RE: Čuvajte decu (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Lilla -> RE: Čuvajte decu (25.5.2012 21:13:42)

Vuko [sm=smiley13.gif] Uzas stvarno. Nema tebe zbog cega da bude sramota, ti nisi nista uradila da bi se stidjela.

Anoniman -> RE: Čuvajte decu (25.5.2012 22:13:27)

Vuko , ti si tako dobar lik [sm=smiley31.gif]
zgrozim se kad procitam ovakva iskustva , pogotovo sto sad imam cerku a imacu jos jednu , ako mi verujete , ne dam je nikom iz straha da joj neko ne naudi dok jos ne zna od koga treba da se brani [sm=smiley13.gif]

Snelle -> RE: Čuvajte decu (25.5.2012 22:17:59)

Joj Vuko, svaka tebi čast kako si iz svega toga izašla zdrave pameti!
I ja imam ćerku, i posle svega pročitanog stvarno me strah [sm=smiley13.gif]

Anoniman -> RE: Čuvajte decu (25.5.2012 22:22:41)

Vuko, jos jedan zagrljaj [sm=smiley31.gif]

jelena038 -> RE: Čuvajte decu (25.5.2012 23:35:00)

vuko, svaka cast za objavljivanje imena.

ja sam imala situaciju sa punih 14 godina, ne znam da l sam je ovde negde pisala, sve mi se cini da jesam, al ajd da ispricam. kad sam prvi put operisana, tu noc, posle nekih par sati, spavam i u onom bunilu, prva anestezija, iscrpljena, bez krvi, kontm na me neki muskarac kao titra, sapuce doduse, hoces vode, je l ti dobro, brise mi celo krpom, vrat, i sve od vrata pa do grudi. jbg, kad imas 14 grudi su u lezecem polozaju dosta blizu vratu i sve je to taj neki tako postepeno, ali ja e onako komiraa ne buim. tek kad me je idiot probao poljubiti u usta ja sam se probudila i uspanicila i on je nagulio iz sobe. najvece sr..nje je bilo u tome sto je moja mama lezala sa jos jednom zenom tu u sobi i spavala, posto je bila u pratnji, al taj to nije znao. dok su se one rasvestle on je pobegao i nisu ga videle. najogre je sto mi niko nije verovao, mama odmah digla na noge celu bolnicu, obezbedjenje, zakljucana su vrata u roku odmah, znaci nije izasao, a nije bilo nikog stranog u bolnici, znaci da je to bio neki radnik i da je verovatno praxa bila da decu slogiranu posle operacije maltretira, jer se uvek moze reci da su utripovale, ili da se uopste i ne sete niceg. kako nikog nisu nasli, poceli su i u ovo moje da sumnjaju, ali je keva videla stolicu pored mog kreveta i mokru krpu, njenu, kuhinjsku, koju je donela sa hranom u bolnicu, a ja sam tek izrezana par sati pre i nikako nije bilo moguce da sama ustanem. jedino cega se secam je bila ona tiger jakna (crno-braon, pise tiger, perjana jakna, tih ranih devedesetih su se nosile). nista mi nije uradio, srecom, nije ostavilo posledice nikakve, vec sam se ljubilla i vatala s frajerima ranije, pa mi to nije bio u tom trenutku atak na psihu, ali je zastrasujuce kad pomislim na koje sve nacine ljudi mogu da zlostavljaju decu, a da roditelji misle da su ona najzasticenija na svetu.

i jos bih dodala, cesce se govori devojcicama da se paze, da prijave ako ih neko pipka i ostalo, dok se decacima to redje govori i ocekuje se da se redje i desava, po nekom patrijarhalnom zatucanom pravilu da su muskarci to koji j..u, a zene te koje treba, da ne lajem. kada vaspitacica u vrticu mazi i ljubi decaka mi smo svi presrecni, jer je to svojstveno zenama, majkama, jer je to neznost i sve to, a da li se iko zapita sta bi se desilo da su polovi obrnuti, da to cini muskarac vaspitac devojcici i da njen otac to sazna? oci bi mu izvadio. mislim da decake globalno ne cuvamo dovoljno, a jednako su izlozeni svakakvim psihopatama.

vukosava -> RE: Čuvajte decu (26.5.2012 0:00:08)

Sta njima sve padne na pamet, to normalan mozak ne moze da ni pomisli da postoji... Zamisli posle operacije... Kretencina.

vukosava -> RE: Čuvajte decu (26.5.2012 0:34:39)

[sm=smiley31.gif] Sad cu ja kao u Americkim bljutavstinama od filmova: "Drago mi je da sam to podelila sa vama". Pa nek nekom koristi (nekoj majci da ima u vidu da budale - ovde zvane predatori - vrebaju nikad ne znas odakle)...

