Torbica -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (6.2.2014 13:03:19)
|
IZVORNA PORUKA: tijatija meni na npr. deca uopste ne traze paznju cak me teraju iz sobe [sm=smiley13.gif] Njih su tri curice i imaju sad vec zajednicke teme, igre i uvek sam visak...Jedino sto sam sad pocela da praktikujem su drustvene igre, ali su i za to jos male tako da nemami veliki izbor. Nisu ljubomorne , sto mi je jako bitno... u setnju idemo svi zajedno, igraliste, igranice izleti tako da se trudim da se ko ne oseca zapostaljeno za sada mi dobro ide i uopste nije tesko u praksi kao sto to izgleda mozd avama majkama sa manje dece [sm=smiley1.gif] Moji traze paznju, pogotovo najstarija. Decaci sve cesce su sami sebi dovoljni, jao, da to vidite, sakrivaju se jedan od drugog, jure i cerekaju, mnoooogo su slatki. A cerka npr juce - hajde mama da pravimo nesto od kolaz papira.... A tu su i ova dvojica koji to nesto otimaju, cackaju, e onda ukljucimo tatu da ih animira, snalazimo se. Ali pored nje, nema sanse da se odlucim na cetvrto. Mada ona stalno hoce sestricu [sm=zmeden.gif] kuku lele, ja se zezam pa kazem - jos jedna kao ti, ne bih prezivela! [sm=jezicek.gif] Objasnjavam ja njoj da ce ona ove godine u predskolsko i dok sestrica poraste da ce skoro pa momke gledati! [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|