Novosadjanka T. -> RE: Čuvajte decu (26.6.2010 23:30:29)
|
Ispred zgrade ima puno dece, moje komsijske i jedno veliko "dete" od 19g. Deci je prisao na veoma mudar nacin kao ima neku muziku na mob. pa da im prebaci i tako je sve pocelo. Taj dan kad se upoznao sa decom sam ga i ja prvi put videla pitala sam moju cerku ko je i rekla mi je :To je Darko, Anin brat. Drugo dete mi je reklo da je to brat decojcice koja i nepostoji. Tasa mi je reklada ima 19god. Krenula sam ostro: Ko si ti? Sta radis ovde sa decom? Koliko imas godina? Hajde prosetaji ostavi decu da se igraju... Posle mi je rekao da samnom ne razgovara. Izvela sam moje troje dece i reklamu:Pogledaj,ovo su moje troje decebudes li ijedno od njih ikad vise pogledao oko cu viljuskom da ti vadim. Nakon par dana sam ga videla kako se sa jednim decakom kojiima 10g dodiruje nosevima(tzv eskimski poljubac). Isto tako drzi decake od 7,8,9g u krilu i cupka ih. Uz to ih potapse po guzici. njihove mame se prave blesave i mene napadaju: Pusti decka, bas je fin. Imao je strasno detinstvo.Roditelji su mu razvedeni, pa se majka preudala bla,bla,bla On njihovu decu vodi u skolu, iz skole, u vrtic, na sladoled, u setnju...One digle sve 4 u vis. Par mama kada ga vidi da sedi ispred ulaza se,umeto da sa svojom decom izadju napolje,od straha se vrate u stan. Deca tih mama vec mesecima se igraju dok on ne dojde,akada Darko dodje deca pobegnu u stanove. Pre neko vece sam videla njega i dete jedne od"briznih" mama. Sedeli su ispred ulaza. Darko je sedeo na betenskoj klupi skupljenih nogu, a to dete ga je opkolacilo u selo mu u krilo okrenut licem ka njemu. Uzas!!! Miki je pre neki dan isao sa Tasom da se igra.E sada da objasnim, stan mojih roditelja je u niskom prizemlju tako da prozori gledaju ravno u decu. Sedim u dnevnoj i vidim ih i cujem. Kazem mojim klincima ako vas onaj pedofil pogleda vicite. Ni minut nije prosao kad se zacuo glas mog sina: MAMA POGLEDAO ME JE PEDOFIL!!! Izletela sam napolje kao furija. I viknula na njega: Sta sam ja tebi rekla? PI**a ti materina sklanjaj se odavde. Jel ti stvarno hoces oko da ti vadim mamu ti pedofilsku? Imas zuti karton, sledeci je crveni i ode oko. Idi na svoj ulaz. Kaze on meni:Pa ja vas ne ugrozavam I naravno ja : Tvoja generacija je prevazisla drkanje, presli su na sex, a ti se vacaris sa decom, pederu jedan. Mamu mu njegovu, ugrozicuja njega. Trazila sam od mama da se organizujemo da ga oteramo, prijavimo, ma prebijemo ako treba, a one cute i skrivaju se po zgradi. Sunjaju se sa svojom decom. Necu da se sunjam. I sad je strasno sto ja pred decom govorim PEDOFIL! JEL? A sto onpipka decake tamo gde ih mame vise ne diraju ni kad ih kupaju posle 5g, e to je u redu? NIJE i NECU DA CUTIM. Ma pravo da vam kazem briga me vise za drugu decu, imaju mame pa nek im one duvaju u dupe kad im ovaj manijak pocepa guzice. Meni su moja deca na oku, ali necu da misle kako je normalno da sede u krilu odraslih muskaraca, necu da misle da je u redu da ih neki odrasli drpaju za guzice i ono napred. Hocu da ga prijavim, ali policija nece da izadje na dojavu: JA SUMNJAM Da li to znaci da treba da se sunjam po zbunju i slikam ga na delu? Ili treba i kameru da ponesem pa da nasoj policiji donesem sve na noge? Jako sam besna i ne znam sta da radim. Ako procitate u novinama: Majka troje dece istukla momka jer sumnja da je pedofil, znajte to sam ja. Sta da radim?
|
|
|
|