Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osvojite Profertil! 5.3.2012 23:44:45
|
|
|
|
momaka
|
1. sadrzi jedinstvenu kombinaciju 8 aktivnih supstanci koje potsticu sve stadijume spermogeneze 2. prilikom ispitivanja ovog leka nisu utvrdjene nus pojave i nezeljena dejstva 3.mogu se nabaviti u svim Goodwill apotekama ili on/line narudzbom www.goodwillshop.rs ovaj mora biti moj
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 6.3.2012 17:40:28
|
|
|
|
ALLEKS
|
Cestitam svim crticama na poklonu, sada u napad...
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 8.3.2012 22:35:23
|
|
|
|
degu
|
samo da prijavim da nam je stigao Profertil Hvala svima na glasovima i na čestitkama, nek nam svima bude plodonosan
|
|
RE: Osvojite Profertil! 8.3.2012 22:48:07
|
|
|
|
dunja RR
|
Neka vam bude plodonosan
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 8.3.2012 22:48:58
|
|
|
|
degu
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 8.3.2012 23:36:20
|
|
|
|
Suncicabg
|
Degu nek pomogne
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 10.3.2012 11:57:41
|
|
|
|
lalojedac
|
Meni jos nije stigao Stici ce,polako...
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 10.3.2012 12:56:04
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: lalojedac Meni jos nije stigao Stici ce,polako... Proverioću mila, ali verovatno do ponedeljka neću dobiti odgovor. Stići će, ne brini.
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 11.3.2012 16:01:42
|
|
|
|
lalojedac
|
Opusteno,stice ce...samo nek nam pomogne...do sad nista nije.Hvala!
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 11.3.2012 16:34:27
|
|
|
|
monini
|
e pa cestitam svim dobitnicama, tj njihivim muzicima koji ce ga koristiti ja okasnila sa glasanjem..neka vam je sretno i bericetno trudilice !!!!
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 11.3.2012 16:42:26
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR PROfertil je originalni dodatak ishrani koji se koristi za dijetetski tretman muškog infertiliteta. PROfertil je jedinstvena kombinacija 8 aktivnih supstanci koje svojim udruženim i izbalansiranim dejstvom pospešuju sve stadijume spermatogeneze čime povećavaju broj, koncentraciju i pokretljivost spermatozoida i popravljaju njihov kvalitet u spermogramu. Efikasnost i bezbednost PROfertila su potvrđene kliničkim ispitivanjima. PROfertil je komforan za upotrebu – nalazi se u obliku kapsula i kesica i koristi se jednom dnevno. Kompanija Goodwill Pharma našim dragim poset_iocima nudi priliku da svojim tačnim odgovorima na tri postavljena pitanja uz najbolji komentar po izboru ostalih „forumaša“ na forumu PROfertil dobiju pakovanje PROfertil kesica ili kapsula po svom izboru. U ovom krugu koji traje zaključno sa 5.3.2012. biće nagrađene tri osobe. Odgovori na pitanja i komentar napisani do 31.3.2012. smatraju se prijavom. Za najbolji komentar će se glasati u periodu od 1.4.-4.4.2012.god., zaključno sa 4.4.2012. a pobednici će biti proglašeni 5.4.2012.godine nakon čega će im biti poslate nagrade. Odgovorite na sledeća pitanja, napišite nam ispod odgovora komentar zašto smatrate da bi vaš vi trebali da osvojite PROfertil i čekajte glasanje od 1.4.2012. PITANJA: 1. PROfertil sadrži jedinstvenu kombinaciju aktivnih supstanci. Ova kombinacija deluje tako što podstiče sve stadijume spermatogeneze. Koliko aktivnih supstanci ulazi u sastav PROfertila? 2. Da li postoje kontraindikacije za primenu PROfertila i da li PROfertil ima registrovanih neželjenih dejstava? 3. Na koji način se mogu nabaviti PROfertil kesice i PROfertil kapsule? ODGOVORI: 1. 2. 3. _______________________________________________________________ KOMENTAR Izvolite, prijavite se
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 12.3.2012 20:24:18
|
|
|
|
ocajnica
|
1)Profertil sadrzi jedinstvenu kombinaciju 8 aktivnih supstanci 2)Prilikom ispitivanja Profertil-a nisu utvrdjene nus pojave i nezeljena dejstva 3)Profertil se moze nabaviti u svim Goodwill apotekama ili online narudzbinom na www.godwilleshop.rs Nama je potreban jer vec 8 godina pokusavamo da dobijemo bebu,i bas danas nam je doktorka predlozila ove tablete.....
