Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osvojite Profertil! 31.7.2011 23:13:36
|
|
|
|
galovic
|
Zene ja samo da vam javim da je mm pio profertil 3 mesecauser posted image user posted image U utorak radimo analize!!!user posted image user posted image Drzimo fige svi !!!!! Zelim vam puno srece i da bude rezultat jedna !!!
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 31.7.2011 23:16:44
|
|
|
|
galovic
|
Galovic ti se pravo user posted image Hvala !!! Od srca je prosledjena nagrada osobi kojoj zaista treba i znaci jos jedna kutija !!!
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 31.7.2011 23:26:01
|
|
|
|
diximar
|
Svaka cast
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 1.8.2011 0:49:51
|
|
|
|
degu
|
Galovic jeste pravo Ja sam oduševljena njenim gestom, za mene je to stvarno jedno dobro delo i srećna sam što takvi ljudi postoje. Hvala i na Profertilu i na svim lepim željama I ja ću javiti kako napredujemo i nadam se da će ovo tvoje dobro delo još više uticati da nam se poprave rezultati i da dođemo do Hvala puno i Ringeraji koja je okupila ovako divne ljude na jednom mestu, pa toliko pozitivne energije može stvarno da privuče samo pozitivne stvari
|
|
RE: Osvojite Profertil! 1.8.2011 0:51:13
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 1.8.2011 0:58:58
|
|
|
|
degu
|
Dunja evo i za tebe jedan veliiiiiiki Stvarno je za nas sve ovo velika pomoć, ne samo ova nego sve sponzorske teme, sa finansijske strane gledano. Ali podrška, razumevanje i svo ohrabrenje koje sam na RR dobila od naših dragih RRajki, to je ono što nema cenu. Predivan Portal, jako sam srećna što sam vas pronašla. Svugde sam po malo bila, čitala, ali sam se uvek na RR vraćala.
|
|
RE: Osvojite Profertil! 1.8.2011 11:00:36
|
|
|
|
galovic
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 3.8.2011 13:20:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja se prijavljujem na proxeedu, ali zovite me da glasam za vas kad počne glasanje. Ne vidim sve teme na telefonu.
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 3.8.2011 13:31:13
|
|
|
|
degu
|
Važi Pčelice Sve ću da vas poteram na glasanje, kao i za Proxeed
|
|
RE: Osvojite Profertil! 23.8.2011 0:49:35
|
|
|
|
degu
|
Ja samo da prijavim da je mm popio prvu kutiju, sutra krećemo sa drugom Da nam svaki mesec, do naše ovako brzo prođe kao ovaj
|
|
RE: Osvojite Profertil! 23.8.2011 0:55:29
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: degu Ja samo da prijavim da je mm popio prvu kutiju, sutra krećemo sa drugom Da nam svaki mesec, do naše ovako brzo prođe kao ovaj Neka je sa srećom
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 23.8.2011 0:57:05
|
|
|
|
degu
|
Hvala Dunjice A javiću vam i rezultate
|
|
RE: Osvojite Profertil! 23.8.2011 1:29:36
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: degu Hvala Dunjice A javiću vam i rezultate Čekamo i navijamo da budu što bolji
|
|
|
|
RE: Profertil 23.8.2011 1:32:33
|
|
|
|
liliana
|
< Poruku je uredio dunja RR -- 23.8.2011 15:29:09 >
|
|
RE: Profertil 23.8.2011 17:46:35
|
|
|
|
galovic
|
Degu drzimo fige !!!! Puno srece !!!!!!
|
|
|
|
RE: Profertil 23.8.2011 21:41:34
|
|
|
|
degu
|
Hvala vam mnogo na podršci
|
|
RE: Profertil 6.9.2011 13:14:19
|
|
|
|
degu
|
Evo da vam javim, kao što sam i obećala. Posle mesec i po dana korišćenja Profertila mm je radio spermogram i mnogo je bolji nego prošli put, pokretljivost je i dalje 0, ali su se broj i morfologija popravili dosta. Tako da i dalje koristimo Profertil i nadam se da će za par meseci biti, još mnogo, mnogo bolje
|
|
RE: Profertil 26.10.2011 14:11:29
|
|
|
|
galovic
|
Degu ima li novosti neke????
