Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osvojite Profertil! 5.2.2012 14:37:27
|
|
|
|
snovi
|
1. PROfertil je originalni dodatak ishrani koji se koristi za dijetetski tretman muškog infertiliteta. 2. Može se kupiti u obliku kapsula i kesica 3. Ima prijatan ukus slično kao Cedevita. _______________________________________________________________ KOMENTAR Voleli bismo da mm popravi spermogram jer se pripremamo za VTO.
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 5.2.2012 14:43:48
|
|
|
|
galovic
|
Divno !!! Bice jos bebica !!!
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 5.2.2012 15:02:28
|
|
|
|
degu
|
1. PROfertil je dijetetski proizvod namenjen lečenju muške neplodnosti. Sadrži vitaminčiće i aminokiseline i sve što je neophodno za normalno odvijanje procesa spermiogeneze. 2. PROfertil se može kupiti u obliku kapsula i u vidu kesica sa rastvorljivim prahom. 3. Ima prijatan ukus, kao Cedevita. Od našeg prvog nalaza, kad smo mislili da je situacija bezizlazna došlo je do velikog pomaka. Stigli smo do oligospermije što je za nas fenomenalno, sad samo još taj broj da povećamo i da se posle 3.5 godine truda ponovo nadamo nekom čudu da ćemo i prirodno uspeti.
|
|
RE: Osvojite Profertil! 5.2.2012 17:10:18
|
|
|
|
dunja RR
|
Ajmo
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 5.2.2012 20:29:23
|
|
|
|
snovi
|
Zaboravih da kažem da je super vest da se obnavlja akcija
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 5.2.2012 20:52:14
|
|
|
|
Anoniman
|
bravo za akciju!!
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 6.2.2012 0:13:12
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
1. PROfertil je originalni dodatak ishrani koji se koristi za dijetetski tretman muškog infertiliteta. 2. Može se kupiti u obliku kapsula i kesica 3. Ima prijatan ukus slično kao Cedevita. P.S. ajd i ja da okusam srecu pa usrecim jedan par koji se trudi vec tri godine da dobiju bebce :)
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 6.2.2012 14:21:53
|
|
|
|
neron
|
bravo za akciju, mada ovo trece pitanje je stvarno bezveze jer ipak su na ovome forumu najvise zene, bogami moracu muza pitati kakvog je ukusa pa da se mozemo i mi prijaviti.
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 6.2.2012 20:29:31
|
|
|
|
ALLEKS
|
Drago mi je da se ova akcija pokrenula ponovo... Ja sam od skoro clan, ali vas odavno redovno pratim... MM trenutno pije profertil pa cemo videti koliko ce pomoci. Tako da ja ovaj krug preskacem, ali cu se prijaviti za naredni... Crtice prijavljujte se, svima vam drzim palceve i navijam za sve vas i da sve uskoro pokazujete lepe Dunja hvala na veeeeeeeeeelikoj podrsci, svima nam puno znaci...
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 6.2.2012 22:57:25
|
|
|
|
lalojedac
|
1.Profertil je dijetetski proizvod,koji je namenjen lecenju muskog infertiliteta,sluzi kao dodatak ishrani i sadrzi kombinaciju 8 jedinstvenih supstanci koje znatno poboljsavaju spermogram 2.Moze se naci u obliku kapsula i kesica sa rastvorljivim prahom 3.Veoma je prijatnog ukusa Mi smo zbog jako loseg spermograma(ispod milion) vec 6 godina u ovoj prici,nasa borba ne prestaje sve dok ne ostvarimo nas cilj a to su
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 6.2.2012 23:01:07
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: ALLEKS Dunja hvala na veeeeeeeeeelikoj podrsci, svima nam puno znaci... Hvala vama što volite Ringeraju
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 6.2.2012 23:42:32
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: ALLEKS Drago mi je da se ova akcija pokrenula ponovo... Ja sam od skoro clan, ali vas odavno redovno pratim... MM trenutno pije profertil pa cemo videti koliko ce pomoci. Tako da ja ovaj krug preskacem, ali cu se prijaviti za naredni... Alleks prijavi se slobodno, tek tamo za mesec dana je proglašenje pobednika, 5.3. ako sam dobro zapamtila, do tad će vam već zatrebati nova kutija a možda i neće odmah krenuti novi krug.
|
|
RE: Osvojite Profertil! 6.2.2012 23:50:59
|
|
|
|
degu
|
Pa to je divna vest
|
|
RE: Osvojite Profertil! 7.2.2012 18:50:35
|
|
|
|
ALLEKS
|
Hvala Degu sto mislis na mene, divna si Ali mi imamao tabletica do polovine aprila, pa mislim da je mozda nekome drugom trenutno prece...A mozda se potajno nadam da nam vise nece ni trebati jer smo krenuli u akciju... Ali se isto tako nadam da nas Dunjica nece zaboraviti, i da ce profertila biti i u narednih par meseci, i vise...Kako sam skromna Jel tako Dunjice?
