|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi
21.6.2011 12:23:09   
Anoniman
LJ, zamisli foru, ti dovedeš drugaricu za trojku, a on kaže: "Ma ja sam mislio na trojku u košarci!" user posted image I ti drugaricu na prvi autobus pa kući user posted image

(odgovor članu bebać)
  Direktna veza do poruke: 751
21.6.2011 12:24:44   
lanajelena
user posted image user posted image user posted image  sreca da ne gleda kosarku ...ja kazem senuo sinoc,sto je najgore pominjao je muskarca kao treceg user posted image user posted image (mozda ipak ja treba da pisem ovde u problemimauser posted image )

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 752
21.6.2011 12:25:25   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image Boga mi Bubo, i da je mislio na košarku, ne verujem da postoji muškarac koji bi odbio trojku user posted image user posted image user posted image
Osim možda ovaj moj... Uf, nikako da se odljutim user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 753
21.6.2011 12:25:53   
Anoniman
Muškarca? user posted image Za sebe ili za tebe? user posted image user posted image

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 754
21.6.2011 12:26:35   
Ana RR
Ovakve stvari se mm ne dešavaju user posted image ne bi odbio sex pa ne znam šta da se desi user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 755
21.6.2011 12:26:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lanajelena

user posted image user posted image user posted image  sreca da ne gleda kosarku ...ja kazem senuo sinoc,sto je najgore pominjao je muskarca kao treceg user posted image user posted image (mozda ipak ja treba da pisem ovde u problemimauser posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kratko sam ošišana user posted image

Direktna veza do poruke: 756
21.6.2011 12:31:40   
Anoniman
Nina, još da pustiš brkove i pravac Novi Sad user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 757
21.6.2011 12:32:58   
lanajelena
E lude ste majke mi ...eto kad neko ima ovakvih problema kod nas je uvek dobro dosao user posted image user posted image (jos ce neko pomisliti da smo svingeri user posted image )

Ja cu za to vreme da gledam Hausa user posted image user posted image

< Poruku je uredio lanajelena -- 21.6.2011 12:34:39 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 758
21.6.2011 12:35:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Nina, još da pustiš brkove i pravac Novi Sad user posted image

Pa da se nisam za ovog mog očerupala........... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 759
21.6.2011 13:07:35   
AndreaK
hahah, lanajelena sve vreme se pronalazim u tvojim postovima i jos kao slag na tortu dr HAUS... Mm - ajd da se tusiramo zajedno...Ja- ovu epizodu dr Hausa nisam gledala user posted image ...i tako...

a da, moram da izuzmem trojke, mm ih ne spominje... (to nekad meni padne na pamet, ali samo to user posted image )

< Poruku je uredio AndreaK -- 21.6.2011 13:08:27 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 760
21.6.2011 13:31:39   
nencydrew