|
|
|
|
RE: Profertil 26.10.2011 14:18:27
|
|
|
|
degu
|
Galovic Za sad još nema nikakvih novosti, dragi u novembru opet ide na kontrolu, pa ćemo videti šta dalje. Ali je poboljšanje posle Profertila bilo veliko, nadam se da je sad, ako nije bolje, bar isto tako
|
|
RE: Profertil 26.10.2011 14:22:12
|
|
|
|
galovic
|
Super, bas mi je drago !!!!! Mada nestrpljivo iscekujemo da nam javis ono najlepse !!!! Drzimo vam fige !!!! Nek je sa srecom !!!!
|
|
|
|
RE: Profertil 26.10.2011 14:24:30
|
|
|
|
degu
|
Javiću, obećavam, samo da se desi Hvala na svim lepim željama
|
|
RE: Osvojite Profertil 3.2.2012 19:37:30
|
|
|
|
dunja RR
|
Od 5.2. vas čekaju lepe novosti u ovoj temi. Pratite ...
< Poruku je uredio dunja RR -- 3.2.2012 19:38:02 >
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil 3.2.2012 23:44:17
|
|
|
|
degu
|
Joj Dunja što se radujem Imamo jako pozitivna iskustva sa Profertilom
|
|
RE: Osvojite Profertil! 4.2.2012 23:21:56
|
|
|
|
dunja RR
|
PROfertil je originalni dodatak ishrani koji se koristi za dijetetski tretman muškog infertiliteta. PROfertil je jedinstvena kombinacija 8 aktivnih supstanci koje svojim udruženim i izbalansiranim dejstvom pospešuju sve stadijume spermatogeneze čime povećavaju broj, koncentraciju i pokretljivost spermatozoida i popravljaju njihov kvalitet u spermogramu. Efikasnost i bezbednost PROfertila su potvrđene kliničkim ispitivanjima. PROfertil je komforan za upotrebu – nalazi se u obliku kapsula i kesica i koristi se jednom dnevno. Kompanija Goodwill Pharma našim dragim poset_iocima nudi priliku da svojim tačnim odgovorima na tri postavljena pitanja uz najbolji komentar po izboru ostalih „forumaša“ na forumu PROfertil dobiju jedno mesečno pakovanje PROfertil kesica ili kapsula po svom izboru. U ovom krugu koji traje zaključno sa 5.3.2012. biće nagrađene tri osobe. Odgovori na pitanja i komentar napisani do 29.2.2012. smatraju se prijavom. Za najbolji komentar će se glasati u periodu od 1.-4.3.2012.god., zaključno sa 4.3.2012. a pobednici će biti proglašeni 5.3.2012.godine nakon čega će im biti poslate nagrade. Odgovorite na sledeća pitanja, napišite nam ispod odgovora komentar zašto smatrate da bi vaš vi trebali da osvojite PROfertil i čekajte glasanje od 1.3.2012. PITANJA: 1. Šta je to PROfertil? 2. U kojim oblicima/pakovanjima se PROfertil može kupiti u referentnoj apoteci ili direktno naručiti od Goodwill Pharme? 3. Kakvog je ukusa rastvor PROfertila (kesice)? ODGOVORI: 1. 2. 3. _______________________________________________________________ KOMENTAR Izvolite, prijavite se
< Poruku je uredio dunja RR -- 4.2.2012 23:25:46 >
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 5.2.2012 13:51:18
|
|
|
|
dunja RR
|
Ajmo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Купање бебе.
пеперутка16
Да ли сте купали бебу пре него што вам је пупчана врпца отпала?