Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 7.6.2010 23:56:53
|
|
|
|
Mishica 77
|
Chicco ima proizvode protiv komaraca. Ima neka džidža na baterije koja može da se stavi u prostoriju ili na kolica. Emituje nešto jb li ga šta... Sutra kupujem pa javljam jel deluje. U Pančevu počeli da "grizu" naveliko. p.s. jel znate da komarci imaju zube? Znači, stvarno GRIZU!
< Poruku je uredio Mishica 77 -- 7.6.2010 23:57:37 >
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 8.6.2010 0:18:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Zujalica? To je sr*nje! Vidi ovde: KLIK
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 8.6.2010 0:26:34
|
|
|
|
Mishica 77
|
Uuuuu. Videla i primila K znanju. Fala, sestro, fala...
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 8.6.2010 10:44:53
|
|
|
|
*Alexx*
|
Mi smo juče kupili Chicco Zanza zujalicu. Zakačili za kolica, uključili, otišli u Šumice i - POBEGLI glavom bez obzira. Ništa ne valja, komarci kao rode, napadaju potpuno nezavisno od Zanze Kupiću Autan za decu. A što se krema tiče, kupila sam Hiper Hama gel, pa ćemo videti, ja to nisam nikad koristila, a vidim da preporučuju.
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 8.6.2010 10:54:57
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Ja za Moniku protiv ujeda od komaraca koristim HIper Hama Gel to sam i prosle leto koristila. Protiv komaraca koristila sma prosle godine a i ove sprej RUN losion protiv komaraca u obliku spreja kupila sam ga i DM-u i odlican je komarce su bezali.Vec sam pisala mislim d aima temu o komarcima kako zastitite bebu, dete. A za opekotine za odrasle mislim, koristim SANADERM krema za opekotine i deluje fenomenalno prvo hladi mesto i leci u isto vreme za dva do tri dana nema nicega. Posto ja sam bas '' spretna'' u kuhinji redovno se gorim pogotovo na rerni.
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 8.6.2010 10:59:55
|
|
|
|
viking
|
Jeste, taj Hiper Hama gel je odlična stvar, zaista je nešto najbolje te vrste što sam probala!
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 8.6.2010 11:10:54
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: SUPER MAMA Protiv komaraca koristila sma prosle godine a i ove sprej RUN losion protiv komaraca u obliku spreja kupila sam ga i DM-u i odlican je komarce su bezali.Vec sam pisala mislim d aima temu o komarcima kako zastitite bebu, dete. Hmmm, zanimljivo. Ionako treba da idem do DM-a po pelene i maramice.
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 11.8.2011 7:18:04
|
|
|
|
SareniVrabac
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Jeste, taj Hiper Hama gel je odlična stvar, zaista je nešto najbolje te vrste što sam probala! Jel sme ovaj gel za male bebe? ako ne, sta sme? i koja mu je cena?
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 11.8.2011 12:25:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Nas ove godine odlično služe narukvice protiv komaraca. Luki stavim oko članka na nozi, a Marku ubacim u kolica, ušuškam da ne vidi i ne čačka.
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 11.8.2011 12:29:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Preventivno korisitim Chicco zzz-no! A ako se ipak desi Hiper Hamma gel je najbolji!!! Mihajlo ima inače alergijsku reakciju na pojedine ujede i ovaj gel jedini sanira ujed
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 13.2.2016 18:53:26
|
|
|
|
Maraj
|
Bebu od 4 meseca je nesto ujelo za obraz , moguce da je pauk (pretpostavljam u ovim hladnim danima) . Vec 3 nedelje ako ne i vise ne prolazi. S tim sto je bilo jako crvwno , sad se smanjuje i peomenilo je boju u ljubicastu tackicu. Sta je ok da namazemo? Da li je sudokrem za to. Nisam ga koristila do sad
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 14.2.2016 10:10:14
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, ako je sad upalni proces zavrsen nema potrebe nista da stavljas, proci ce. Sudocrem se koristi kod ojeda, po mom misljenu nije za te stvari.
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 8.3.2016 17:44:29
|
|
|
|
aleksandrici
|
Fenergan jeste dobra krema ali mojoj ćerkici krečno mleko je zakon.Krečno mleko malo promućkati i namazati ubodno mesto.Koža se smiri ismiri crvenilo i svrab.Vrlo je ekonomično,rado ga preporučujem.
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 8.3.2016 17:46:20
|
|
|
|
aleksandrici
|
Prvi put sam kontakt sa kremom 24 sata i oduševljena sam.Ne znam ko joj je dao ime ali tegobe nesteju nakon 24 sata.Namazala sam i te kako veću opekotinu,bolelo me,žarilo nakon 24 sata tegobe su nestale.
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 8.3.2016 19:21:47
|
|
|
|
Maraj
|
Sta je to krecno mleko
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 8.3.2016 19:38:39
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pretpostavljam ono što se stavlja za boginje.
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 20.4.2016 8:32:47
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ima li neko iskustva sa Mapez sprejom protiv komaraca? Kod nas su vec krenuli, ne moze se uvece setati normalno. Pa to su rojevi komaraca. Moracemo da uzmemo i zastitu za kolica.
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 20.4.2016 14:42:25
|
|
|
|
MishMash
|
Mi smo ga uzimali, ali nisam baš bila zadovoljna, a šmizla nije mogla da podnese taj miris. Uzeli smo bili i Autan protiv komaraca i krpelja, nije se baš pokazao. Za kolica nam je bila spas ona Chicco zujalica, razmišljam da kupim i njihov stik protiv komaraca da probamo.
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 20.4.2016 14:49:37
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Hvala Mish. Ja sam čula da je neki čikov preparat protiv komaraca kako dobar. Ali sam mislila Mapez jer mi se čini prirodniji. Šta znam... Možda grešim.
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 21.4.2016 7:39:47
|
|
|
|
milicicak
|
Nama je Mapez super radio posao u kombinaciji sa LMX narukvicama. Meni se i miris dopada a mini buba se ne buni. Inace, mm je zaboravio da je naprska u subotu ima cvoruge po vratu od ujeda komaraca. Ali, zato je tu Sinopen :)
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 21.4.2016 7:45:43
|
|
|
|
mali_mis
|
Meni kod ujeda komarca, jedino pasta za zube pomaze, ona mi nekako ublazi taj svrab.
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 21.4.2016 7:47:59
|
|
|
|
emicaa
|
Mali mišu to za pastu za zube prvi put čujem,ja uglavnom češem dok ne počne bolit pa mi bude lakše
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 21.4.2016 7:52:46
|
|
|
|
mali_mis
|
Ma i ja rascesam, dok mi ne natekne, tek onda skontam "aha komarac me je ujeo" To za pastu mu je baba rekla. Ja probala i radi posao. Ali prvo moras da rascesas da bi radilo Pastu za zube stavim i na zulj, i na bubuljicu, i do sada se pokazalo kao uspesan lek.
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 21.4.2016 7:57:41
|
|
|
|
emicaa
|
Ja znam samo na herpes da se može stavljati.
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 21.4.2016 7:58:13
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Milicicak, ne zna za te lmx narukvice. Jel njih mogu i bebe?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
TORCHKada je najpametnije uraditi ovaj test? (TORCH)Pre trudnoće (
47%)
N apočetku trudnoće (prva tri meseca) (
8%)
samo ako lekar naglasi da ga treba uraditi (
37%)
Ne treba ga ni raditi smao s edodatno opterećuje trudnica (
8%)
Ukupan broj glasova: 60Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!