Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 26.5.2009 15:31:22
|
|
|
|
Anastazija
|
Synopen ja koristila i protiv svrbece alergije od sunca.. pre dve godine u Zadru...
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 26.5.2009 15:32:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR IZVORNA PORUKA: Tasha RR Problem je što Fenergana više nema u prodaji! hiper hama gel je odlicna zamena! IZVORNA PORUKA: Jeca RR Stavlja se posle preteranog sunchanja, znojenja, ujeda komarca, depilacije i brijanja i raznih opekotina (meduze, solarijum, sl) .. antiseptik je, ublazava upale, ubrzava zarastanje ostecenog tkiva .. mogu ga koristiti i deca! Tako sam ja to skontala, a bacila sam kutiju pa ne mogu da ti procitam IZVORNA PORUKA: Jeca RR Pogledajte sta sam sad nasla na netu: U nasem periodu je bilo malo osica-pcelica koje su onako malo dosadne na plazi i kada se jede na terasi ali pravilo je nedirajte njih i one nece vas sto moje dete nije znalo pa je jednu onako pljasnuo misleci da je komarac i naravno ugrizla ga je za ruku-srecom imali smo hiper gel i malo leda tako da se sve dobro zavrsilo. Inace, otkucajte hiper gel na google-u i videcete gomilu preporuka. Mislim a ima raznih proizvodjaca. Konkretno ja sam kupila ovaj Hiper hama gel koji proizvodi Deta Pharm Valjevo. U sebi ima: hamamelis, kamilicu, aloju, pantenol i mentol IZVORNA PORUKA: lu Ahaaa,ja za to koristim ovaj gel od kamilice
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 26.5.2009 15:34:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Anastazija Synopen ja koristila i protiv svrbece alergije od sunca.. pre dve godine u Zadru... Zadar .... ...kako volim tamo otići
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 26.5.2009 15:34:46
|
|
|
|
Anastazija
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: Anastazija Synopen ja koristila i protiv svrbece alergije od sunca.. pre dve godine u Zadru... Zadar .... ...kako volim tamo otići eeee...
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 26.5.2009 15:37:48
|
|
|
|
Anoniman
|
ah....mladosti .... ah ludosti....ah te kreme protiv uboda ...komaraca
< Poruku je uredio Vučko.ba. -- 26.5.2009 15:38:15 >
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 26.5.2009 15:38:23
|
|
|
|
bebać
|
I ja volim Zadar,podseća me na djevojačke dane p.s. Tasho oprosti na off,please
< Poruku je uredio bebać -- 26.5.2009 15:39:11 >
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 26.5.2009 15:39:13
|
|
|
|
Anoniman
|
KREME!!!!!
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 26.5.2009 15:40:16
|
|
|
|
Anoniman
|
pa napisala sam ...ah te kreme ...protiv uboda komaraca ....i alergija na sunce
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 26.5.2009 15:41:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Otpustiće me jbt!
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 26.5.2009 15:43:14
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 26.5.2009 15:45:19
|
|
|
|
Anastazija
|
btw. kremu Synopen sam kupila upravo u Zadru...
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 26.5.2009 15:46:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Ali znaš da kada se namažeš Synopen-om onda ne smeš na sunce?
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 26.5.2009 15:47:46
|
|
|
|
Anoniman
|
e sad da se uozbiljim ...vakat je ipak sam ja majka zena borac... koristim autan (od druge godine zivota za cerku) i kad smo na moru ona cuda sto se utakare u struju ne znam kako se zovu a ja nemam problema s komarcima .... otrovali bi se da me ujedu
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 26.5.2009 15:49:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam Luku sa godinu dana mazala autanom, samo sam šake peskakala, a lice onako tek-tek (kao kada bih mu crtala indijanske šare na licu, pa po crticu na obraz). Ni njega ne jedu kroz autan.
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 26.5.2009 15:51:59
|
|
|
|
Anastazija
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ali znaš da kada se namažeš Synopen-om onda ne smeš na sunce? da.. to je bio onaj losiji deo.. ali, sva sreca.. kupovina se odigrala pred kraj...
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 26.5.2009 21:55:20
|
|
|
|
afrodita
|
mozda nije mesto ovde ali stavicu slicicu da li verujete da je ovo ubod komarca? ujeo Dakija juce, namazala sam bebica kremom od afrodite danas je ostala samo mala tackica
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 26.5.2009 23:05:54
|
|
|
|
sneza24
|
Jao jadan.I meni bude tako kad me komarac ujede.
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 27.5.2009 8:19:53
|
|
|
|
Anoniman
|
afro, tako izgleda i kada mene i Luku ujede komarac, samo se nama uglavnom još pojavi i plik.
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 27.5.2009 8:28:41
|
|
|
|
Anoniman
|
odem juce da kupim Hiper hama gel ...nema...gleda me cura ko budalu...al nek imaju aventov ruksak od sam 150 eura ebem im mater .... moram danas otici u kakvu normalnu apoteku
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 27.5.2009 8:30:57
|
|
|
|
afrodita
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR afro, tako izgleda i kada mene i Luku ujede komarac, samo se nama uglavnom još pojavi i plik. nama obicno samo malo pocrveni, al' kako je ovo bilo tvrdo, nikad nije imao ovakvu reakciju. Mozda zato sto ga je bas u venu
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 27.5.2009 8:34:28
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: afrodita nama obicno samo malo pocrveni, al' kako je ovo bilo tvrdo, nikad nije imao ovakvu reakciju. Mozda zato sto ga je bas u venu Kod moje mame uvijek ovakva reakcija a ako ju ujede za čelo oči joj nateknu jedva vidi.
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 27.5.2009 8:40:54
|
|
|
|
afrodita
|
znaci nije zbog vene, to je sigurno neka neobicna vrsta komarca. gde ono bese: Ni mleko, ni medicina, ni deca ni krave nisu sto su nekad bili? Pa da dodam: ni komarci nisu vise sto su nekad bili
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 6.7.2009 14:07:13
|
|
|
|
Lu
|
Kod uboda insekata provjereno pomaže limun,samo raspolovite i trljate mjesto uboda limunom,kao i kod oteklina npr.ako dijete padne na čelo i dobije čvorugu...i to je nažalost provjereno,ali učinkovito. Takođe pomaže sirće ako nemate limun. Kod uboda ose-isključivo,pomaže luk crveni.
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 8.7.2009 8:10:52
|
|
|
|
oliveradj
|
Juče sam sasvim slučajno kupila mast Biljna Rosa od Dalije farm Beograd višenamenska i pročitam da je za ubode od insekata. Namažem dete i vidim da je mnogo bolje sve ostalo nije pomagalo. Tako da je preporučujem dobra je. Detetu je jedan ubod na ruci užasan kao da je počeo da se gnoji izgleda, i sad je malo splasao.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Za one koje imaju 2 i vise dece!!!Mama 78Da li Vasu decu voli te isto?DA (
93%)
NE (
7%)
Ukupan broj glasova: 134Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!