Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 29.8.2011 14:13:07
|
|
|
|
Vockica
|
Hvala degu ublazila si mi neizvesnost dok ne odemo kod doktorke sa svim rezultatima..
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 29.8.2011 18:04:20
|
|
|
|
Nella79
|
IZVORNA PORUKA: Vockica Stigli su mm rezultati spermograma...Devojke, da li vi mislite da su ok Volumen - 2,8 IZGLED - BELICAST Ph - 7,6 BROJ SPERMATOZOIDA U L - 113,0 POKRETNIH POSLE 30 MINUTA - 0,42 SLABO POKRETNIH - 0,21 NEPOKRETNIH - 0,37 NORMALNI OBLICI - 0,68 PATOLOSKI OBLICI - 0,32 FRUKTOZA -1,0 NEMA PORED REFERENTNE VREDNOSTI, PA DA MOZEMO DA PROTUMACIMO.. Pozz za sve Normalne vrednosti spermograma volumen > 2 ml pH 7.2 - 8,0 koncentracija spermatozoida > 20 mil./ml pokretljivost > 50 % progresivnih ili 25% brzo progresivnih vitalnost > 50 % morfologija > 40 % normalnog oblika leukociti < 1 mil./ml likvefakcija unutar 20 minuta Mislim da su to sasvim dobri rezultati!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 29.8.2011 20:48:13
|
|
|
|
World
|
danas sam bila u biljnoj apoteci i covjek mi dao biljku grcko sjeme (piskavica) za poboljsanje sperme.... je li neciji m probao ovo?
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 29.8.2011 20:56:54
|
|
|
|
nina26
|
Worl i ja sam cula za tu biljku, imaju i kapi u magicnom bilju da se kupe,ali od mojih silnih cajeva nisam stigla mm da uzmem Inace mislim da je jako dobra biljcica za nase muzice
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 29.8.2011 21:04:59
|
|
|
|
World
|
ja sam danas otisla i pokupovala sve zivo: tu piskavicu, macinu travu, virak i hajducku, pa evo pijuckam.... mislim da sam sve trave obuhvatila...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 29.8.2011 21:33:08
|
|
|
|
GRGA
|
Zene koja je to biljka za nase muzeve dobra..Tj za poboljasanje spermograma??
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 29.8.2011 21:35:10
|
|
|
|
World
|
piskavica ili grcko sjeme, tako se zove... to se nesto samelje, pa se pojede po kasicica 3x dnevno sa necim posto valjda smrdi (nisam jos osjetila), ali svjeze samljeveno se jede....
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 29.8.2011 21:47:33
|
|
|
|
GRGA
|
Znaci ta piskavica se samelje i mm to pojede 3x dnevno!!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 29.8.2011 22:52:38
|
|
|
|
nina26
|
ja sam danas otisla i pokupovala sve zivo: tu piskavicu, macinu travu, virak i hajducku Pa ti si se bas naouruzala, kao u rat da si krenula
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 29.8.2011 23:00:33
|
|
|
|
World
|
IZVORNA PORUKA: GRGA Znaci ta piskavica se samelje i mm to pojede 3x dnevno!! Pa tako mi rece covjek, ali mislim da moras samljeti toliko koliko ti treba za taj put da pojede. Nina, dosta mi je svega, ima sad da se nakljukam i da sve bude tip top. A i ko mi kaze....
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 29.8.2011 23:27:31
|
|
|
|
Suncicabg
|
Piskavica je Kratko je mm koristio kratko, jer je sve pocelo da smrdi na nju U svako slucaju srecno
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 29.8.2011 23:33:43
|
|
|
|
GRGA
|
hahhahah joj mogu da zamislim sta je to--Pa koliko to smrdi zene!!!!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 29.8.2011 23:44:44
|
|
|
|
World
|
kaze mm pa sta ima veze sto smrdi kad je vec svakakva sr probao...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 29.8.2011 23:46:03
|
|
|
|
Suncicabg
|
I moj je to pricao dok je nije probao. Posle kad smo koristili Profertil i slicno pevao je ko malo dete i sad kaze samo Piskavicu ne sve drugo moze
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 29.8.2011 23:47:23
|
|
|
|
GRGA
|
Joj mmm-u smeta PROXSEED..Uf kako ga satvi u usta tako mu proradi zeludac da povraca...............
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 29.8.2011 23:47:29
|
|
|
|
World
|
ma ovaj moj ne odustaje tako lako...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 30.8.2011 0:10:30
|
|
|
|
degu
|
Svaka mu čast Svete, mislim da ni moj ne bi mogao nešto tako gadno da koristi, ipak je za ovu varijantu s medom
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 30.8.2011 9:21:56
|
|
|
|
Vockica
|
Hvala Nella79 Sad samo jos ja da sredim situaciju sa hormoncicima
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 30.8.2011 14:58:39
|
|
|
|
nina26
|
A sto ne kupite onda kapi, ako ta piskavica toliko smrdi? Mozda bi to bila bolja kombinacija... World sad sam u hotelu, nemam gde da kuvam po litar caja, ako budem narucila samo litar provrele vode imaju da me gledaju bledo
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 30.8.2011 22:21:10
|
|
|
|
GRGA
|
Zene samo da vam javim da sam kupila svasta nesto u biljnoj apoteci Piskavica--super-jeli smo i groznije stvari-mm je prihvatio odlicno(bolja je od proxseeda 100 puta)) ..Mislim nemojte me pogresno shvatiti..mm ima problem sa zelucem pa mu onaj kiseli ukus odamh izazove cir na zelucu...samo zbog toga Kupila sam ulje lana koje je puno vitamina E!!!Svi znamo da je vitamin E odlican za spermogram Ja sam kupila biljnu mesavinu trava koje se jede uz med za snizavanje stitne!!!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 30.8.2011 22:23:36
|
|
|
|
degu
|
Grga, a kakva je to mešavina za štitnu? Mi nemamo biljne apoteke. Žene a gde ima još da se kupi to ulje lana i kapi piskavice?
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 30.8.2011 22:36:15
|
|
|
|
World
|
E samo da vam kazem, morala sam da probam piskavicu da vidim kakva je... mm kaze da je grozna, ali ne odustaje, pa reko da vidim kako je grozna... kao prvo uopste ne smrdi toliko, a liznula sam i nije ni blizu toliko losa... ili sam se ja navikla da konzumiram i mnogo gore stvari... znaci ako uporedite ovu piskavicu i onu gorku ocajnicu, piskavica je NISTA....
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 30.8.2011 22:38:04
|
|
|
|
degu
|
World a kako se to koristi, ne konta baš ova veverica najbolje i gde se kupuje, jel ima tako samleveno ili mi meljemo?
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 30.8.2011 22:40:24
|
|
|
|
World
|
Ja sam kupila u biljnoj apoteci, ovi imaju sve i svasta, ne znam da li ima u obicnoj.... Nije samljeveno nego u nekim zrncima, a sameljes prije konzumiranja....mislim da ne valja da stoji bas samljeveno...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 30.8.2011 22:42:46
|
|
|
|
degu
|
E pa potražiću baš, a sećam se da je Janin muž to koristio i ulje lana i baš mu se popravio spermogram.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 7 neobičnih činjenica o spermiIstražujući, otkrili smo između ostalog i da sperma sprečava depresiju kod žena, kao i da služi za negu ženske kože, a d...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?