Mariya -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (7.11.2017 14:14:52)
|
Peace, ja te razumem. kad prođu sve te faze nakon porođaja, kad završiš sa kašicama, udarcima, padovima, izađeš iz pelena, drži te to - dosta je bilo, NIKAD VIŠE[sm=smiley36.gif] A kad vidiš bebicu ili detence, pa se uželiš, pa pomisliš, joj, kako bi bilo lepo... Kod nas je postojala želja, kad je H napunila godinu dana seli smo sa mužem i vagali, hoćemo li treće dete ili ne. Mada mi praktično nismo ni izašli iz pelena i spemanja kašica i ostalog, H je imala 2,5 kad se rodio L. I bilo je da, ako imamo i treće, opet nećemo spavati noćima, moraćemo da menjamo auto, moraćemo drugačije da gradimo kuću jer pre 8 godina nismo imali nijedno[sm=smiley36.gif] pa onda nema mora, ni mira, ni odmora, ni odlazaka udvoje još dosta vremena. Ali želja je bila jača. Ako me neko pita, da, ja sam uvek za treće. Ni u mojoj okolini ih nema puno sa troje dece- Na poslu nas ima 68-oro, samo jedan kolega ima troje dece, i sad ja. I divmo mi je .mi smo presrećno i čini mi se da je naša porodica tek sada potpuna, sa njih dve kao da to nije TO, da je baš ovaj mališa bio ono što nam je nedostajalo. Sve u svemu, sve to prođe, i to treće će porasti i imaćeš opet svoj mir i svoje vreme za knjigu i pelinkovac, samo tamo negde posle 2022. godine[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|