Bebana17 -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (31.8.2012 13:43:35)
|
Moj muž je proveravao spermogram juce, posle 3 meseca uzimanja Fertil +, i rezultati su nas ohrabrili, sada jos da Bog umeša svoje prstiće, pa da ja lepo odem u prvo tromesečje. Sa 9 miliona po ml otisao je na 19,2 miliona po ml, volumen 4,2 ml, pokretnih 68% ,od toga pola pola su oni super brzi, a pola su oni malo sporiji. Svega 26 ih je sa abnormalnom formom, a 8 ih je nezrelih. Sto znaci da smo skoro dosli do normospermije. Uz Fertil sam mu davala i Peruvian macu jednu tabletu dnevno, i mesavinu meda i semenki. Ne znam sta je od ovoga upalilo, ali se radujem, jer sada imam cemu da se nadam. Drugostepena mi je zakazana za 06.11. ali se nadam da mi nece ni trebati VTO. Naravno, znam ja da ni ovakav spermogram nije garancija da ce do trudnoce doci, ali se nadam, nadam... I jos da napomenem da je moj mužić bolestan od leukemije, i zbog svojih lekova ima los spermogram, ali poboljsanja su moguca, i ne treba klonuti duhom, samo treba ici hrabro ka cilju..[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/duda.gif[/image]
|
|
|
|