Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 7.6.2010 23:56:53
|
|
|
|
Mishica 77
|
Chicco ima proizvode protiv komaraca. Ima neka džidža na baterije koja može da se stavi u prostoriju ili na kolica. Emituje nešto jb li ga šta... Sutra kupujem pa javljam jel deluje. U Pančevu počeli da "grizu" naveliko. p.s. jel znate da komarci imaju zube? Znači, stvarno GRIZU!
< Poruku je uredio Mishica 77 -- 7.6.2010 23:57:37 >
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 8.6.2010 0:18:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Zujalica? To je sr*nje! Vidi ovde: KLIK
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 8.6.2010 0:26:34
|
|
|
|
Mishica 77
|
Uuuuu. Videla i primila K znanju. Fala, sestro, fala...
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 8.6.2010 10:44:53
|
|
|
|
*Alexx*
|
Mi smo juče kupili Chicco Zanza zujalicu. Zakačili za kolica, uključili, otišli u Šumice i - POBEGLI glavom bez obzira. Ništa ne valja, komarci kao rode, napadaju potpuno nezavisno od Zanze Kupiću Autan za decu. A što se krema tiče, kupila sam Hiper Hama gel, pa ćemo videti, ja to nisam nikad koristila, a vidim da preporučuju.
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 8.6.2010 10:54:57
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Ja za Moniku protiv ujeda od komaraca koristim HIper Hama Gel to sam i prosle leto koristila. Protiv komaraca koristila sma prosle godine a i ove sprej RUN losion protiv komaraca u obliku spreja kupila sam ga i DM-u i odlican je komarce su bezali.Vec sam pisala mislim d aima temu o komarcima kako zastitite bebu, dete. A za opekotine za odrasle mislim, koristim SANADERM krema za opekotine i deluje fenomenalno prvo hladi mesto i leci u isto vreme za dva do tri dana nema nicega. Posto ja sam bas '' spretna'' u kuhinji redovno se gorim pogotovo na rerni.
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 8.6.2010 10:59:55
|
|
|
|
viking
|
Jeste, taj Hiper Hama gel je odlična stvar, zaista je nešto najbolje te vrste što sam probala!
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 8.6.2010 11:10:54
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: SUPER MAMA Protiv komaraca koristila sma prosle godine a i ove sprej RUN losion protiv komaraca u obliku spreja kupila sam ga i DM-u i odlican je komarce su bezali.Vec sam pisala mislim d aima temu o komarcima kako zastitite bebu, dete. Hmmm, zanimljivo. Ionako treba da idem do DM-a po pelene i maramice.
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 11.8.2011 7:18:04
|
|
|
|
SareniVrabac
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Jeste, taj Hiper Hama gel je odlična stvar, zaista je nešto najbolje te vrste što sam probala! Jel sme ovaj gel za male bebe? ako ne, sta sme? i koja mu je cena?
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 11.8.2011 12:25:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Nas ove godine odlično služe narukvice protiv komaraca. Luki stavim oko članka na nozi, a Marku ubacim u kolica, ušuškam da ne vidi i ne čačka.
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 11.8.2011 12:29:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Preventivno korisitim Chicco zzz-no! A ako se ipak desi Hiper Hamma gel je najbolji!!! Mihajlo ima inače alergijsku reakciju na pojedine ujede i ovaj gel jedini sanira ujed
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 13.2.2016 18:53:26
|
|
|
|
Maraj
|
Bebu od 4 meseca je nesto ujelo za obraz , moguce da je pauk (pretpostavljam u ovim hladnim danima) . Vec 3 nedelje ako ne i vise ne prolazi. S tim sto je bilo jako crvwno , sad se smanjuje i peomenilo je boju u ljubicastu tackicu. Sta je ok da namazemo? Da li je sudokrem za to. Nisam ga koristila do sad
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 14.2.2016 10:10:14
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, ako je sad upalni proces zavrsen nema potrebe nista da stavljas, proci ce. Sudocrem se koristi kod ojeda, po mom misljenu nije za te stvari.
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 8.3.2016 17:44:29
|
|
|
|
aleksandrici
|
Fenergan jeste dobra krema ali mojoj ćerkici krečno mleko je zakon.Krečno mleko malo promućkati i namazati ubodno mesto.Koža se smiri ismiri crvenilo i svrab.Vrlo je ekonomično,rado ga preporučujem.
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 8.3.2016 17:46:20
|
|
|
|
aleksandrici
|
Prvi put sam kontakt sa kremom 24 sata i oduševljena sam.Ne znam ko joj je dao ime ali tegobe nesteju nakon 24 sata.Namazala sam i te kako veću opekotinu,bolelo me,žarilo nakon 24 sata tegobe su nestale.
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 8.3.2016 19:21:47
|
|
|
|
Maraj
|
Sta je to krecno mleko
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 8.3.2016 19:38:39
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pretpostavljam ono što se stavlja za boginje.
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 20.4.2016 8:32:47
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ima li neko iskustva sa Mapez sprejom protiv komaraca? Kod nas su vec krenuli, ne moze se uvece setati normalno. Pa to su rojevi komaraca. Moracemo da uzmemo i zastitu za kolica.
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 20.4.2016 14:42:25
|
|
|
|
MishMash
|
Mi smo ga uzimali, ali nisam baš bila zadovoljna, a šmizla nije mogla da podnese taj miris. Uzeli smo bili i Autan protiv komaraca i krpelja, nije se baš pokazao. Za kolica nam je bila spas ona Chicco zujalica, razmišljam da kupim i njihov stik protiv komaraca da probamo.
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 20.4.2016 14:49:37
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Hvala Mish. Ja sam čula da je neki čikov preparat protiv komaraca kako dobar. Ali sam mislila Mapez jer mi se čini prirodniji. Šta znam... Možda grešim.
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 21.4.2016 7:39:47
|
|
|
|
milicicak
|
Nama je Mapez super radio posao u kombinaciji sa LMX narukvicama. Meni se i miris dopada a mini buba se ne buni. Inace, mm je zaboravio da je naprska u subotu ima cvoruge po vratu od ujeda komaraca. Ali, zato je tu Sinopen :)
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 21.4.2016 7:45:43
|
|
|
|
mali_mis
|
Meni kod ujeda komarca, jedino pasta za zube pomaze, ona mi nekako ublazi taj svrab.
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 21.4.2016 7:47:59
|
|
|
|
emicaa
|
Mali mišu to za pastu za zube prvi put čujem,ja uglavnom češem dok ne počne bolit pa mi bude lakše
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 21.4.2016 7:52:46
|
|
|
|
mali_mis
|
Ma i ja rascesam, dok mi ne natekne, tek onda skontam "aha komarac me je ujeo" To za pastu mu je baba rekla. Ja probala i radi posao. Ali prvo moras da rascesas da bi radilo Pastu za zube stavim i na zulj, i na bubuljicu, i do sada se pokazalo kao uspesan lek.
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 21.4.2016 7:57:41
|
|
|
|
emicaa
|
Ja znam samo na herpes da se može stavljati.
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 21.4.2016 7:58:13
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Milicicak, ne zna za te lmx narukvice. Jel njih mogu i bebe?
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?