RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Anck Su Nmaun -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (31.7.2017 12:36:56)

IZVORNA PORUKA: degu

Ja ovu zelju ne mogu da izbacim iz glave, ne znam sta cu na kraju odluciti. Imala sam grozan porodjaj, dve bebe nespavalice, obe alergicne, oba puta sam na strogoj dijeti i na ivici sam snage i zivaca, ali i dalje osecam da mom srcu pripada jos jedno dete. Videcemo sta cemo odluciti [sm=smiley1.gif]
Sad mi svakako treba malo duzi oporavak.

Obavezno jos jedno...ali sad je rano da mislis..oporavi se i odmori dobroo pa onda na posao!

krin 40 -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (31.7.2017 12:47:47)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: degu

Ja ovu zelju ne mogu da izbacim iz glave, ne znam sta cu na kraju odluciti. Imala sam grozan porodjaj, dve bebe nespavalice, obe alergicne, oba puta sam na strogoj dijeti i na ivici sam snage i zivaca, ali i dalje osecam da mom srcu pripada jos jedno dete. Videcemo sta cemo odluciti [sm=smiley1.gif]
Sad mi svakako treba malo duzi oporavak.

Obavezno jos jedno...ali sad je rano da mislis..oporavi se i odmori dobroo pa onda na posao!

Što Anck kaže prvo se odmori.Godine su pred tobom.Nigde ne piše pravilo koliko treba čekati.❤

Dragce86 -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (17.9.2017 14:13:00)

Divno bi bilo 3, to je zelja i mog muza, ali posto vec imam 31 a tek 1 dete, ko zna kada ce se stici. A pritom, mm je + a ja - krvna grupa pa je meni i to problem.

Dragica Draga -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (19.10.2017 15:15:46)

Divno je imati troje. Ali svakako se dogovoriti sa muzem 😊
Ja jesam bila inicijator, nije se on puno opirao, ali amo se lepo dogovorili

Mala Elena -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (19.10.2017 15:21:37)

Ja sam rekla: DA.[sm=smiley1.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (19.10.2017 15:30:37)

Troje dece je divno imati.[sm=smiley1.gif][sm=smiley27.gif]

Mala Elena -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (19.10.2017 15:36:30)

Jeste. A jos da kazem, mnogi se na ulici oduseve kad me pitaju da li je trece bata a ja kazem da je opet seka . [sm=smiley1.gif] Kazu da je to sjajno i da ce jedna za drugu biti tu u zivotu. A i majci najveca pomoc[sm=smiley1.gif]

Sarav -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (19.10.2017 21:17:52)

Ovde ima dosta žena koje ili imaju ili čekaju treće dete. To je divno i hrabro❤️
U mom okruženju nema porodica sa troje dece pa se pitam koliko je to učestala pojava?
Mm je od starta želeo da imamo troje i imamo finansijske mogućnosti da ih odgajamo a da ne oskudevaju. Na kraju smo odlučili zajedno da želimo još dece pored ove dve naše sreće, ali ćemo čekati da se neke kockice poklope. Pisaću o tome kad bude došao trenutak.

isidora88 -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (19.10.2017 21:30:36)

Sanjice cekamo te [sm=bravo.gif]
I mi cekamo trecu bebu[sm=nosecka.gif]

MasnaMasnica -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (19.10.2017 21:44:40)

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Bubiì[sm=bravo.gif] nisam ni sumnjala na tebe[sm=bravo.gif]
Kada samo rodila Uni, rekla sam nikad vise. Aliiii onda ti nesto kvrcne u glavi.
Ja saam definitivno za troje, cak ponekad i za cetvoro. Kako starim, i pomislim da nikada vise necu biti trudna, oset_iti bebu u stomaku, onaj cudesan osecaj kada se rodi, pa je doneses kuci ; uzivas u njoj, njenom mirisu. Tako da ce kod mene Boze zdravlja biti jednog dana trece[sm=rozacrtici.gif]

A ti Bubi veeujem da kada ima za dvoje dece nadje se i za trece.

