Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 12.11.2014 20:45:04
|
|
|
|
daca77
|
Besnim...i to bas bas...
|
|
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 13.11.2014 0:19:13
|
|
|
|
Bibilib
|
Ma moze i ta i sve balade,pa i one vesele pretvorim u tuzne. Jos kad me neka rec pogodi pravoooo u dzigericu ma placem do sutra...
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 13.11.2014 0:25:31
|
|
|
|
vikiveki
|
E ja kada sam povređena ...prvo se dobro isplačem pa onda slušam neku muziku koja mi prija,a kada sam tužna onda slušam balade
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 13.11.2014 6:48:21
|
|
|
|
mali_mis
|
Vise ne mogu ni da se isplacem ko covek, da me ovaj mali ne vidi. Tako da stisnem zube, u tom trenutku tuge pustim neku veselu pesmu, popravim sebi raspolozenje, i zaboravim. Eventualno ako naleti neki film, koji je malo tuzniji, e tad se isplacem.
|
|
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 13.11.2014 7:11:34
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ucutim. Evo npr juce, saznah da mm nece dobiti nikakva primanja ovog meseca i tako sam se zapitala "Boze kako li cemo preziveti?" D i ja bile same kuci, ja mislim da sat vremena rec jednu nisam rekla. Onda sam se trgla i videla da treba da se druzim sa svojim detetom i sve je nekako "proslo". Nemam neke seanse u smislu da pustam muziku ili idem u setnju i sl. Volim da se provozam kolima ali od kako su moja kola u kvaru (a ima vec godina i godina od kako su u kvaru i ne vredi ih popravljati pa ih dadosmo u staro gvozdje) nisam se ni kolima vozala, a volela sam da sednem u kola i samo tako odem negde, npr pored Dunava ili na Frusku Goru i tako malko meditiram. Dete mi ne dozvoljava da budem tuzna, bar ne dugo. Retko kad placem (iako sam placipi...od kako sam ostala trudna) ali mislim u tom smislu da placem od tuge. Zaplacem ja i za reklamu
|
|
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 13.11.2014 8:20:52
|
|
|
|
choopa choops
|
Najčešće mi suze odmah same krenu, a ja bih taaaaako voljela da imam tu moć da se iskontrolišem.
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 23.12.2014 21:26:51
|
|
|
|
Maraj
|
Placem i placem...
|
|
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 23.12.2014 21:42:04
|
|
|
|
Mala Elena
|
Dakle, svi placemo... Ja ne placem uvek ... cesto izadjem da prosetam, pobegnem malo od toga... nepoznati ljudi nemaju velike sanse da me povrede
|
|
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 23.12.2014 21:54:15
|
|
|
|
mirkam
|
Ja u principu rijetko plačem.Nekako svu tugu skupljam u sebi i tiho patim.Znam da zaplacem od bijesa,a kad sam tužna ćutim i bolujem...
|
|
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 26.7.2016 21:57:54
|
|
|
|
Tajčica
|
razmišljam i ne mogu da spavam :(
|
|
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 26.7.2016 22:13:40
|
|
|
|
Khaleesi
|
Nekad se isplacem, ali cesto radim po kuci kao luda kucne poslove, i ne mogu da spavam...
|
|
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 26.7.2016 22:21:51
|
|
|
|
wivern
|
Pobesnim i idem dalje.
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 26.7.2016 22:23:57
|
|
|
|
branki*
|
Placem,placem,placem,sazaljevam se.
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 27.7.2016 8:02:45
|
|
|
|
vocicana
|
Razmisljam, cutim, sredjujem, cutim, gledam u tv a gledam kroz njega i cutim. Sve vreme razmisljam, ali su dve faze osnovne, prvo bes, razmisljanje, satarom bi otfikarila sve i svakoga(toje samo faza), plakanje, razmisljanje i ond apotpuna ravnoodusnost! Cista psihologija
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 27.7.2016 9:10:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: branki RR Placem,placem,placem,sazaljevam se. I besnim, usput!
|
|
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 27.7.2016 15:20:37
|
|
|
|
mali_mis
|
Juce sam bila nervozna za medalju, i uzela sam da peglam, bilo mi je mnogo bolje. Heklanje mi isto pomaze. Smirglanje, imam neku matoru stolicicu, nikako da se nateram da je ismirglam skroz i ofarbam, i kad me uhvati neki glupavi period tuge, ja je uzmem pa malo po malo smirglam. Prija mi zvuk
|
|
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 27.7.2016 16:09:35
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja sam rekla mm da opegla, i vec se spremila na svadju kad on ode.... bda pegla
|
|
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 11.9.2016 19:19:12
|
|
|
|
dunja RR
|
Retko šta me dotiče u poslednje vreme, ali kada me neko baš razočara, a i to se desilo u poslednjih par meseci, baš sam se osećala bzv, i nisam mogla da spavam. Smorila sam se jer sam mislila da ta osoba vredi kao čovek, ali sam se baš za la.. Sada sam super i srećna sam što se to desilo, jer sam mogla i dalje da živim u zabludi
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 29.9.2016 16:22:12
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa malo kome vise dopustam da me povredi ali ako se i to desi volim da se osamim, pustim muziku, dobro razmislim...
|
|
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 30.9.2016 8:13:26
|
|
|
|
vocicana
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Pa malo kome vise dopustam da me povredi ali ako se i to desi volim da se osamim, pustim muziku, dobro razmislim... I ovo potpisujem!
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 2.10.2016 14:38:32
|
|
|
|
Divnica
|
Placem, dosta placem
|
|
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 2.10.2016 15:11:24
|
|
|
|
isidora88
|
Slusam muziku i sredjujem kucu ili divljam po kuci
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 3.10.2016 1:20:44
|
|
|
|
Milena18
|
Slušam muziku i plačem, plačem, plačem. Ima par albuma uz koje se lepo isplačem, pa mi posle bude lakše i mogu malo trezvenije da razmišljam.
|
|
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 29.6.2017 17:45:02
|
|
|
|
Dragce86
|
Kad sam povredjena obicno besnim pa onda cutim i mucim cutanjem krivca a na kraju se isvadjam ili rasplacem :D
|
|
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 29.6.2017 18:31:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Izolujem se da ne prenosim na neduzne
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?