Olga75 -> RE: Čuvajte decu (26.5.2012 10:07:08)

uh , bre Vuko , sta si ti sve dozivela [sm=smiley13.gif]
Jelena , to je grozno , pa gde su bile sestre , kad se pacijent budi iz anestezije mora biti na intenzivnoj ili poluintenzivnoj , uzas [sm=smiley13.gif]

jelena038 -> RE: Čuvajte decu (26.5.2012 10:08:46)

ne moraa, ovo je bila operacija slepog creva, nisam ni minut bila u intenzivnoj, odmah su me doveli u sobu. to je bilo u pristini, inace, guzvovita je to bolnica bil, mos mislit na sta je licila intenzivna na hirurgiji..

Olga75 -> RE: Čuvajte decu (26.5.2012 10:10:47)

uzasno [sm=smiley13.gif]
takve stvari upropaste zivot , ustvari takvi bolesnici upropastavaju zivote

dunja RR -> RE: Čuvajte decu (27.5.2012 20:36:37)

UžasKLIK

lesica -> RE: Čuvajte decu (31.10.2013 11:51:18)

Lov na "patuljke"je brutalan, realističan tekst o tome kako pedofili love svoje žrtve, Tekst izaziva mučninu, užas, ali je opominjući i mislim da svako treba da ga pročita. Napisan od strane Vesne Knežević Ćosić, blogerke b92, a prevela ga je njena prijateljica Sofija Cikron, jer je preuzet sa stern.de
Pročitajte više >>

Moram da vas upozorim da je tekst ogavan, i da je meni celo prepodne zlo, ali da nekako neizbežno mora da se pročita, kako bi mogli da se upoznamo sa prefriganošću i užasom koji kako mi se čini sve više i sve otvorenije vreba decu.

Olga75 -> RE: Čuvajte decu (31.10.2013 11:56:04)

jezivo , od juce mi nije dobro [sm=smiley13.gif]

lesica -> RE: Čuvajte decu (31.10.2013 11:57:34)

Ne pričaj mi ništa [sm=smiley34.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Čuvajte decu (31.10.2013 11:59:19)

Procitala uopravo sad sa nekog naloga FB-a, lose mi je...katastrofa! a tek komentari dole.... citam vec pola sata glava me zabolela!
Ali svakog dana cujem nesto novo, neku bolestinu!
Za devojcicu sto su drzali 6 meseci zatvorenu i naravno sve ostalo radili s njom. Pa jednu sto je covek oteo i godinama zlostavljao...

Muka mi je , neznam sta da kazem sem da sam u strahu [sm=smiley13.gif]
Pre par dana pricam sa mm kako se vec preterano bojim sta sve slusam.

smeško -> RE: Čuvajte decu (31.10.2013 16:36:04)

Treba vratiti smrtnu kaznu.

vikiveki -> RE: Čuvajte decu (31.10.2013 18:04:52)

Užas je blaga reč za ovo[sm=smiley13.gif]

dunja RR -> RE: Čuvajte decu (2.11.2013 0:42:20)

I ja sam juče pročitala, zgrožena sam ..

Brand new mama -> RE: Čuvajte decu (2.11.2013 0:51:30)

Nisam videla do sad Dunja,sorry....

Žapkić -> RE: Čuvajte decu (2.11.2013 1:09:31)

Juče mi je drugarica rekla da je to pročitala na FB i da, ukoliko vidim, nikako, ali baš nikako , ne počinjem da čitam, jer ja takva kakva sam-nema šanse da bi mogla mesecima da se smirim...