IZVORNA PORUKA: prokleta

Lazni profil, lazno ime. Ja sam jedna od vas, ali ne smem da idem javno. Uopste to nije ni bitno, bitno je da ja imam ogroman problem. Nalazim se na zivotnoj raskrsnici. Mislim da ce ovo biti poduzi post, i molila bih vas da g a procitate do kraja  d a mi sudite- najiskrenije sto mozete, molim vas. Pomoc psihologa mi ne bi pomogla, zelim vise misljenja. Inace ne iznosim probleme javno, ni moji najblizi ne znaju sta se desava. Moja veza sa mm traje vec 9 god. Odmah na pocetku da kazem da je on jedan divan, savrsen, briza otac. Covek velikog srca, duse. Cist kao suza. Mnogi mi zavide na zivotu koji imam, mm koje g imam… imam sve… a opet nemam nista… jer ja njega vec godinama ne volim…. Prve godine veze su bile savrsene- bio mi je prva prava ljubav, zajedno smo od moje 17. Nikada nisam imala ozbiljnu vezu prije njega, mozda 3 momka sa kojima je bilo bzvz. On mi je bio prvi i to se tice sexa. Nikada me nije prevario, nikada me nije cinio ljubomornom. Medjutim, vec kada sam imala 20 god, pocela sam da osecam da zelim malo slobode- da putujem, da vidim svet, da vidim ono sto je van nas. Htela sam da odem u ameriku da radim, ali on se nije slozio, hteo je da raskine samnom. Onda mu se desila tragedija u porodici, i ostala sam sa njim najvise zbog  toga, a iskreno nekako sam to shvatila i kao znak od boga da treba da postujem ono sto imam, id a ne trazim vise. Tako sam se vodila sve do sada. Jer ako budem zelela bolje i vise od ovoga, bog ce me kazniti. Medjutim, najvise sam pukla 2007. Kada sam upoznala momka koji je radio samnom. I on je bio u dugoj vezi. Zaljubila sam se kao siparica. Dopisivali smo se, vidjeli 3 puta van posla, i imali predivnu romansu-nista seksualno, samo onako sa filmova, ljubljenje, grljanje mazenje. I tu sam pala…. Bila sam spremna sve da ostavim zbog njega, jer zaista nista nisam osecala prema X(tako cu ga zvati). Medjutim ovaj lik se malo prepao svega sto se izdesavalo izmdju nas, nije mogao da ostavi devojku, i ja sam odustala. Nisam borac- da je to bilo pravo i sudjeno, bili bismo zajedno. Medjutim trebalo mi je dugo vremena da ga prebolim, oko godinu dana. Ja i X smo i dalje bili zajedno, iako sam se osecala jadno i nesrecno, ali sam vesto krila, i glumila. On je takodje osecao, najvise je osetio zbog sexa. To mi je bilo mucenje nekada, ali nekada mi je bilo i savrseno.onda mi jednoga dana rekao da bi trebali da se vencamo, da smo predugo zajeno, id a nema sta vise da cekamo. Ja sam znala d ace biti savrsen muz, otac i drug, ali nisam odmah pristala, nego da malo sacekamo id a se tek onda vencamo. Ali ne, sad ili nikada- tako mi je rekao. Ja u ocaju, da ne budem sama, jerk ad cu ja vise naci tako dobrog momka, za kojeg znam da ce biti svarsen u svemu. Ali isto tako sam znala da nece biti zaljubljenosti, strasti ni romantike. Ali, what the hell, bolje mi je da se udam. Zaboravih da naglasim da nije bogatun, nema para, ima jadan posao, ali meni to nije bilo bitno, ionako smatram da pare kvare coveka. Dosla je udaja, malo vencanje sa 10 ljudi- tako je on htjeo jer je bio u koruti. Boze moj, da ste samo vidjeli mene taj dan kako sam dobro odglumila. Pretvarala sam se da mi se udaje najbolja drugarica, id a je to njeno vencanje. Osecala sam se tako prazno. Zaboravila sam napomenut veridbu- ustanem se sa stola, podjem do wc, isplacem se, vratim se sa velikim osmehom. I tako sam glumila- sve je divno i savrseno- i jeste bilo. Pazio me je kao malo vode na dlanu. Ostala sam trudna odmah, protiv svoje volje- plakala sam 9 mjeseci, jer nisam htela dete, ne bar jos dok ne vidim kakav ce nam bark biti. Od tada je proslo 2 i po god, od dana kada sam ostala trudna. Bilo je momenata kada sam se osecala presretnom, ali bili su retki. Tesila sam sebe: imas predivno dete svarsenog muza, fakultet, lep posao, lep i zgodan muz, sta ti vise u zivotu treba???   Ali ovo su bili moji snovi- po zavrsetku faxa, da putujem svetom, upoznajem ljude, da se provodim zajebavam, ludujem, jer to nisam imala. Da nastavim skolovanje u inostranstvu…. Zaboravih reci jednu njegovu manu: mnogo je privrzen porodici, koji su primitivni i cudni. Od obicaja su, i moralisti. Srecom zive 200 km od nas. Hteli su odmah u pocetku da me stave pod svoje, da me ustroje da budem prava snajka, da cutim, kuvam kafe i udovoljavam. Trebalo je vremena, ali sam se oduprelaOnda, njemu bas ne bi odgovaralo ako bih ja htela na neki odmor sa drugaricama, ili sa mamom.  Ako sam htela da potrosim na sebe, tipa da stavim protezu, on je pocao da galami, kao da mu je krivo ako hocu da budem lepsa. E to je ta njegova strana koja me je nervirala- u svemu me je sputavao, i kad sam bila devojka. Ali ja sam to prihvatila, kao da je normalno, sta ja imam da putujem sa njima, ili da dajem pare na sebe, a imamo dete. Nije bas da ne mogu da priustim sebi. Ili da ja vozim staro raspalo auto, jer malo bolje bi bilo trosak, iako mi ga je mama htela kupiti, a on vozi dobar auto, sta ce nam vise-to je njegova teorija. I evo vec zadnjih mesec dana, sve je pocelo da izlazi na videlo. Ja sam se ohladila, borim se sa unutrasnjim demonima, pokusavam da stavim na vagu sta je bolje za mene i moje psihicko stanje. Znam da sve ovo zvuci sebicno i odvratno, ali cinjenica je da nisam sretna, cinjenica je da znam d ace mi se sve vratiti, jer sam imala sve a pohlepna sam i hocu neki zivot koji sam ja zamislila. A to je da zivim sama sa detetom, da uzivam u onome sta volim, da me niko ne sputava. Ne volim ga, ne volim ga godinama, ali ga volim kao najbpoljeg druga, kao brata, kao najbilzeg, jer on to zaista zasluzuje, dobar muz i otac, savrsen!!! Ali dzabe, ja sam idiot, kao da je neko bacio cini na mene. Ma kakve cini, mala, razmazena glupaca. I stalno sebi to ponavljam, ali ne ide! Ne mogu vise da ostanem zajedno sa njim, jer sam nesretna. A opet bojim se ako me ostavi(kao sto hoce, trenutno smo imali svadju, otisao je od kuce) da cu se pokajati id a ce biti kasno. I d ace me mrziti, i hoce- sam mi kaze d ace mi se slomiti o glavu jer hulim boga. A onda pomislim- ko ce ljudima objasnjavati, prijateljima, rodbini? Koji razlog da navedem? Da je mala previse gledala romanticne komedije, id a zeli takav zivot???? Molim vas, pomozite mi, budite iskreni, recite mi da li mi treba strucna pomoc???? Imam million gramatickih i pravopisnih gresaka, pisem u brzini, jer ce se brzo vratiti i ako me vidi na kompu, ima da poludio(danas je lupio sakom po njemu, jer sam 24 h na kompu, bezim od realnosti). I ovaj profil je zbog njega jer zna mi star i kako funkcionise, ovako nece znati. POMOZITE MI!!!!

