vukosava -> RE: Čuvajte decu (25.5.2012 20:10:49)
|
Indy, razmisljam ceo dan da li da nesto napisem. Prvo sam mislila pod opcijom anonimna, ali posto to nisam nikad koristila a i sta ima mene da je sramota nisam ja kriva za to. Elem, skupila sam hrabrost danas majku da pitam za to koje godine je jedan tatin radnik ziveo sa nama. Ja sam nesto mislila da sam bila starija, ali nisam. Imala sam 5 godina. A dozivela sam sa njim maltene istu situaciju kao ti. Samo sto sam ja spavala na stomaku a on bi mi prisao, zavukao ruku u gace, ja sam se uplasila i pravila da spavam... To se desilo nekoliko puta, ja se stvarno ne secam ni zasto to nisam nikome rekla, ni sta sam tacno imala u svojoj glavi tad. Ali isto kao ti tek kasnije sam shvatila o cemu se radi. Moja mama se sokirala, nije mogla da veruje da im tako nesto ne bih rekla. Tate nema vec 20 godina. Mami sam rekla ako ovaj ikad dodje ponovo da joj nesto trazi da mu ne otvara vrata. Videla sam ga pre neku godinu da je dosao nesto da trazi, isto mi se povracalo od samog pogleda na njega. Miloje Radojicic iz Rogatice zvani Bosanac sto bi me bilo sramota da napisem ime debila. Imao je tad cini mi se 19 godina da jos dodam. Danas ima svoju decu i zivi valjda u Uzicu.
|
|
|
|