RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

jovicaa -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (30.1.2014 19:31:16)

he he... ma zezam se ja.. ni ja nisam sasvim sigurna sta cemo i da li cemo... koliko god se trudili da zanemarimo, ipak je ocajno stanje u drzavi sto se svega tice i to neminovno koci..

nink -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (30.1.2014 20:08:32)

He he..Ja bih i cetvrto...Ali ipak necemo...Onda stvarno sve standarde rusimo....Moramo kola da menjamo,u hotel sa troje dece ne pustaju a kamolii sa cetvoro..A o krizi ekonoskoj i da ne pricam....Mi bismo voleli ali bojim se da ce svi reci ova poludela....hehee[sm=jezicek.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (30.1.2014 21:19:01)

Trenutno se divim zenama sa troje i vise dece! [sm=bravo.gif] Ne govorim finansijski uopste, vec treba to sve izdrzati, narocito kad nema ko da pomaze i uskace kad zatreba pomoc oko decice!

pocahontas -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (30.1.2014 21:26:17)

Anck mnogo mi se vrtis po ovoj temi[sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (30.1.2014 21:27:39)

Eto ti kad si ne zaposlena zena.. pa ti svasta pada na pamet hihiihihi [sm=zz_rolleyes1.png]

jovicaa -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (30.1.2014 21:41:44)

nink od mene su se cudili i zbog prvog, i zbog drugog, a sta ce biti ako rodim trece, ne smem ni da zamisljam [sm=zz_cold.gif]
anck sta si ti zavrsila?

pocahontas -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (30.1.2014 21:44:26)

moju kevu bi slog strefio da rodim i trece dete[sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (30.1.2014 21:45:54)

Pedagoski , al cu se nacekaaam [sm=smiley1.gif] Izgleda mi sudjeno da budem domacica [sm=smiley13.gif]

Didy -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (30.1.2014 21:46:38)

Anck je vaspitačica (ako se dobro sećam) i ja je potpuno razumem. Kad sam bila trudna sa Stefanom, bila sam u školi na zameni i uspela sam da ostvarim porodiljsko. Kad sam sa Sofijom zatrudnela, nisam radila, ali su mi počele stizati ponude za posao pred porođajem i u prva 3 meseca. Marfijev zakon.[sm=smiley13.gif] I sad opet ništa, sve nešto sitno i usputno. Tačno kad bih treći put zatrudnela, opet bi bila ista priča. Da dobijem posao za stalno, uopšte ne bih ni dana razmišljala.

Modessty -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (30.1.2014 21:51:04)

IZVORNA PORUKA: pocahontas

moju kevu bi slog strefio da rodim i trece dete[sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif] ovo sam i ja pomislila kad sam videla temu!

serpica -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (30.1.2014 22:11:52)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Pedagoski , al cu se nacekaaam [sm=smiley1.gif] Izgleda mi sudjeno da budem domacica [sm=smiley13.gif]

Koleginice,tako sam i ja mislila pa dok sam cekala posao ja izradjala decu[sm=smiley36.gif] i evo 6 godina me vuku na odredjeno...a kad ljudima kazem sta radim,pitaju me "malo ti dece u vrticu pa jos i kod kuce" Sta ces to je profesionalna deformacija.[sm=smiley36.gif]

tijatija -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (31.1.2014 9:39:13)

IZVORNA PORUKA: nink

He he..Ja bih i cetvrto...Ali ipak necemo...Onda stvarno sve standarde rusimo....Moramo kola da menjamo,u hotel sa troje dece ne pustaju a kamolii sa cetvoro..A o krizi ekonoskoj i da ne pricam....Mi bismo voleli ali bojim se da ce svi reci ova poludela....hehee[sm=jezicek.gif]

e ovo nisam znala [sm=smiley13.gif] to znaci da bi mene sa recepcije vratili [sm=smiley29.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (31.1.2014 10:33:38)

IZVORNA PORUKA: serpica

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Koleginice,tako sam i ja mislila pa dok sam cekala posao ja izradjala decu[sm=smiley36.gif] i evo 6 godina me vuku na odredjeno...a kad ljudima kazem sta radim,pitaju me "malo ti dece u vrticu pa jos i kod kuce" Sta ces to je profesionalna deformacija.[sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif] Kad vec nemogu da dobijem posao u vrticu, napravicu vrtic kuci [sm=jezicek.gif]
[sm=smiley36.gif]

serpica -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (31.1.2014 10:40:31)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] bas tako jos samo da ima ko platu da nam daje i udri brigu na veselje

nink -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (31.1.2014 17:00:59)

Hehe ja ne verujem,pa i ja sam vaspitacica....Koliko nas ima...[sm=smiley36.gif]

superm -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (5.2.2014 16:41:32)

trece dete- hrabrost, ludost, ili nesto trece.[sm=smiley13.gif] mame troje dece, please, u pomoc[sm=zmeden.gif]

superm -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (5.2.2014 18:15:11)

ok, ignorisete me....

Olga75 -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (5.2.2014 18:16:44)

Superm , imas iskustva mamica sa troje dece pa prelistaj temu od pocetka [sm=smiley1.gif]
a ja ne znam sta da ti kazem kadi mam samo jedno

isidora88 -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (5.2.2014 18:19:19)

ako zelis trece dete, imas uslove samo napred, necemo te mi ovde naterati, niko normalan se nije pokajao sto je rodio vise dece, tako da neces ni ti[sm=smiley1.gif]

jovicaa -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (5.2.2014 18:42:55)

superm koji su razlozi za ne, koji za da? kod vas?

serpica -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (5.2.2014 18:44:21)

IZVORNA PORUKA: superm

trece dete- hrabrost, ludost, ili nesto trece.[sm=smiley13.gif] mame troje dece, please, u pomoc[sm=zmeden.gif]

Veliko ZA!![sm=smiley1.gif] ali to sam samo ja.....

Verolina -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (5.2.2014 18:49:20)

IZVORNA PORUKA: isidora88

ako zelis trece dete, imas uslove samo napred, necemo te mi ovde naterati, niko normalan se nije pokajao sto je rodio vise dece, tako da neces ni ti[sm=smiley1.gif]

Ja sam se sad pokidala od smeha[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif]

isidora88 -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (5.2.2014 19:02:46)

sto verka?[sm=zz_biggrin.png]

Verolina -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (5.2.2014 19:09:29)

Cuj je, jos pita[sm=smiley36.gif] Zvucis kao moja keva kad joj izvucem sve zivce[sm=smiley36.gif]

superm -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (5.2.2014 19:16:23)

za- obozavam decu! protiv- neizvesnost finansijska, stambena...surova realnost[sm=smiley19.gif]

sense or sensibility

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>