Brand new mama -> RE: Čuvajte decu (2.11.2013 2:57:49)

Vidis,ja i dalje ne spavam. Al ne citati...nije ni to rijesenje...i isto je imati i djecake,kao i djevojcice...ovo zlo ne bira.Ako znas o cemu se radi-lose je,ako ne-opet je lose... Najgore je sto je roditeljima tesko da prihvate tako nesto,stavise,znam da ima ljudi koji ce ucutkati dijete da ne prica o tome,jer-laze...I nije mi lakse ako znam da (molim te Boze) niko nece dirnuti,ali tamo nekog djecaka cija mama veci dio zivota vuce neke manijake u svoju spavacu sobu,provodi dane pijana..neki dobri komsija ce nahraniti i malo "maziti". Moju prijateljicu je(kad smo imale deset) napao pripiti kum(oko60 god) kad je dosao kod njih,a roditelji joj nisu bili kuci. Ne racunajuci da pedofili pokusavaju da sublimiraju cinjenice o tome sto cine..kazne su mizerne..i uvijek mi padne na pamet kako je Til Svajger pukao u nekoj emisiji da mu je muka sto se stalno pria da li se seksualnim prestupnicima unisten zivot kad izadju na slobodu(jadni oni),a niko ne govori kako je zrtvama cak i kad se sudjenje zavrsi,one ostaju same da se izbore i da sa tim zive i prezivljavaju...
Uciti djecu da budu samostalna, voditi ih za ruku do 18....sta je odgovor?

vukosava -> RE: Čuvajte decu (2.11.2013 3:37:27)

A jeste li videli onaj slucaj pre mesec dana kad su oni u Novom Sadu, deca ljudi iz sekte Deca boga (Children of God) sto ih optuzuju za sektasenje. Nesto mi je tu bilo cudno, hajka na dvoje sa troje male dece a kad sam malo prosvrljala po internetu smuci mi se zivot. Ne ulazim u to jesu li to dvoje tu u NS ili nisu sledbenici toga sto su bili njihovi roditelji (jesu li oni sad takvi ili su samo bili zrtve). Vise je vezano sto sam procitala o toj grupaciji za koju ne mogu da verujem i da dalje postoji. Zovu se "Family Intenational" danas, izguglajte sve ce vam se reci. Onaj glumac River Feniks je dete ljudi iz te sekte. Dokle ti idu to je bolesno i za prepricavanje. I sta sam videla u novinama u zadnja dva meseca van je moje pameti uopste i da prepricam i ne zelim da im dajem na vaznosti. Samo cu reci da takve treba kastrirati, ustrojiti ih ili sta vec. Da ne donose decu na ovaj svet. Bila je vest o coveku sa Floride koji je ubedio svoju zenu i neku drugu zenu da... ma ne mogu to ni da napisem , vezano je za njegovu sopstvenu cerku i za drugu devojcicu (obe po 4 godine). I ona vest iz Francuske, majka onog decaka i zatvor... Ajde taj je monstrum, predator ali sta su te dve monstrumke. Sta su te majke koje precutkavaju takve stvari u porodici. Ja mislim da su takve majke deset_ puta krivlje. Decu treba obrazovati sto ranije kome da se pozale ako se nesto lose desava. Sto ranije. Da imaju poverenja u npr. ucitelje u skoli i slicno. Ova tema mi je toliko uvek zanimljiva jer mislim da vredi znati kako zastititi svoje najmilije i bilo koga. Gde god da se posumnja na nesto. I neka teraju malu decu ovde da nose kupace od pelena, i neka im postoji sluzba za zastitu deteta. I neka zakon oduzima dete nekome cim postoji sumnja za zlostavljanje. U Holandiji su osnivali i partiju ti monstrumi. Ok je liberalizam ali naravno do neke mere, nakon odredjene granice ode u tesku anarhiju i uzas...

lesica -> RE: Čuvajte decu (19.2.2014 11:29:21)

Jeste li pročitale OVO

Blago je rečeno da mi se povraća, ali je važno da pročitate!!!!!

nata11 -> RE: Čuvajte decu (19.2.2014 12:09:32)

Ja sam danas citala. Nadam se da je nesto preduzeto, da ne ostane samo na tom istrazivanju.

dunja RR -> RE: Čuvajte decu (13.3.2015 13:41:42)

Auuu, počeli su i decu da kradu, užas:

Dvogodišnju devojčicu istrgli majci iz ruku, policija blokira izlaze iz Beograda KLIK

Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>