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 14.2.2012 13:36:23
|
|
|
|
ALLEKS
|
Dunjice, kada krece glasanje?
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 14.2.2012 13:40:38
|
|
|
|
dunja RR
|
Mila, 1.3. krećemo sa glasovima
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 21.2.2012 1:16:25
|
|
|
|
gugutka
|
1. PROfertil je originalni dodatak ishrani koji se koristi za dijetetski tretman muškog infertiliteta. 2. kupije se u obliku kapsula i kesica 3. ukus slično kao Cedevita.
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 27.2.2012 22:37:09
|
|
|
|
dunja RR
|
PROfertil je originalni dodatak ishrani koji se koristi za dijetetski tretman muškog infertiliteta. PROfertil je jedinstvena kombinacija 8 aktivnih supstanci koje svojim udruženim i izbalansiranim dejstvom pospešuju sve stadijume spermatogeneze čime povećavaju broj, koncentraciju i pokretljivost spermatozoida i popravljaju njihov kvalitet u spermogramu. Efikasnost i bezbednost PROfertila su potvrđene kliničkim ispitivanjima. PROfertil je komforan za upotrebu – nalazi se u obliku kapsula i kesica i koristi se jednom dnevno. Kompanija Goodwill Pharma našim dragim poset_iocima nudi priliku da svojim tačnim odgovorima na tri postavljena pitanja uz najbolji komentar po izboru ostalih „forumaša“ na forumu PROfertil dobiju jedno mesečno pakovanje PROfertil kesica ili kapsula po svom izboru. U ovom krugu koji traje zaključno sa 5.3.2012. biće nagrađene tri osobe. Odgovori na pitanja i komentar napisani do 29.2.2012. smatraju se prijavom. Za najbolji komentar će se glasati u periodu od 1.-4.3.2012.god., zaključno sa 4.3.2012. a pobednici će biti proglašeni 5.3.2012.godine nakon čega će im biti poslate nagrade. Odgovorite na sledeća pitanja, napišite nam ispod odgovora komentar zašto smatrate da bi vaš vi trebali da osvojite PROfertil i čekajte glasanje od 1.3.2012. PITANJA: 1. Šta je to PROfertil? 2. U kojim oblicima/pakovanjima se PROfertil može kupiti u referentnoj apoteci ili direktno naručiti od Goodwill Pharme? 3. Kakvog je ukusa rastvor PROfertila (kesice)? ODGOVORI: 1. 2. 3. _______________________________________________________________ KOMENTAR Izvolite, prijavite se Još malo pa glasamo
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 1.3.2012 2:16:47
|
|
|
|
dunja RR
|
PROfertil je originalni dodatak ishrani koji se koristi za dijetetski tretman muškog infertiliteta. PROfertil je jedinstvena kombinacija 8 aktivnih supstanci koje svojim udruženim i izbalansiranim dejstvom pospešuju sve stadijume spermatogeneze čime povećavaju broj, koncentraciju i pokretljivost spermatozoida i popravljaju njihov kvalitet u spermogramu. Efikasnost i bezbednost PROfertila su potvrđene kliničkim ispitivanjima. PROfertil je komforan za upotrebu – nalazi se u obliku kapsula i kesica i koristi se jednom dnevno. Kompanija Goodwill Pharma će nagraditi tri Ringerajina korisnika mesečnim pakovanjem PROfertil kesica ili kapsula po svom izboru. Glasajte zaključno sa 4.3. za najbolji komentar. Prijavljeni su: 1. snovi 2. degu 3. Crvenkapa85 4. lalojedac 5. gugutka
< Poruku je uredio dunja RR -- 1.3.2012 2:17:16 >
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 1.3.2012 10:38:32
|
|
|
|
Maya21
|
ovaj put glasam za lalojedac
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 1.3.2012 10:42:10
|
|
|
|
MASHKA
|
degu
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 1.3.2012 10:47:42
|
|
|
|
Jole84
|
Glasam za Degu
|
|
RE: Osvojite Profertil! 1.3.2012 14:38:38
|
|
|
|
ALLEKS
|
I ja ovaj putglasam za nasu vevericu Degu
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 1.3.2012 15:11:48
|
|
|
|
MakiJ
|
glas za degu
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 1.3.2012 15:13:36
|
|
|
|
maca821
|
Za Degu naravno
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
KIšalilianaVolite li kišu?da (
34%)
ne (
66%)
Ukupan broj glasova: 76Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!