ivaj -> RE: Bračni problemi (24.7.2011 23:08:13)
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira A inače, što se tiče onoga "našao bi te i ko zna šta bi bilo", ja te sad iskreno, prijateljski pitam: šta bi bilo? Nemoj ljubim te da pomisliš da se svađam, nego mi teško kad neko to napiše. Šta može da bude? Može da mi preti, da urla, da lupa na vrata, psuje... U prevodu, može da me povuče za...znaš već šta. Ako sam već odlučila i pokušala da odem, jer si me is*izdeo do bola, a ti se usudio da mi, zaboga, zabraniš da odem od tebe nasilnika, a ja se, sram me bilo, usudila da ti se ipak suprotstavim i odem, a ti se naljuuuutio što nisam poslušna ženica koja ćuti i trpi pa si doš'o da me biješ - pa krvi ću ti se napiti. Malo ja, malo 92. I tad me ne bi bilo briga šta će reći tetke, strinke, mame, babe, ujne. Mahala bih mu dok ga odvode u marici i potrudila se da zapamti svaki *ebeni sekund kada je pokušao da mi glumi Boga. Sorry, malo sam pokipela. Naravno da se ne ljutim,ali sudeci po tvom stavu imala si srece da pored sebe ne osetis nasilnog muskarca.Ja sam to dozivela jos u vezi pre mm. I to je jako traumaticno. Prvo,kakav 92.Dosli bi jednom,opomenuli,a ti posle snalazi se kako znas.Slusala sam o zenama koje dobijaju silne batine pa milicija dodje i nista. Drugo,sta bi moglo da bude. Pa poznajuci mm u onom najgorem izdanju(znaci sad pricamo o situacijama za koje se nadam da se nikada nece desiti),verujem da bi poneo pistolj,da bi razvaljivao vrata,ne bi gledao ko je tu,ko ga gleda i sl.Pretio bi,oteo mi decu a sto najgore,u sve to bi bili umesani moji.I ko zna do cega bi u takvim trenucima moglo da dodje. Jednostavno,mislim da niko adekvatno ne bi mogao da me zastiti.Niko iz moje okoline. Boze,da napomenem da ovo nikada,nikada nisam dozivela sa mm,ni to,ni bilo sta slicno,ali jednostavno ga poznajem i zato zamisljam takve scene. Mozda gresim,ne znam. Ali definitivno ne bih volela da dodjem u takvu situaciju jer ne bi bilo ni malo lako.
|
|
|
|