sanjiva -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (25.6.2012 11:26:35)
|
IZVORNA PORUKA: rada rada a ja sam u medjuvremenu napravila kombinaciju meda i semenki [sm=smiley1.gif] KOd nas je problem smanjena pokretljivost i u fazi smo razmisljanja sta i kako uzimati od vitamna, uzdamo se u prirodne preparate, kako se pravi ta kominacija meda i semenki, ako moze recept i kako se uzima. Recept ... Uzeti po 100 grama oraha, badema, kikirikija (neslanog), lesnika, kokosa, susama, oljustenih semenki bundeve, oljustenih semenki suncokreta (neslanih), suvog grozdja, suvih smokava, suvih sljiva i suvih kajsija, sve naseckati vrlo sitno i dobro pomesati sa 1 teglom odn. 1 kg prirodnog meda.Uzimati ujutru i uvece po jednu supenu kasiku. Negde sam pročitala da se smatra da je bolje koristiti badem ,lešnik , semenke bundeve i suncokreta u sirovom stanju a ne pečene, negde da je svejedno. Ipak sam odlučila i seme bundeve i suncokreta koristila sirove a ostalo pečeno. Koliko će baš da utiče na rezultate ne znam,ali je vitaminiska bomba koja ima puno kalorija tako da uzima samo ujutru.
|
|
|
|