Anoniman -> RE: Bračni problemi (5.9.2012 15:22:45)
|
Imam problem. Pre neko vece sam gledala poruke u mm telefonu, neznam sta me navelo na to, jer obicno nemam tu potrebu. Nasla sam poruke sa nekom devojkom, seksualne prirode, u nekim porukama pominje i mene, prica kakav je bio sex samnom u pozitivnom smislu, ali se nekoliko poruka kasnije dogovara sa njom da se vide kad dolazila u nas grad, i jos kaze da ce uzeti slobodan dan, ili reci meni kako ide kod druga. To me najvise pogodilo. Sutradan ujutro sam mu to i rekla. Ceo dan nismo pricali, ja sam ga izbegavala, i uvece umesto da legnem u nasu sobu izasla sam na terasu da sedim. Ubrzo je dosao po mene, zagrlio me, poljubio, izvinjavao se. Rekao da nema nameru da se nalazi sa tom ribom, nego da se samo dopisuje, i da ne zeli da izgubi mene i decu. Jos dugo smo pricali, i mirili se, palo je i pomirenje u krevetu... ALI MENE I DALJE MUCI SUMNJA Nije mi jasno zasto ima potrebu za paznjom druge zene, kad je izmedju nas sve u najboljem redu, ne svadjamo se, imamo redovne odnose, druzimo se sa drugim ljudima, imamo svoje vreme, CEMU TO?
|
|
|
|