Anoniman -> RE: Bračni problemi (25.7.2011 11:22:35)
|
Ivaj, razumem te i razumem tvoje strahove, potpuno su opravdani. Moja majka je, davne osamdeset i neke, kada je ostavila mog oca, uzela samo mene, peškir za kupanje, par pelena strpala u neki koferčić i otišla. Otišla ni kod majke ni kod oca, već otišla kod čangrizave babe koja je u tom momentu izdavala neku memljivu sobu. Ostavila je i kuću, i sav nameštaj koji je kupljen na kredit NA NJENO IME, uzela mene i otišla. Prala je moje stvari napolju na česmi, prvo je polivala vrelom vodom česmu da je odmrzne (Sjenica, - beskonačno, lede ti se misli), pa onda uzimala vodu i prala. Ne želim da sada patetišem ovde, nego samo kažem, ko god da se nađe u situaciji o kojoj ti pišeš, nezavidna je, ali da se rešiti. Jeste da bi bilo đavolski teško, ali da je neizvodljivo - nije. Ali ipak, da se ne mučimo crnim mislima, treba se truditi da nikada ne dođemo u te stani - pani situacije, već da se volimo i poštujemo sa našim mužovima - pužovima. Ali da ipak držimo britvicu pod jastukom. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|