RE: Bračni problemi (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

minavb -> RE: Bračni problemi (25.1.2012 15:28:17)

Zao mi je tajcice. Izvini sto pitam,ali sta on to tebi kaze, i sta je razlog da te tako vredja?[sm=smiley13.gif]

mtajcica83 -> RE: Bračni problemi (25.1.2012 15:39:32)

on je jako impulsivan i kad mu dodje zuta minuta nezna sta radi..Posle se naravno pokaje i kuka i moli da mu oprostim...Neznam sta mu se desilo zadnjih god dana ali on je nemoguc...Uzas...muka mi je vise i da pricam o tome..

*Alexx* -> RE: Bračni problemi (25.1.2012 15:40:44)

Jeste li probali sa nekim savetovalištem? Sorry, nisam pratila tvoju priču.

Anoniman -> RE: Bračni problemi (25.1.2012 15:41:10)

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

NadaR -> RE: Bračni problemi (25.1.2012 15:42:05)

Bas mi je zao Tajcice [sm=smiley31.gif]

minavb -> RE: Bračni problemi (25.1.2012 15:44:01)

Kakav god da je, mora da te postuje, i sta god da uradis, je zasluzujes da te vredja. Bas mi je zao. Koliko se dugo niste videli?

mtajcica83 -> RE: Bračni problemi (25.1.2012 15:44:32)

Alexx i sve da se odlucimo i oboje slozimo za svajetovaliste, ne bi mogli kad je on mjesecima na brod ja ovdje, a neznam ni da li kod nas ovdje ima to??

Shishica -> RE: Bračni problemi (25.1.2012 21:42:43)

Jao Boze sta bi sa anonimnom sa prosle strane i tim trecim detetom [sm=smiley13.gif]

Shishica -> RE: Bračni problemi (25.1.2012 21:47:03)

Joj Tajcice... mislim da se on nece promeniti. Nikakav savetnik tu ne bi pomogao. Izvini sto uporedjujem, ali ni kad divlju zver pripitomis ne mozes da joj verujes..kad tad proradi divlje u njoj.
Branice uvek njegove ako je takav tip..

Jako je to sve strasno, pogotovo ako se ipak volite..ne znam sta da ti kazem.. [sm=smiley13.gif]

snješka -> RE: Bračni problemi (25.1.2012 23:05:21)

Ma meni je svega dosta!!!! Definitivno!

branki* -> RE: Bračni problemi (25.1.2012 23:07:27)

snjeska,,,,?[sm=smiley31.gif]

Anoniman -> RE: Bračni problemi (25.1.2012 23:07:34)

Snješka! Opet naopako?

Anoniman -> RE: Bračni problemi (25.1.2012 23:23:16)

[sm=smiley13.gif]

snješka -> RE: Bračni problemi (25.1.2012 23:23:25)

Ukratko, ni ja ni djeca nismo kante za smeće. Ma nisam ja nikome kriva za njegove neuspjehe i frustracije. Ne pamtim kad smo se zajedno smijali uvijek neka nadrdanost. Ma voz više, nisam se udala da bih gledala nečiju namrgođenu facu iz dana u dan i to sve zato što ne radiš. Ma bježi. Ne žalim se ja dok meni ne dopi... pravo.

snješka -> RE: Bračni problemi (25.1.2012 23:24:28)

Ne volim ja da se žalim bilo kome na mm, posebno ne ovdje, glupo se osjećam, ali me u prsima toliko pritišće da ću da poludim.

Anoniman -> RE: Bračni problemi (25.1.2012 23:27:28)

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Jako mi je žao!

