Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.5.2012 23:48:14
|
|
|
|
maca821
|
Degu druženje je bilo divno, ove žene su me oduševila, jako mi je prijalo njihovo društvo, sve do jedne su predivne, ma samo reči hvale
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.5.2012 23:49:34
|
|
|
|
Nina...
|
Devojke bilo je super! Sve ste divne, jedva cekam da ponovimo kafenisanje, ako ne u NS-u, onda u BG-u sigurno...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.5.2012 23:50:37
|
|
|
|
degu
|
E baš mi je milo, vidi se da ste se lepo provele Iz očiju vam izvire inteligencija, a i pomalo piva Jooooj i ja jedva čekam da vam se pridružim na toj "kafici" :)))
< Poruku je uredio degu -- 19.5.2012 23:51:49 >
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.5.2012 23:55:13
|
|
|
|
Meisje
|
Kakve ribeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Je l ima bese tema izbor za mis RR??
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.5.2012 23:55:24
|
|
|
|
Nina...
|
Ovo je tek pocetak.... Lepe se price ispricaju uz pivce ...na tenane
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.5.2012 23:57:40
|
|
|
|
maca821
|
Ma nije što smo mi, al' stvarno smo lepe:)))) E pa da znaš "Izbor za Mis RR-a" lepo zvuči
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.5.2012 23:59:18
|
|
|
|
Meisje
|
Samo sto ste sve pobednice Stvarno recite mi cime se hranite pa ste takve
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.5.2012 0:03:24
|
|
|
|
maca821
|
Mei otkrićemo ti tajnu kad dođeš Ali otkriću ti tajnu, mi smo ti ona generacija koja je pila vodu pre šestog meseca i jela pasulj pre osmog
< Poruku je uredio maca821 -- 20.5.2012 0:06:13 >
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.5.2012 0:04:15
|
|
|
|
World
|
ma sjajne ste, nema sta
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.5.2012 0:11:37
|
|
|
|
Meisje
|
Maco a dijete,zdrava ishrana? Nije valjda da ni pahuljice ne jedete?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.5.2012 0:14:45
|
|
|
|
maca821
|
Mei pahuljice svakako, znaš da su one zdrave, pogotovo ako se daju deci sa 4 meseca onda izrastu u ovakve lepote
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.5.2012 0:15:51
|
|
|
|
Nina...
|
Predlazem da pitamo Minu, ona zna.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.5.2012 0:20:26
|
|
|
|
Meisje
|
A ko je Mina,je l ona moderator?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.5.2012 0:23:13
|
|
|
|
maca821
|
Nemam pojima, ma nije ni bitno, bitno je da smo se mi ovako lepo provele.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.5.2012 0:23:26
|
|
|
|
Nina...
|
Ej ne znam je ni ja, ali ima svoju temu ovde o ishrani,videla sam jednom prilikom.... pa deli savete.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.5.2012 0:26:25
|
|
|
|
Meisje
|
Treba i vi da pocnete da delite savete jer imate iz prilozenog dokaze da to deluje
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.5.2012 9:11:28
|
|
|
|
meyo
|
Mackeeeeeeee ala Vam je bilo divno, zao mi sto niste blize, odlicne fotkice
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.5.2012 9:54:17
|
|
|
|
bea83
|
Vidi,vidi mojih ribica Ne zna se koja je lepša
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 20.5.2012 9:56:52
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.5.2012 10:29:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj zene sto ste slatke!!! E, cuj mene, ma kakvi slatke; preslatke ste!!! Znajuci Verku, mogu da kazem da mi je krivo sto vam nisam blize pa da sam i ja sa vama bila, jer Verka je tako divna osoba, da ne moze biti u losem drustvu!!! A i slike kazu da su sve cure tako diiivnee :)
< Poruku je uredio Pcelica Lena -- 20.5.2012 10:30:03 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.5.2012 10:42:36
|
|
|
|
Meisje
|
Al je Verolino popularna,sta to ima u sebi da privlaci...jedva cekam da je upoznam!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.5.2012 10:45:24
|
|
|
|
MakiJ
|
Mei cekamo te!!!!!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.5.2012 10:48:10
|
|
|
|
Meisje
|
Maki
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.5.2012 10:51:08
|
|
|
|
Nina...
|
Zeneeee
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.5.2012 10:52:48
|
|
|
|
MakiJ
|
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaRingerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Кућни послови.
пеперутка16
Које кућне послове углавном ради ваш муж?