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 14.3.2012 0:43:59
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: lalojedac Meni jos nije stigao Stici ce,polako... Mila jel' stigao Profertil?
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 14.3.2012 10:31:49
|
|
|
|
lalojedac
|
Dunja nije jos uvek...hvala na interesovanju... Stici ce,polako...
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 15.3.2012 17:48:54
|
|
|
|
lalojedac
|
Stigao je Profertil Hvala svima,sad ima da kljukam muzica,pa za jedno par meseci nadam se da ce biti novosti.
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 15.3.2012 17:59:44
|
|
|
|
dunja RR
|
Navijamo za vas
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 15.3.2012 18:20:03
|
|
|
|
*Maki*
|
1.Profertil sadrzi jedinstvenu kombinaciju 8 aktivnih supstanci 2.Prilikom ispitivanja Profertila nisu utvrdjene nus-pojave i nezeljena dejstva 3.Moze se nabaviti u svim Goodwill apotekama ili online narudzbinom na http://www.godwilleshop.rs p.s. moj suprug ima dijagnozu hyposperimia,ovaj preparat je koristio ranije i spermogram se znacajno poboljsao,pored Profertila koristio je i ''energetsku bombu'' (med+badem+lesnik+orah..) :)
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 16.3.2012 10:43:15
|
|
|
|
lalojedac
|
Hvala Dunja! Nek nam je plodonosan
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 16.3.2012 12:32:10
|
|
|
|
snovi
|
1.Profertil sadrzi jedinstvenu kombinaciju 8 aktivnih supstanci 2.Prilikom ispitivanja Profertila nisu utvrdjene nus-pojave i nezeljena dejstva 3.Moze se nabaviti u svim Goodwill apotekama ili online narudzbinom na http://www.godwilleshop.rs Profertil je sjajan, znam mnoge kojima je pomogao!
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 16.3.2012 12:38:21
|
|
|
|
gugutka
|
Dobar je Profertil, malo povesti računa i o zdravoj ishrani, još malo vitamina dodati i uspeh ne može izostati!
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 26.3.2012 15:28:57
|
|
|
|
gugutka
|
1.Profertil sadrzi jedinstvenu kombinaciju 8 aktivnih supstanci 2.Prilikom ispitivanja Profertila nisu utvrdjene nus-pojave i nezeljena dejstva 3.Moze se nabaviti u svim Goodwill apotekama ili online narudzbinom na http://www.godwilleshop.rs
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 30.3.2012 11:14:20
|
|
|
|
lalojedac
|
Kad krece glasanje?
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 30.3.2012 11:20:44
|
|
|
|
snovi
|
Piše gore 1.4. :)
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 1.4.2012 1:01:08
|
|
|
|
dunja RR
|
Kreće glasanje Prijavljeni korisnici su: 1. lalojedac 2. momaka 3. ocajnica 4. *Maki* 5. snovi 6. gugutka Izvolite, glasajte za jednog od navedenih korisnika
|
|
RE: Osvojite Profertil! 1.4.2012 18:38:06
|
|
|
|
lalojedac
|
momaka
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Купање бебе.
пеперутка16
Да ли сте купали бебу пре него што вам је пупчана врпца отпала?