choopa choops -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (1.10.2016 0:40:19)
|
Bubu, znaš kako...kod nas je za treće dijete vrtić besplatan bio...Pa je jedan moj prijatelj govorio za trećeg sina: Ovaj mi se mali najviše isplatio! [sm=jezicek.gif] Šalim se. Da je teško jeste. Ove godine imam dvoje školaraca i knjige su u prosjeku 50e. A šta kad budu stariji razredi, komplet se krece i do 100e. A sveske, torbe, flomaseri...Septembar je pakleni mjesec [sm=smiley36.gif] Pa garderoba, izleti sa školom. Vannastavne aktivnosti i oprema za iste. Onda npr. mi kad planiramo da idemo na odmor, ne možemo da odsjednemo u normalnom hotelu. To mora da bude ili neki skupi ili apartman. Znaci nista prosjecno. Onda guzva u automobilu, nema mjesta za sve tri AS. I td. Ima tu dosta stvari da se stvai na papir. ALI, veliko ali! bez obzira na sve, mislim da je vrijedno truda i da je itekako izvodivo, ako se dobro isplanira budžet. Ja sam se tokom odluke vodila i činjenicom da mi godine idu i bojala sam se šta ako kasnije zaželim trece dijete, budemo imali finansijske uslove, a mi ne budemo mogli da ga začnemo. I eto nas tu gdje jesmo, koprcamo se, naročito jer imamo i neki kredit za firmu, ali ti osmjesi i ljubav nadoknade sve. Zato ti je moj odgovor DA! [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|