Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pripreme za operaciju 16.6.2011 12:45:26
|
|
|
|
choopa choops
|
dado Nuki nasa je ped OK, ona bi nas sigurno primila u savjetovalistu, ali ovoj je eto bilo tesko da proset_a do druge kancelarije Ma Nesto ne mogu da ti posaljem pp, pa evo ovdje Kako postaviti ticker? Evo mozes i ovdje pisati vase iskustvo kad ti jave sta i kako. Drzim fige za ljepotana KLIK
< Poruku je uredio choopa choops -- 16.6.2011 12:48:23 >
|
|
RE: Pripreme za operaciju 16.6.2011 12:48:25
|
|
|
|
nuki nuki
|
stigle su mi nekolike pp,sve nesto zbrkano valjda sam uspjela sad...hm m ada vidim ja da je zmjenska,al svejedno
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 16.6.2011 22:46:36
|
|
|
|
Jele
|
Čupika sad čitam da je sve prošlo dobro, super
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 12.7.2011 15:51:21
|
|
|
|
IVA 11
|
Choopa, hvala ti na ovako isrcpnom izvjestaju, stvarno si srce! Ni sanjala nisam da i nas ovo ceka, ali svakako znaci svaka informacija, jer i nama sleduje operacija ubrzo!
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 14.7.2011 23:14:25
|
|
|
|
choopa choops
|
Iva sta god da ti treba samo pitaj. I drzi se, proci ce uskoro, a onda cete konacno moci lakse da 'disete'
|
|
RE: Pripreme za operaciju 6.9.2011 16:30:00
|
|
|
|
IVA 11
|
Evo i nas u velikom spremanju za bolnicu, operaciju i sve sto nas ceka. Priblizilo se, operacija je prekosjutra, sjutra ulazimo u bolnicu i tad cu znati tacno vrijeme operacije. Eto tako. Ne znam kako sebe da utjesim, samo majka zna kako joj je. Nadam se da ce sve biti ok, moram biti jaka zbog moje ljubavi najvece.
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 6.9.2011 16:46:39
|
|
|
|
Snelle
|
Ivo, ne mogu ništa pametno da ti kažem, držim fige da sve brzo i lako prođe
|
|
RE: Pripreme za operaciju 6.9.2011 16:47:28
|
|
|
|
IVA 11
|
Hvala Snelle
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 6.9.2011 16:50:17
|
|
|
|
Verus
|
Sreco Iva! Sve ce to proci super, ne brini
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 6.9.2011 16:55:18
|
|
|
|
madre
|
iva, ljubi deckonju i budi jaka moja mama cesto kaze: sve ce se to jednom zvati lane
|
|
RE: Pripreme za operaciju 7.9.2011 16:34:38
|
|
|
|
IVA 11
|
Hvala mame...ulazimo nocas u 20 h sjutra smo 3-i po redu, 2 sata traje operacija. Drzite nam fige...Ljubimo vas...
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 7.9.2011 16:39:54
|
|
|
|
Olga75
|
bice sve ok Ivo
|
|
RE: Pripreme za operaciju 7.9.2011 16:45:14
|
|
|
|
NadaR
|
Drzite se Iva
|
|
RE: Pripreme za operaciju 7.9.2011 19:11:28
|
|
|
|
LillyT
|
Iva Brzo će i to proći
|
|
RE: Pripreme za operaciju 9.9.2011 11:37:09
|
|
|
|
choopa choops
|
Iva Nadam se da je sve proslo kako treba i da je sve ono ruzno iza vas
|
|
RE: Pripreme za operaciju 9.9.2011 11:59:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IVA
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 19.9.2011 20:44:20
|
|
|
|
dunja RR
|
Žene molim vas za odgovor. Posle klistiranja a pre operacije ili porođaja, kada idete u WC, da li sednete na šolju u bolnici (na papir)? Ja ne mogu da se nateram da sednem, a u protivnom napravim haos po wc-u i ne znam šta da radim. Izgleda da sam samo ja lujka koja sa tim ima problem. Kako vi to radite, da čujem savete, please:)
< Poruku je uredio dunja RR -- 19.9.2011 20:45:43 >
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 19.9.2011 20:46:18
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 19.9.2011 20:47:42
|
|
|
|
minavb
|
Ja sam bila u apartmanu koji sam lepo ocistila jos kad sam se smestila u sobu. Moj predlog je da poneses svoje ubruse i neke maramice sa dezinfekcionim sredstvom kojima mozes da prebrises dasku. U Veru sam nalazila neke assepto ili tako nekako, maramice sa asepsolom. Onda lepo natrpaj papir na dasku i udri, da prostis.
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 19.9.2011 20:48:06
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: gagi Ja sam stavljala papir na wc dasku. Neces uspijeti da razmisljas o tome kada klistir uradi svoje. Nego Dunja na kakvu operaciju ides nisam u toku Ma veruj mi razmišljam uvek (operisana već dva pzuta) i uvek sve use Pa opet idem na operaciju endometrioze, samo sada neće biti laparo nego mi seku stomak/kao carski rez.
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 19.9.2011 20:49:17
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ja sam bila u apartmanu koji sam lepo ocistila jos kad sam se smestila u sobu. Moj predlog je da poneses svoje ubruse i neke maramice sa dezinfekcionim sredstvom kojima mozes da prebrises dasku. U Veru sam nalazila neke assepto ili tako nekako, maramice sa asepsolom. Onda lepo natrpaj papir na dasku i udri, da prostis. Super ideja, Hvala mina:)
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 19.9.2011 20:51:01
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR samo sada neće biti laparo nego mi seku stomak/kao carski rez. Uh, jel bas moraju da te seckaju?
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 19.9.2011 20:52:07
|
|
|
|
dunja RR
|
U stvari, meni posle klistira izlazi samo ta odvratna voda, i samo curi, curi, da prostite. Stojeći ne mogu jer ću sve upropastiti. To mi je najgori deo operacije, mrzim klistir
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 19.9.2011 20:53:36
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: dunja RR samo sada neće biti laparo nego mi seku stomak/kao carski rez. Uh, jel bas moraju da te seckaju? Kažu da mora:( Ogromna je endometrioza, a uskoro radim VTO i žele lepo sve da očiste.
|
|
|
|
RE: Pripreme za operaciju 19.9.2011 20:54:18
|
|
|
|
Jeca*
|
dunja, ove maramice koje koristimo za Lukinu guzu smeju da se bace u wc šolju...retke su takve. Obavezno kupi njih, u toj situaciji će ti odlično doći
< Poruku je uredio Jeca* -- 19.9.2011 20:55:15 >
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?