choopa choops -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (16.3.2016 23:47:52)
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Osmoro... opet..nemogu da zamislim harmoniju sa osmoro dece [sm=smiley36.gif] Nekako mi je riječ harmonija obrnuto srazmjerna brojki od 10-oro djece [sm=smiley36.gif] Što se tiče razlike u godinama...Pa šta znam, sve ima svoje prednosti i mane. Npr. između L i M je 2g razlike, a mala se rodila kad je L imala 6, a M 4g. Možda bilakše bilo da smo izgurali sve u jednom cugu i da su sad svo torje "veliki", jer sa njima sad mogu opušteno. Recimo pošto smo privatnici, nemamo radno vrijeme, često moramo da vodimo djecu na posao, pa njih dvoje mogu da ostavim da se igraju ispred dok mi radimo, ali nju moram da vučem sa sobom. Onda oni idu u školu,vrtić, opet nju moram sa sobom. Ili da molim nekoga da je čuva... A s druge strane, dobro je što su veći, jer sam se malo odmorila od mijenjanja pelena sličnih stvari i prikupila novu snagu. Onda mogu da je pričuvaju kad mi zatreba. I tako dalje. Ima tu dosta pluseva i minusa i za veću i za manju razliku. U principu kad se čovjek već odluči za treće dijete snaći će se već nekako kolika god razlika bila.
|
|
|
|