I desilo se😊 evo pominje se cetvrto, neka smo zivi i zdravi za desetak godina,nikad se ne zna. 💓💓💓

degu -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (19.10.2017 21:53:56)

Svaka cast zene [sm=bravo.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (19.10.2017 21:58:57)

IZVORNA PORUKA: isidora88

Sanjice cekamo te [sm=bravo.gif]

Hocu,.kad, dobijem na loto.[sm=smiley36.gif]

Rosita -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (19.10.2017 22:08:50)

Imam utisak da je nekako postalo i zadivljujuce ljudima, da ne kazem pomalo i prestizno, imati troje dece. Odmah da dodam da ne mislim da su to pojedinacni motivi ikog ovde. Nego, nekako kao da je promenjen trend, sad se sa vecom simpatijom gleda na porodice sa troje dece nego pre. Meni se to dopada. Kad vidim majke sa troje bas pomislim da su zmajevi. Ja sam oduvek imala intuiciju da cu imati dvoje muske dece. Sto kaze um, lepo je i neuporedivo sa bilo cime osecati da nosis i darujes novi zivot.

degu -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (19.10.2017 22:18:19)

Jeste, ja sam imala intuiciju da cu imati troje, e sad posto se jos uvek dobro ne osecam, ako se to ne promeni, onda necu, videcemo. Ja se iskreno nikad nisam srela u svom okruzenju sa nekim losim komentarima na racun onih sto imaju troje, meni je to uvek bilo prelepo i normalno. I stricevi i tetka su imali po troje, uvek mi je bilo zao sto je nas dvoje.

Mala Elena -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (19.10.2017 23:12:56)

Ko ima uslova mislim da treba i cetvoro da ima.

MamaNecaVo -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (19.10.2017 23:16:59)

Ko ima mogucnosti i zelje i treba!
Licno,volela bi troje dece da imam po zelji moje majke,ali..Sutuacija u drzavi nam bas i nije bajna (i nece nikada biti),a mislim da nisam dovoljno hrabra ne bi li riskirala.

IvanaSK RR -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (20.10.2017 7:47:03)

Ja vas podrzavam i navijam. Minimum petoro [sm=smiley36.gif]

MamaNecaVo -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (20.10.2017 15:19:32)

Divno zvuci svakako!
Blago onima koji uspeju da usklade sve!
I zelju i finansije.

mama Jo -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (20.10.2017 15:26:08)

Ja bih isto volela... ali tek cekam drugo, pa da vidimo kako ce nam biti 😊😊
Mala razlika, pa ako to preguram za koju godinu i trece, sto da ne? 😊

MamaNecaVo -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (20.10.2017 15:40:44)

Mene je sve nesto strah i za drugo da se odlucim.

lutkic@ -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (24.10.2017 20:23:40)

Evo i mene hvata zelja za trecim detetom, jedno ima 5 drugo 3ipo godine.Brine me da li bih se snasla, ali želja je jaka.

Anck Su Nmaun -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (24.10.2017 21:28:49)

IZVORNA PORUKA: Sarav

U mom okruženju nema porodica sa troje dece pa se pitam koliko je to učestala pojava?

A vidis u mom okruzenju jako puno skoro svaka treca ima troje.
Znate kako. Jeste finansija veliki teret za troje ali meni je vise to da li im se posvecujem dovoljno po na osob. To ih pravi ljudima ! Jos kad me izmore silne obaveze ja jedva na nogama...e onda mi krivo zasti nemam vise snage da im se posvetim.
Ali dom ne moze biti topliji sa ❤❤❤ tri mala srca!

emicaa -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (25.10.2017 7:29:25)

Lutkice pa ako si se snasla sa prvih dvoje ne vidim razlog zasto nebi i sa trecim.

Sanjalicaaa -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (25.10.2017 8:01:57)

Bas dosta nasih prijatelja ima troje dece. I sve cesce cijem u poslednje vreme da se odlucuju na trece dete.

krin 40 -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (25.10.2017 8:21:31)

U mojoj veeelikoj familiji svi imaju po troje.Ja iskreno želim i četvrto.Muče me godine jer bih četvrto pravila za dve-tri godine a tada ću imati 44/45.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>