Ovo zvuči jako okrutno.Kako si mogla da odeš tako daleko sa svojim lažima?

Ti si SVESNO ušla u tako nešto veliko, glumila i plakala?
Mislim da si ti htela i jare i pare, ali nisi bila fer prema drugim osobama-tvom mužu i detetu, na prvom mestu.
Mislim da ti je neophodna stručna pomoć.

Ne želim da te osuđujem, ali mislim da podhitno moraš da prekineš sa tim (laganjem)

(odgovor članu prokleta)
Direktna veza do poruke: 761
21.6.2011 13:38:04   
isidora88
mm mene spopada stalno i to mi vec ide na zivce jer se ne osecam privlacno,a on zapeo kao sivonjauser posted image
da ne budem previse okrutna,dam mu nekad user posted image

e,da,rekla sam mu kad smrsam da cu stalno hteti,a do tad ima desanku uvek uz sebe user posted image user posted image user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu nencydrew)
Direktna veza do poruke: 762
21.6.2011 13:38:08   
nencydrew

IZVORNA PORUKA: n i n a

"Prokleta"-nisi toliko prokleta, samo si napravila neke loše izbore u životu user posted image
Moje skromno mišljenje - i ja sam bila u vezi od 16-20 godine sa jednim divnim momkom koji mi je skidao zvezde sa neba i tada sam znala (i danas potvrđujem) nikad me niko nije toliko iskreno voleo, ali i ja sam osetila taj tesnac i gušenje i potrebu za slobodom.... To su takve godine, mlad si, radoznao, željan života... I meni se dogodilo da se zaljubim u nekog drugog... I to je bilo na korak do prekoračenja granice user posted image A onda je moj X isto pao na kolena!!! Svadba i beba i sve redom sad i odmah! A meni pamet na sve strane... To je bila sigurno jedna od najtežih odluka koju sam donela u životu- ali ja sam raskinula vezu!
Završila sam fakultet, putovala svetom, izlazila, zabavljala se, čak 5 godina bila u vezi sa ovim drugim u kojeg sam se zaljubila..... I on je eto postao bivši u nekom trenutku, a tek sa 27 počela sam da se zabavljam sa svojim mužem, a sa 29 se udala.

IZVORNA PORUKA: guppy RR

Zbog deteta ne bi ostajala u vezi. Dete oseti da mu je majka nesrećna i da nešto fali u vezi.

Ovo potpisujem.... Moram naglasiti da su se moji roditelji razveli kad sam ja imala 16 godina i ja sam ceo moj život gledala svoju majku koliko je nesrećna u tom braku, i to mi je bila jedna velika škola - ja sam za svoju decu htela više. Zato nisam ni pristala na brak kad je već mučan osećaj bio i sama pomisao na njega. "Jednom ugašena vatra više se nikad ne zapali".
Vidim da te svi savetuju da stisneš zube i smiriš bubice koje su te snašle, ali ja se bojim da je to nemoguće-čovek nije ceo ako nije srećan- tvoja jedina greška je što si ipak ušla u brak i rodila dete da kažem bez ljubavi (nemoj ovo pogrešno tumačiti), ali nazad se ne može..... Na tebi je da li misliš da nastaviš taj melanholični život, ili ćeš otići iz te zajednice..... Neće te čekati ludovanja, izlasci, putovanja-ipak si ti sad majka, ali možda ćeš se osloboditi teskobe u životu i naći bolji način da ga živiš, pa time budeš i srećan roditelj svom detetu. Želim ti sve najbolje user posted image

Ovako je trebala"prokleta" da uradi, ali nije imala hrabrosti.
Sada lepo treba sve da prizna mužu-ali uz bračnu terapiju

