Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 21.4.2016 8:47:11
|
|
|
|
MishMash
|
Milicicak, ja sam skroz zaboravila na te narukvice. One su nam bile super. Mi smo morali na nogu da joj stavljamo, jer je na ruci stalno čačkala. I na bicikl sam joj zakačila prošle godine
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 21.4.2016 9:13:21
|
|
|
|
Maraj
|
Sad je u aksi na snizenju 30% kolekcija chicco protiv komaraca. Da l da uzmem tu narukvicu , "radi" li losao. L mi sad ima 6 meseci ne bi ga mackala kremama protiv komaraca, a sa tim narukvicama nemam iiskustva
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 21.4.2016 9:23:13
|
|
|
|
MishMash
|
Maraj, narukvice su super ali mislim da su za decu stariju od tri godine. Nisam sasvim sigurna, piše na deklaraciji. Ima ih u Lilly i DM prodavnicama. Ja ću ove godine probati Chicco.
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 21.4.2016 9:28:11
|
|
|
|
Maraj
|
Koliko sam shvatila te narukvice imaju dejstvo par sati ili dana , a ova chicco zujalica bi trebalo da je "trajna"
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 21.4.2016 9:32:49
|
|
|
|
MishMash
|
Da, zujalica radi na baterije i trajna je. Mi smo bili prezadovoljni tom zujalicom, bila nam je zakačena za kolica, a uveče bismo je stavili pored kreveca. E sad, kao i za sve ostalo su mišljenja podeljena. Mnogima se nije pokazala dobro, a ja planiram i za drugo dete da je koristim.
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 21.4.2016 21:36:13
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Milicicak, ne zna za te lmx narukvice. Jel njih mogu i bebe? Mislim da nije preporucljivo da budu u direktnom kontaktu sa bebom. Ali nama je narukvica visila iznad uzglavlja kreveca, u kolicima, svuda. Kad je pocela da hoda nosila je oko noge a prosle godine kao narukvicu i bila sva vazna :) Nama te zujalice nisu radile posao, ali stvarno. Prvi put kad sam je sa zujalicom izvela u park, vratila sam kuci Klingonca...
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 21.4.2016 22:30:14
|
|
|
|
lesica
|
Drage moje, malo ste omašile temu Ovo je tema za NAKON ujeda insekta, šta raditi, čime tretirati... Tema o tome kako zaštititi bebu i čime su: Kako zastititi bebe od komaraca? Rasterivači komaraca Mreža protiv komaraca Pa vas lepo molim da tamo nastavite piskaranja
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 22.4.2016 23:48:53
|
|
|
|
lesica
|
Lenku mi je ujeo komančeros za vrat večeras, i baš je oteklo. Tj. ubod kao uboj je ok, ali neki limfni čvor se naduo, i kotlja se ispod kože. Elem. namazah joj Fenistil, stavih joj 'ladnu oblogu, i nadam se da će da se smiri, inače mi propadaju planovi za sutra, jer ćemo kod lekara umesto u planiranu skitnju.
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 22.4.2016 23:51:29
|
|
|
|
choopa choops
|
A sigurna si da je komarac? Mojima je prijao i Hiper hama gel i Synopen.
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 22.4.2016 23:55:44
|
|
|
|
lesica
|
Ma jesam, ono je definitivno ujed od komarca. Jedino je tačno ono fino nezgodno mesto gde je puno limnih čvorića, i eto ti ga sad. No sreća u nestreći, ne oli je samo je užasno svrbi. A namazah ovo, jer imam samo to i cortinat.
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 22.4.2016 23:58:21
|
|
|
|
nikiteki
|
Ja sam koristila deci mapez sprej protiv komaraca.
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 23.4.2016 0:02:18
|
|
|
|
lesica
|
Joooj, žene, u dva posta iznad pisah koje su teme za šta. Elem niki, i ja klincima koristim mapez, no i pored njega hoće da gricnu ponekad, ali meni sad treba kako da saniram već nanetu štetu
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 23.4.2016 0:11:17
|
|
|
|
milicicak
|
Lesice, synopen je najbolji od svih, mislim da nema proizvoda koji nisam isprobala. Mini bubi te kvrge od komaraca traju danima. Jos ima tri cvoruge na vratu od proslonedeljne poset_e prirodi... Mislim da ne morate da idete kod dr, dok god se ne zali, ne svrbi je i ne otice dalje Edit, sad lepo procitah da je svrbi... Synopen i to resava
< Poruku je uredio milicicak -- 23.4.2016 0:12:53 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?