Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 30.6.2017 20:23:52
|
|
|
|
mali_mis
|
Placem, al se sakrijem da me niko ne vidi.
|
|
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 30.6.2017 21:27:12
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Placem, al se sakrijem da me niko ne vidi. Misu, tako i ja. Mrzim da me neko gleda dok placem.
|
|
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 30.6.2017 21:28:45
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja jedino ne volim deca da me vide
|
|
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 30.6.2017 22:41:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Placem
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 1.7.2017 9:25:48
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dodjem na RR i pozalim se.
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 1.7.2017 16:48:28
|
|
|
|
krin 40
|
Ako uzrok nije neka smrt ili bolest(pu pu daleko bilo) već "ljudski faktor" odmah krećem da smišljam strašnu osvetu po kojoj će da me pamti naredna tri života
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 27.7.2017 17:53:29
|
|
|
|
Sarav
|
Plačem, lako pustim suzu
|
|
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 18.11.2017 21:59:18
|
|
|
|
mama Jo
|
Peomenim raspolozenje, i u glavi se ispricam sama sa sobom na tu temu 😁
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 19.11.2017 1:15:27
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Poludim. Ali bukvalno.
|
|
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 19.11.2017 18:09:54
|
|
|
|
mama Jo
|
U trenutku je tesko zaista ostati smiren i ne poludeti kad te neko bas ,,izbaci iz takta"...
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 20.11.2017 0:11:05
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Volela bih da imam metodu da iskuliram takve momente.
|
|
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 29.11.2017 9:29:29
|
|
|
|
mali_mis
|
Smaram drage ljude Znam da me vole, i da znaju da me iskuliraju u tim trenucima.
|
|
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 29.11.2017 13:01:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Zalim se muzu, placem
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 29.11.2017 13:13:08
|
|
|
|
Ana RR
|
Ćutim i zatvorim se potpuno.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 29.11.2017 14:31:12
|
|
|
|
Peace*
|
Mislim da ništa na svetu ne može da me povredi kao stariji sin. Užasno me boli kad mi kaže da smaram, kad grubo priča sa mnom. Tako me uhvati neki nemir, suze krenu same. Valjda zato što se ja zaista trudim da ne smaram i budem ok. Baš jutros se desilo... Plačem kad sam tužna.
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 30.11.2017 11:58:01
|
|
|
|
mali_mis
|
Kodiram, ucim, to mi jedino pomaze. U krajnjem slucaju, izvrnem se na krevet i placem.
|
|
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 30.11.2017 12:20:16
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ako nogu odem u shoping...to ekad zna da mi popravi raspolozenje!
|
|
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 1.12.2017 0:11:19
|
|
|
|
Srecko47E
|
Setam sa bebom. Retko kada izbacim iz sebe pricom sa nekim.
|
|
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 30.1.2018 11:26:33
|
|
|
|
Dragce86
|
Uh, obicno psujem i kudim one koji me naljute a jadni mm slusa i ceka kad cu prestati :D
|
|
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 30.1.2018 14:42:13
|
|
|
|
mama Jo
|
Mene u poslednje vreme neke stvari toliko znaju da povrede da prosto ne mogu da progovorimu momentu vise sa tom osobom...
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 30.1.2018 20:53:50
|
|
|
|
vocicana
|
Dragce ja cu samo da se nadovezem. Isto, on slusa, ja psujem redom, mrtvo i zivo. Mnogo sam teska sto se plakanja tice, ali ako krenem , tesko se zaustavim, tek onda se razbesnim, tek onda bezite svi. Umesto da se smirim, ja sizim jos vise. Tek jutro donese malo drugacije raspolozenje.
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 21.2.2018 14:01:43
|
|
|
|
Dora89
|
Izjadam se mužu. On često sagleda situaciju realno, seti se prošlih događaja koji meni u tom trenutku ne padaju na pamet, otvori mi oči, da objektivno sagledam situaciju. Mnogo boli loše ponašanje osobe za koju imamo brdo pozitivnih emocija, ali prosto to mora da se odboluje.
|
|
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 21.2.2018 16:20:52
|
|
|
|
Sarav
|
Zavisi ko me povredio. Ako je neko mnogo blizak onda plačem i povučem se ili posebnim do kraja. Ako je neko bez koga mogu smorim se ali ne reagujem burno.
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 21.2.2018 18:35:38
|
|
|
|
Mala Elena
|
Izderem se ili ne primecujem tog nekog ko me je povredio iako boli unutra.
|
|
|
|
RE: Sta radite kad ste tuzni,povredjeni? 21.2.2018 22:50:08
|
|
|
|
mama Jo
|
Ponekad je plac odlicna terapija 😊
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?