Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.5.2012 13:48:53
|
|
|
|
Cuftas
|
vidi, sve moje stare crtice, kako ste mi samo lepe, ne mogu da verujem, definitivno najlepsa generacija crtica... samo mi je zao sto mi taj susret nije bio blize, da mogu da vas sve izljubim sledeci susret ne propustam, zovite obavezno
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.5.2012 15:12:07
|
|
|
|
MakiJ
|
Pa jele smo mnogo pasulja i pahuljica pa smo zato tako lepe
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.5.2012 15:14:53
|
|
|
|
Meisje
|
Cuftice,imacemo i mi priliku a onda ce da bude Miss Univerzuma a ne RR
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.5.2012 15:17:29
|
|
|
|
MakiJ
|
cuftas ja stvarno mislim da nema lepsih
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.5.2012 15:23:44
|
|
|
|
little_one
|
Prelijepe ste zenice sve....ja sam samo dvije upoznala al smo i mi uzivale...jest da druzenje nije bilo bas u NS al je bilo blizu :))) ste sve odreda
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.5.2012 15:30:57
|
|
|
|
degu
|
Ja mislim da je apokalipsa u pravu! Da sam ja bila, e tek onda bi mogli da razgovaramo o izboru za miss
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.5.2012 15:34:01
|
|
|
|
Meisje
|
Ko je sad apokalipsa,jbt ja ovde toliko a nikog ne znam!!!
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 20.5.2012 15:49:34
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.5.2012 16:00:23
|
|
|
|
Meisje
|
A ti si apokalipsa,ti si nova,vidim imas 3 posta,pa gde bas ovde upade,provaljena si...ali nema veze,necemo ti zameriti dobro dosla
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.5.2012 16:01:27
|
|
|
|
MakiJ
|
apokalipsa hoce medju misice
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 20.5.2012 16:06:43
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.5.2012 16:11:47
|
|
|
|
MakiJ
|
apokalipsa dali pijes pivo? E sad neznam dali si dovoljno hot za nase drustvo e sad da udjes u nase drustvo to mora da odobri nasa sexi veverica
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.5.2012 16:32:00
|
|
|
|
MakiJ
|
Mi primamo samo alkoholicarke
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.5.2012 16:32:18
|
|
|
|
NadaR
|
Dosta prepucavanja! Pcelice i apokalipsa , ako imate neki problem rijesite to preko pp-a . Vazi i za sve ostale !
< Poruku je uredio Nada RR -- 20.5.2012 16:33:09 >
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.5.2012 16:37:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ne znam doticnu-nog ali sta napada cure ovamo? Boli me uvo za nju, ali ne moze da se pojavi neko niodkud i da provocira. Pozdrav i sve najlepse, bas ste korektne za probleme na RR-u!! :)
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.5.2012 18:11:46
|
|
|
|
Meisje
|
Ja mislim da ovde nema nikakvog prepucavanja,niko nije rekao nista ruzno niti vredjao ikoga,evo cak je apokalipsa rekla da joj je lepo! Moderator je pogresio temu!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.5.2012 19:00:52
|
|
|
|
soni
|
IZVORNA PORUKA: maca821 Nina, Mery,Maca,JMPM,Verolina, Maki edit: Molim vas ,nemojte citirati postove sa slikom .
< Poruku je uredio Nada RR -- 20.5.2012 20:58:49 >
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.5.2012 19:23:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Najbolje su Soni, zar ne?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.5.2012 20:57:44
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: Meisje Ja mislim da ovde nema nikakvog prepucavanja,niko nije rekao nista ruzno niti vredjao ikoga,evo cak je apokalipsa rekla da joj je lepo! Moderator je pogresio temu! Meisje , ako imas kakvih prituzbi , slobodno se obrati administratoru . Sto se tice tih postova koji po mom misljenju podsticu prepucavanje , obrisala sam ih da se ne bi nastavljale pa bi onda morali zakljucati temu a to bi bilo bas steta ,zar ne!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.5.2012 21:31:45
|
|
|
|
malenac76
|
cure prave ste mace vidim da ste uzivale
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 21.5.2012 11:31:32
|
|
|
|
Zell
|
Sve ringerajke su lepe Bas sam se obradovala kad sam videla Verolino NM pozdravi mi Verku!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 21.5.2012 11:46:10
|
|
|
|
Anoniman
|
JMPM baš si se promenila. Od kada si plava?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 21.5.2012 11:54:52
|
|
|
|
Snelle
|
Ja je nisam prepoznala. I ne znam ko su world i apokalipsa
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 21.5.2012 12:19:15
|
|
|
|
minavb
|
Ova tema je za susrete u Novom Sadu i utiske o njima. Ako vas nešto zaista zanima, znate gde treba da pitate.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.5.2012 22:54:49
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: Tash JMPM baš si se promenila. Od kada si plava? Sad vidim ovo. Au, odavno, posle porodjaja sam pocela sa pramenovima i vec druga godina cini mi se da sam plava...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?