Torbica -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (6.2.2014 11:38:00)
|
Moram samo ovo da kazem - prvo mi moramo da budemo dobar primer! Ali jako dobar, ako zelimo da nam deca budu dobra. Dzaba price, pokazi se na delu. I jos jedan razlog zasto sam izradjala troje - sjajan brak, ali sjajan! Debelo verujem da ce nasa deca biti dobri ljudi jer uprkos svemu, poremecenom drustvu, sistemu vrednosti, oni ponesu iz kuce najvise. Ako ih mi obogatimo iznutra, tu losemu nema mesta. No, kod nas se poklopilo sve, mogli bismo finansijski jos, ali ja sam i ovako full angazovana i u stalnoj borbi da niko ne bude zapostavljen ni u kom smislu, a verujte da to na dnevnom nivou zna da bude pravi izazov. I onda sam uvela pravilo kad svako pruza rukice da bi se pomazilo - legnem na pod pa kao grupnjak, jer je tehnicki neizvodljivo drugacije. A hvala Bogu, svi su maze! I pride se savetujem sa psihologom jer mi je cerkica zahtevna pa stvarno ne prepustam nista slucaju da ne napravim neko sr...e. Hocu da kazem - predivno je imati troje, ali svako ko se odluci na ovaj korak treba da ima na umu da mora jako dobro da balansira. Ne zelim da me ijedno dete ostane zeljno jer nisam uspela da mu se posvetim, to mi je najveci strah....
|
|
|
|