17
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: gagi Znam da smijes uzimati apaurin ja sam ga pila dok sam dojila ,imala sam jaku aritmiju Hvala ti za info. Ja cu kupit na svoju ruku u slucaju da mi ova kaze da ne smijem. Tash upisala
|
|
RE: Pripreme za operaciju 8.6.2011 23:25:07
|
|
|
|
IVA 11
|
Nek je sa srecom Cupa, bice to sve ok!
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 8.6.2011 23:28:31
|
|
|
|
Dada81
|
Biće dobro ,Čupa! Srećno!
|
|
RE: Pripreme za operaciju 8.6.2011 23:33:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Choopa, mani se lekova ako kažu da ne smeš! Ne znaš kako oni reaguju u kombinaciji sa onim što će bebcu dati! Bolje ponesi rakije!
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 8.6.2011 23:36:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Srecno!
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 8.6.2011 23:37:41
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Tash Choopa, mani se lekova ako kažu da ne smeš! Ne znaš kako oni reaguju u kombinaciji sa onim što će bebcu dati! Bolje ponesi rakije! Ma daj bilo sta Danas sam imala frku kao da sam popila 5 Gyniprala (ko je pio, zna o cemu pricam ). Zapravo kad dodje do samog momenta operacije, onda cu mislim biti hladne glave, ali do tada??? Mada ako ne smije da doji noc prije, onda bi logicno i ja mogla da pijem tablete? Ne znam vidjecu sa doktorima, ako se sjetim pitata uopste koliko sam smotana. Iva, Dado Hvala vam svima na podrsci
|
|
RE: Pripreme za operaciju 8.6.2011 23:39:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne sme noć pre, ali sme li kad se budi iz anestezije? Ili ne sme? Znam da su meni rekli da 72h nakon prestanka antibiotika ne smem dojiti...
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 8.6.2011 23:41:41
|
|
|
|
Klarita
|
Choopo, saljem ti hiljadu
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 9.6.2011 11:07:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Kaže Choopa: Krenuli, kaže dr ima malo odstupanja u nalazima, ali da nema veze. Nije mi dala ništa za smirenje jer dojim (u PM). Javiću se. Inače su čekali od 7 do 8.15 u DZ. Pada kiša kod njih.
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 9.6.2011 11:11:35
|
|
|
|
Dada81
|
Hvala Tash ,na info. baš sad mislim na nju i bebicu. Chuupoooo
|
|
RE: Pripreme za operaciju 9.6.2011 12:01:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Tek sad vidim da idu na operaciju Choopo , zelim vam srecu i brz oporavak
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 9.6.2011 12:16:29
|
|
|
|
lanajelena
|
Choopo mislimo na vas
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 9.6.2011 17:50:21
|
|
|
|
Anoniman
|
"Pregledani. Op sutra oko 10h. Večeras od 2h ne smije da pije, ni da jede. Pustili su nas da izađemo, pa da se vratimo u 20h." Kukala joj majka jer njoj M sisa milion puta noću inače.
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 9.6.2011 17:51:26
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: Tash Kukala joj majka jer njoj M sisa milion puta noću inače. Ajooooj, jadna
|
|
RE: Pripreme za operaciju 9.6.2011 19:30:07
|
|
|
|
Daca88
|
Grlim vas
|
|
RE: Pripreme za operaciju 9.6.2011 19:54:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Smjestili se. Sami u sobi. Sve lične stvari vratili, ostatak je tu. Više info kad dođem do kompa. Vruće.
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 9.6.2011 22:14:38
|
|
|
|
Anoniman
|
M neće da spava još, taman da mu što kasnije dam da jede. Pozdravi puno IVU11 ako budeš išla na RR. Ja sam sad skroz ok, ali pretpostavljam da će sutra biti show. Čujemo se.
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 9.6.2011 22:15:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Grljenje, slanje najlepših misli i ventilatora . Pozdravi je puno.
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 9.6.2011 22:17:37
|
|
|
|
NadaR
|
Choops, drzite se
|
|
RE: Pripreme za operaciju 9.6.2011 22:19:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Choopa, grlim vas
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?