Anoniman
|
Andromeda ne bih vise da polemisem sa tobom posto iz tvojih postova vidim da si prosla ko bos po trnju sto se svekrve tice pa ti je ocigledno zao kad se neko lepo slaze sa istom i pritom zivi u zajednici...stvarno mi je zao... Nisam ja prosla kao bos po trnju i nisi ti nista dobro shvatila. da jesi, ne bi skontala da je meni krivo kad se neko lepo slaze. Imas dovoljno godina da price tipa moja lutka je lepsa od tvoje i zato ti je krivo, ostavis za sobom. Meni nije krivo sto se neko lepo slaze u zajednnici, naprotiv, drago mi je, samo su mi tvoji argumenti za zivot u zajednici, da se vaspitano izrazim-neubedljivi. tacno,zivim u kuci,moj prozor od spavace sobe je na metar i po od komsijine dnevne cija je cerka narkoman i od skoro se doselio i zet takodje n...njihov zivot pocinje oko dvanaest nocu... Blago tebi! Svi gresni i nevaspitani oko tebe. Srecom tu su ovi iz KOMULOGA Ali sta ima veze-oni zive svi zajedno, vi svi zajedno, malo se pusta muzika, malo se zove policija, kuca od kuce na metar i po , sveki radna i vredna. Pa sta se ti zalis-vi imate komsijsku idilu (naravno, u zajednici). Ali sve se nesto mislim da bi ti njihovu porodicnu zajednicu vrlo rado razbila Cuj, ceri , ti volis zajednicu zato sto je tvoja svekrva "luda". Kad bi ona bila malo manje "luda" drugu bi pricu pricala. Moja majka je ito toliko "luda", ali srecom, moja snajka ne voli da bude nesposobna, magistar je nauka, koji sam kuva i pere svoje gace. Ne pere joj ih svekrva I uveravam te da nista manje srecna nije od tebe. Ipak, njeni prioriteti su drukciji, kao i moji, a oni su: 1.biti nezavistan covek 2.ostati u dobrim odnosima sa muzevljevim roditeljima koliko je to moguce, a dobri odnosi se najbolje cuvaju kad se svedu na nivo "dragog gosta", jer zivot u zajednici pre ili kasnije donese razmirice i to je normalno. 3.imati svoju privatnost koja je potrebna za mentalno zdravlje 4.osecati drustvenu korisnost kroz sopstveni priliv novca i kucne radinosti-u prevodu-sama se ostvarujem profesionalno i jedem pasulj koji sama skuvam, a kod svekrve zelim da ga jedem samo kao gost. Ako su ti i dalje stvari nejasne, onda se ti ili zezas malo ovde ili imas problema sa ganglijama, i to ti ne kazem u smeru da treba da prihvatis moj stav (ni slucajno), vec da konacno skapiras o cemu govorim, jer vidim da imas problem sa tim. I na kraju, anonimna, kakve, dodjavola, imaju veze zivot sa svekrvom i ateizam?
|