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 763
21.6.2011 13:43:50   
bebać

aaaaa blago tebiuser posted image user posted image user posted image ,tvoj muž je veoma nesebičanuser posted image user posted image hoće čovek da ti ugodiuser posted image user posted image user posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

Direktna veza do poruke: 764
21.6.2011 14:26:28   
vukosava

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Baj d vej, nek mi neko u temi o pravopisu napiše kako se pravilno piše "bagminton" user posted image Imam osećaj da sam lupila glupost. user posted image

bagminton

badminton klikni

Kod mene su stvari drugacije. Daleko sam od "aviona", ne koristim nikakvu dodatnu opremu do pamucnih gaca. Lepo ufatim muza za ruku i kazem: "Dolazi ovamo bre!". user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 765
21.6.2011 14:32:21   
mmms
Isto tako i kod mene!!!
IZVORNA PORUKA: isidora88

mm mene spopada stalno i to mi vec ide na zivce jer se ne osecam privlacno,a on zapeo kao sivonjauser posted image
da ne budem previse okrutna,dam mu nekad user posted image

e,da,rekla sam mu kad smrsam da cu stalno hteti,a do tad ima desanku uvek uz sebe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 766
21.6.2011 14:36:54   
Anoniman

Stvarno si mu to rekla?!?!?! user posted image
A šta žena da uzme kad joj muž uskrati *** ??? user posted image komšiju??? user posted image

(odgovor članu isidora88)
  Direktna veza do poruke: 767
21.6.2011 14:40:18   
lesica

A šta žena da uzme kad joj muž uskrati *** ??? user posted image komšiju??? user posted image

Ili da naruci muzu poklon za 8. mart iz nekog bolje snabdevenog sex shop-a user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 768
21.6.2011 14:41:35   
lanajelena
IZVORNA PORUKA: bebać

aaaaa blago tebiuser posted image user posted image user posted image ,tvoj muž je veoma nesebičanuser posted image user posted image hoće čovek da ti ugodiuser posted image user posted image user posted image

Ma serenda kad bih privela nekog odmah bi trazio razvod user posted image user posted image

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 769
21.6.2011 14:46:22   
isidora88

jesam user posted image , zato me on i najvise podrzava u dijeti user posted image
stalno me bodri,izdrzi ljubavi jos malo user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 770
21.6.2011 14:49:14   
oxy7
Podstakle ste me da vam se izjada. Prošle nedelje moj gin. mi je zabranio sex do daljnjeg, možda do kraja trudnoće, što uz oporavak poslije porođaja ispada da ćemo se sexati negdje krajem januara 2012. Katastrofa.
I ja to kažem mm, očekujući da se on užasne, da počne priču kako je to baš dugo itd. A on. " Pa dobro, brzo će to proći"
Došlo mi je da ga zadavim, a onda me uhvatila paranoja...bolje da ne pišem šta mi je sve palo na pamet...

Direktna veza do poruke: 771
21.6.2011 14:53:04   
Anoniman
I mi smo zbog trudnoće pauzirali 7 meseci mislim.... I bio je super što se toga tiče, ja stvarno nisam smela ni da ustajem, a ne tamo da jašem (ili da me jašu user posted image ) i nakon oporavka sve se vratilo u normalu i bilo je extra-do sinoć kad je moj ego srušen user posted image

(odgovor članu oxy7)
  Direktna veza do poruke: 772
21.6.2011 15:01:25   
Alexis79
Nina samo je bio los tajming.Koliko sam ukapirala iz tvoje price on je krenuo negde?
Imali smo i mm i ja takve epizode.
Ja sva uspaljena user posted image  ,a on stigao sa puta i zuri da se tusne pre nego sto nam dodju neki prijatelji.
Sad kad se setim smesno mi ,a tad sam htela da crknem.
Nisam htela ni da ga pogledam koliko me to povredilo. 

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 773
21.6.2011 15:35:02   
AndreaK

I zena treba da ima svoje rekvizite... pa zasto ne i "desanku"... user posted image

BTW, za "prokletu" nisam htela nista da komentarisem,do sada...vidim da je ona svesna svega, zato se i nazvala prokletom... ako se do sada nije opametila sta bi tu moj komentar promenio...zao mi je samo deteta.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 774
21.6.2011 15:43:46   
AndreaK
Isidora88 osetim se i ja cesto kao ti... ali me mm razuveri i zaista uspem da se osetim kao najseksipilnija zena na planeti...

Slazem se da treba da poradis na sebi, ali jos vaznije poradi i na psihi... voli sebe kakva jesi jer verujem da i tvoj muz ne mari za visak kilograma zasto bi onda uskracivala njemu ali i sebi zadovoljstvo vodjenja ljubavi...

(odgovor članu AndreaK)
Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here