Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osvojite Profertil! 23.7.2011 22:20:23
|
|
|
|
galovic
|
Meni jos nije stigao, nadam se da ce u ponedeljak!!!!
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 23.7.2011 22:30:08
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: degu I da i mi imamo hemijsku ali bez plivača Eeee pa to nismo znali:)
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 23.7.2011 22:30:56
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: galovic Meni jos nije stigao, nadam se da ce u ponedeljak!!!! Stići će ne brini. Kako si dogovorila?
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 24.7.2011 9:59:37
|
|
|
|
galovic
|
Zvala me je jedna zenica u cetvrtak , proverile smo podatke i rece da ce sutra prekosutra stici, ali nije stigao, nadam se da ce sutra !!!!! Javim ja !!!! Hvala Dunja jos jednom !!!!!
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 25.7.2011 17:43:43
|
|
|
|
galovic
|
Stigao nam je profertil !!!!!
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 25.7.2011 17:45:55
|
|
|
|
dunja RR
|
Super neka je sa srećom i da pomogne prijateljima da dođu do
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 25.7.2011 17:48:05
|
|
|
|
galovic
|
Hvala !!!! Danas prosledjujem pokloncic !!!! I samo jos jedno pitanje, nisam bas najbolje razumela, DA LI SE DOBIJA SAMO OVO JEDNO PAKOVANJE ILI SVAKI MESEC PO JEDNA KUTIJA?????
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 25.7.2011 17:48:05
|
|
|
|
degu
|
Galovic Želim svu sreću tvojim prijateljima i nadam se da ćeš nas uskoro obradovati lepim vestima Da tvoji drugovi što pre dobiju Dobija se jedna kutija, to je terapija za mesec dana, a najkraće bi trebalo da se koristi 3 meseca da bi bilo rezultata.
< Poruku je uredio degu -- 25.7.2011 17:49:03 >
|
|
RE: Osvojite Profertil! 25.7.2011 17:49:49
|
|
|
|
galovic
|
HVALA ZA CESTITKE, JA SE NADAM DA CE OVOG PUTA ZAISTA USPETI DA I ONI OSTVARE SAN POSTO JE OVO ZAISTA BILO OD SRCA SA MOJE I VASE STRANE !!!! HVALA VAM SVIMA JOS JEDNOM !!!!
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 25.7.2011 17:50:24
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: galovic Hvala !!!! Danas prosledjujem pokloncic !!!! I samo jos jedno pitanje, nisam bas najbolje razumela, DA LI SE DOBIJA SAMO OVO JEDNO PAKOVANJE ILI SVAKI MESEC PO JEDNA KUTIJA????? Ovaj krug/mesec jedno, a biće verovatno još nagradnih Profertil kvizova, kada nas sponzor obavesti. Čim dobijem obaveštenje ja ću objaviti na forumu. Onda opet pišete i glasate.
< Poruku je uredio dunja RR -- 25.7.2011 17:53:09 >
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 25.7.2011 17:52:37
|
|
|
|
galovic
|
OK. !!! Hvala !!!!
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 26.7.2011 19:36:45
|
|
|
|
neron
|
nisam se stigla ranije javiti al je stigao i zelim da se zahvalim na poklonu, nadam se da ce nam pomoci , taman su nam isti dan kad je dosao profertil i javili da smo dobili vantjelesnu o trosku drzave jupiiiiiiii. samo jos da se nadje bar jedan svjez spermazoid i bice savrseno. hvala jos jednom na poklonu.
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 26.7.2011 19:52:30
|
|
|
|
dunja RR
|
Neka je srećom, da pomogne Profertil i bude uspešna VTO
< Poruku je uredio dunja RR -- 26.7.2011 19:53:35 >
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 26.7.2011 23:04:40
|
|
|
|
degu
|
Neron želim vam puno, puno sreće
|
|
RE: Osvojite Profertil! 28.7.2011 9:13:15
|
|
|
|
neron
|
hvala na lepim zeljama, ma ja sam sigurna da ce uspjeti vto jer sve nekako ide bez problema. cak je posle mesec dana ovih tableta zagustilo i to dobro, mada mi dr na to kaze da se ne nadam previse.al ipak za mesec dana ogromna se uocava razlika u spermi totalno se promenila konzistencija.
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 28.7.2011 11:36:37
|
|
|
|
degu
|
neron Javljaj nam kakvo je stanje i ja se nadam da će nam Profertil bar malo pomoći
|
|
RE: Osvojite Profertil! 29.7.2011 1:35:49
|
|
|
|
galovic
|
Degu jesi tu? vidim da si trenutno ptisutna !!!!
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 29.7.2011 1:41:24
|
|
|
|
degu
|
E tu sam, upravo sam krenula na spavanje
|
|
RE: Osvojite Profertil! 29.7.2011 1:44:30
|
|
|
|
galovic
|
sacekaj samo tren !!! Ja sam osvojila profertil ali bracni par za koji sam ja konkurisala uz konsultaciju doktora kaze da njima te tablete ne odgovaraju zato sto je problem u njoj a ne u njemu , pa sam mislila ako hoces da ti prosledim ovaj mj paket, verujem da ce ti znaciti !!!
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 29.7.2011 1:46:11
|
|
|
|
degu
|
Joj draga HVALA ti puno, naravno da će mi značiti Nemaš pojma kako si me sad obradovala Šaljem ti na pp adresu
< Poruku je uredio degu -- 29.7.2011 1:47:35 >
|
|
RE: Osvojite Profertil! 29.7.2011 1:50:01
|
|
|
|
galovic
|
E nema na cemu, htela sam ja proslediti nekom taj paket posto meni i mm licno ne treba pa onda kad bolje razmislim bolje vama da dam sa rr ipak je pokloncic odavde i zasluzuje ga neko sa rr !!!!! Jurim vas ceo dan na forumu profertil i nikako da neko bude aktivan !!! E super, salji mi podatke, adresu i ja ti sutra eventualno prekosutra saljem aks postom !!!!
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 29.7.2011 1:57:00
|
|
|
|
degu
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 29.7.2011 2:04:00
|
|
|
|
galovic
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 31.7.2011 21:56:06
|
|
|
|
GRGA
|
Zene ja samo da vam javim da je mm pio profertil 3 meseca U utorak radimo analize!!!
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 31.7.2011 21:59:18
|
|
|
|
lanajelena
|
Galovic ti se pravo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Купање бебе.
пеперутка16
Да ли сте купали бебу пре него што вам је пупчана врпца отпала?