Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.5.2012 22:58:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Ja je nisam prepoznala. I ne znam ko su world i apokalipsa aporkalipsa je verolino, ako se ne varam.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.5.2012 23:18:41
|
|
|
|
maca821
|
IZVORNA PORUKA: Tash IZVORNA PORUKA: Snelle Ja je nisam prepoznala. I ne znam ko su world i apokalipsa aporkalipsa je verolino, ako se ne varam. Bože svašta,odakle ti to? Ovo je javno nabeđivanje i potpirivanje svađe. Molim, gde su sad moderatori da vide ovo? Jel to u redu? Ja sam u šoku!
|
|
[Obrisana poruka] 23.5.2012 23:22:01
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.5.2012 23:30:21
|
|
|
|
maca821
|
Ja ne znam zašto tu ženu napadaju, odakle im ideja da je to verolino, stvarno nije u redu takvo peckanje i mislim da iz poštovanja prema drugima treba zaključati temu a ti apokalipso ako si opet došla da "podbadaš" nađi sebi neku drugu temu ili došao,jer ne znam ovde stoji da si muško.
< Poruku je uredio maca821 -- 23.5.2012 23:31:36 >
|
|
[Obrisana poruka] 23.5.2012 23:35:06
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.5.2012 23:35:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Mnoge postove je ovde trebalo preskočiti iz poštovanja prema drugima, neke od nas su dovoljno dugo na forumu da znaju da čitaju između redova, između žitarica i pasulja, a i da ignorišu ovako očigledne provokacije. Ni jedno ni drugo nije baš lepo ponašanje, zar ne? A to, gde su sada moderatori, je stvar tih moderatora koje su usput i žene, majke, sestre, ćerke, i nisu 24/7 na RR. Zaključaću opet temu, laku noć.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 24.5.2012 11:42:57
|
|
|
|
Meisje
|
IZVORNA PORUKA: maca821 Nina, Mery,Maca,JMPM,Verolina, Maki Gde su moje misice
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 24.5.2012 12:03:47
|
|
|
|
lanajelena
|
Umesto kafe,bojno polje...neke znam,neke ne znam u svakom slucaju lepo ste se provele,manite se prepucavanja...nego kad pijemo kafu
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 24.5.2012 12:08:55
|
|
|
|
Meisje
|
IZVORNA PORUKA: maca821 Mi se danas malo družile, bilo je diiiiiiiiiiiiiiivnohvala devojkama na ovom predivnom druženju:)) Maca i Maki Ljubav na prvi pogled
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 24.5.2012 12:09:48
|
|
|
|
viking
|
Meisje, pravilo je da se ne citiraju fotografije. Hvala
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 24.5.2012 12:13:22
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena ...nego kad pijemo kafu Uh, ja bih već danas
< Poruku je uredio Snelle -- 24.5.2012 12:23:01 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 24.5.2012 12:14:55
|
|
|
|
Meisje
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Meisje, pravilo je da se ne citiraju fotografije. Hvala Nisam znala,je l to na svim temama? Ne mogu da odolim preslatke su mi,izvinjavam se....
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 24.5.2012 12:16:32
|
|
|
|
viking
|
Jeste, na svim, zato što se onda pojedine fotografije ponavljaju mnogo puta, jedna strana teme postaje predugačka i sl. Neću ti brisati ovo pošto nisi znala, ali molim te nemoj više
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 24.5.2012 12:48:14
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Snelle IZVORNA PORUKA: lanajelena ...nego kad pijemo kafu Uh, ja bih već danas Pa dolazi 'vamo! Prošli su rođendani.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 24.5.2012 13:19:30
|
|
|
|
Snelle
|
Al nije stigla plata
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 25.5.2012 8:43:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Da ne narušavam temu, ali žene ako Vi ne podnosite Našu Verku, nemojte se javljati i komentarisati njene lepe slike! Druženje je bilo divno, a vase nabedjivanje da Vas Verka zaje*ava na forumu je stvarno suvišno! Ima ona pametnija posla nego da se ovde pro*erava sa vama pod nekim levim nikom! Tolko od mene! Pozdrav, i mislim da je Dijana u jako upravu!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 25.5.2012 8:45:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Ali, narušavaš temu. Ovo je poslednja opomena, svako ko bude mrsačio, spamovao i komentarisao ono što ne treba na ovoj temi, dobiće kaznene poene.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 25.5.2012 8:58:48
|
|
|
|
simke
|
Pih,ja sam mislila da ćemo da kafenišemo...kad pijemo kaficu?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 25.5.2012 9:00:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Od nedelje? Ja mogu uvek pre podne, a ponekad i posle podne
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 25.5.2012 10:38:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Brisaću svaki post koji nije u vezi sa dogovorima za ispijanje kafe u NS. Ko je zbog koga otišao i ko koga da ostavi ili ne ostavi na miru NIJE ZA OVU TEMU!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 25.5.2012 10:41:46
|
|
|
|
lanajelena
|
Ajde onda jedno prepodne kad ne bude kise
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 25.5.2012 11:47:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Moze, mislim da ce lepo vreme tek od srede.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 25.5.2012 12:02:16
|
|
|
|
simke
|
Ja pre podne uglavnom ne mogu,jer radim,osim sad u četvrtak,tad mi je slobodan dan
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 25.5.2012 16:40:23
|
|
|
|
jance
|
ja se opet javljam da bi kafenisala kao i prosli put, pa me nemojte zaobici a dosla bi ja i u licne posete ili da malko odvalimo koju setnjicu, evo petak mi je rezervisan za BB, moze sredom ako nekoga zanima
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 30.5.2012 17:28:19
|
|
|
|
simke
|
Hoće li neko da kafeniše sutra pre podne?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?