Anoniman -> RE: Bračni problemi (25.1.2012 23:29:44)

Uf[sm=smiley31.gif] Ne znam šta da ti kažem[sm=smiley13.gif]

snješka -> RE: Bračni problemi (25.1.2012 23:34:41)

Ma Nedjo, nema ni on šta da mi kaže. Samo je kao kuja otišao spavati uz standardne riječi pusti me ženo nemoj me smarati. Ma id molim te. Kad kažem da se na vezi/braku mora raditi da bi bila dobra i da bi sve to opstalo on kaže ma pusti mi se tvoje psihologije (onako omalovažavajuće). Sve je ok. Kako da nije, baš nam je super, svaki drugi dan ne pričamo.

branki* -> RE: Bračni problemi (25.1.2012 23:36:26)

snjeska,skroz razumem,slicno i kod nas,mada moj radi,ali nema smeha,nema nekako zajednistva,bar ja ne osecam.

Anoniman -> RE: Bračni problemi (25.1.2012 23:38:52)

Ne znam koliko još živaca imaš...verovatno će se to sve promeniti kad on nađe posao, znaš i sama, samo kad će to biti i šta će od tebe do tad ostati ako se toliko živciraš[sm=smiley13.gif] Nađi neki ventil, vreću za udaranje, traku za trčanje[sm=smiley13.gif]

Sanchy -> RE: Bračni problemi (25.1.2012 23:39:47)

NINA 26 svakodnevni odnosi nisu bas dobri ako radite na bebcu..kvalitet sperme bude jako los ,samim tim i mogucnost zaceca...ja sam ostala[sm=nosecka.gif]prvi mesec kad smo krenuli da radimo na tome a imali smo odnos mozda pet puta u tih mesec dana ,posto smo isti mesec pravili svadbu pa je bila ludnica sve vreme..[sm=smiley1.gif]...to znaci u proseku svaki sesti dan i eto uspeli smo[sm=smiley1.gif]

snješka -> RE: Bračni problemi (25.1.2012 23:43:46)

Ma sve ja to radim, i vježbam i odem sa drugaricama na kafu, alikad se vratim i ugledam mrsku namrgođenu facu dođe mi da se samo okrenem i odem. Imam ja živaca puno, puno, mnogo toga sam ja pregurala preko svojih leđa, ali da budem i muško i žensko u svom braku stvarno ne znam dokle ću moći. Ja stvarno njega razumijem, ali nisam ja kriva i najviše me boli što se na djecu dernja za svaku sitnicu i dobiju po dupetu za isto tako male stvari, to me najviše boli. Kad će naći posao?! Ne znam zaista koliko ću još moći radi svog mentalnog zdralja, jer postajem i ja polako negativna baš.
Odoh da tražim kome djeca pripadaju u slučaju razvoda. To bi me tek dotuklo.

branki* -> RE: Bračni problemi (25.1.2012 23:47:06)

ee,draga,pusti to.to sam i ja trazila,te informacije,mislila sam-gotovo,skroz,ali...ima jos dana,bice drugacije,sad je tako,sutra nece biti[sm=smiley31.gif]

Sanchy -> RE: Bračni problemi (25.1.2012 23:50:25)

Dosta muskaraca se u braku promeni ,neki zbog obaveza koji takva zajednica donosi a neki opet kad dodje dete pa se osete zapostavljeni jer su svi oni u sustini velika deca...ja sam bila sa svojim suprugom u vanbracnoj zajednici dve godine pa onda posto nisam videla nikakvu promenu na gore,vencali smo se u opstini bez pompe,onda smo resili da malo uzivamo pre dece i posto i dalje nije bilo promene konacno je bilo na redu crkveno vencanje i dete..e sad sam trudna pa videcemo kad se beba rodi sta ce biti...za sada nemam primedbi...Bila sam vrlo oprezna samo zato sto sam prethodno bila u vezi od sedam godina fakticki ziveli zajedno koja me je kostala nerava samo tako..ne znam sta bi bilo da sam sa tim covekom ostala trudna[sm=smiley13.gif]

Sanchy -> RE: Bračni problemi (25.1.2012 23:52:57)

Snjeska,deca pripadaju tebi cak i da ne radis posto su jako mala za to ne brini...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>