dunja RR -> RE: Čuvajte decu (15.3.2015 16:14:08)
|
Hakeri mogu da pročitaju svaku našu poruku na FB, bez problema. Evo primer mojih prvih komšija: Tetka iz Amerike javila preko FB poruke (privatne) da im je poslala paket za bebu preko nekih prijatelja, stižu sledeće nedelje, pa će se javiti oko preuzimanja paketa. U subotu rano zvoni neko na vrata komšijama, ja sam taj i taj, imam paket za vas ali mi je u stanu, doneću ga popodne, bio sam u prolazu pa reko da vam se javim. Komšinica (baka) bila sama (zet i ćerka pet minuta pre toga otišli za Vojvodinu kod njegovih, gde idu svaki vikend u isto vreme subotom ujutru (znači sve detalje je znao lik). Elem, komšinica sela sa njim, skuvala kafu, pričaju o životu u Americi (lik sve zna, gde živi tetka itd ..) Priča komšinici - juče smo stigli, nisam još novce razmenio, da nemate slučajno da mi date dinare za 20 eura, vraćam danas kada budem donosio paket. Komšinica da, on popi kafu, ode, nikada više ga nisu ni čuli ni videli, a drugi ljudi se kasnije javiše i donesoše paket. Tako da kapiram, džaba svo zaključavanje, sve oni mogu otvoriti i čitati, ako im treba. Znali su da svako ima 2000 u kući, tačno je znao koliko da traži, ne previše.
|
|
|
|