|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi
23.6.2011 10:18:16   
bokicans
mtajcice kako god,sta god odlučila,ti znas sta je za tebe najbolje i svoju situaciju.user posted image Bice sve ok,i nacice se resenje.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 801
23.6.2011 10:21:27   
lanajelena
Mtajcice verovatno je to neki krizni period,svi ga imamo evo ja kad juce nisam ubila mm necu nikad ,danas ga volim a juce nisam mogla da ga smislim user posted image

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 802
23.6.2011 10:27:24   
Anoniman
Ja mislim da niko na ovom forumu, a ni uopšte, nema idealan brak...... Ako su samo te čarke problem, a sve ostalo funkcioniše, ja ne bih dizala ruke.... Tvoje telo, tvoj izbor... Niko ti ne može reći kako da se osećaš i šta ti je činiti, ali svi problemi se prevaziđu, ukoliko ne ostavljaju ozbiljne posledice. Srećno user posted image

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 803
23.6.2011 10:35:29   
Didy
Slažem se sa Lanajelenom. Svi imamo krizne periode u braku/vezi, koji nekad traju duže, nekad kraće. Pogotovo ako je došlo do nekih promena (dete, trudnoća, porođaj). Verujem i da su ti osećanja sad dodatno pomešana jer si ugledala user posted image .
Mm i ja smo se u vreme kad sam zatrudnela super slagali, a ja sam opet u tom trenutku počela da kalkulišem, da važem, da gledam da li je pravo vreme za dete... Prosto su ti osećanja pomešana i to nije pravo vreme za donošenje krupnih odluka. Popričajte otvoreno, sve karte na sto, pa ćeš videti. Reci jasno i glasno šta ti smeta, šta ti se sviđa, šta bi moglo bolje, ali budi i samokritična, pusti i njega da kaže svoje mišljenje.
I ne dozvoli da vam njegovi unište brak, to je najgora moguća opcija. Ja sam isto nekoliko puta pomišljala da raskinem sa mm još dok smo se zabavljali samo zbog njegovih, ali sad sam naučila da ih držim na distanci i sve je mnogo bolje nego dok su se mnogo mešali. Kad ne znaju ljudski, onda ćemo ostati na površnim i zvaničnim odnosima. Prvo sam ćutala i nervirala se u sebi, onda se svađala s mm zbog njih, a sad lepo opletem kad god mi nešto ne odgovara i sad već znaju s kim imaju posla, pa se dosta i ustručavaju da nameću nešto i da popuju, pametuju. Prvo krenem na finjaka da im objasnim zašto ne to i to, ako nastave i dalje, a ja postanem grublja, na kraju im saspem u lice sve što mislim i meni bude dobro, mm i ja i dalje ok, a oni nek se misle. Ne dam više na sebe i na nas. Ne znam da li živite sa njima, ako živite, to je malo teže, ali opet nije neizvodljivo... Nemoj samo da se spuštaš nisko u neke spletke, igrice, sve čisto, ali oštro i onda ti je savest mirna, a oni se češu po glavi. Ja im ne dam Stefana neko vreme kad preteraju (mislim ne dam da ide sam kod njih na celo posle podne npr.), a jedino im je unuče i baš ga vole, pa da vidiš kako posle cvrkuću i paze šta pričaju.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

Direktna veza do poruke: 804
23.6.2011 11:14:35   
mtajcica83
Sa mm je nemoguce pricati jer uvijek upadau rijec, prekida me, i on sam drzi govor...isti je ko njegova majka koja samo prica li prica vazda voli da ima glavnu rijec...Ili se okrene i izadje iz kuce (mm),...Jednostavno nec e da sagleda neke stvari...na sve sto sam ja pokusala da kazem ostaje imun,,,kao da ga je briga za to...Sto se tice njegovih saspem im ja sve u lice...ali oni su stvarno neka posebna sorta kojima je bitno samo da ih komsije vide kad im dodje unuk...i maze se, paze se.Nisu mu kupili ni jednu kasicu...Ne kazem da ga ne vole...ali na 15 min...svake sto godina izvinjavam se ...Sumnjam da je ovo kriza...Mislim da je vrijeme da prekinemo farsu

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 805
23.6.2011 11:19:06   
Olga75
Mtajcice , samo ti jos jednom dooobro razmisli
sto se tice njegovih , gledajuci matorog i mog brata , ne mozes nista da promenis , neki muskarci su jednostavno takvi , njih jos manje mozes da promenis
razmisli koliko ti je bitan tvoj muz , koliko ga volis i da li su ti problemi i ne slaganje bas toliki da je vreme za razvod . To je definitivna odluka i ti najbolje znas
ali dobro razmisli user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 806
23.6.2011 11:27:42   
Anoniman
Ooo, moja mtajcicee...
E ako ja nisam na ovom forumu obalavila kukajući na moje svekijevce - niko nije. Imamo ti i ja isti problem, i potpuno te razumem. Eh, koliko sam se ja puta zakrvila sa mm zbog kurte i murte, da prostiš, pa sam se svađala, pa mahala papirima za razvod, pa malo pretila spakovanim koferima, ma svašta ... I na kraju - evo me, sa svojim mužem, i dalje u braku, ne idealnom, ne savršenom, ali srećnom. Kako? Pa tako što se čvrsto uhvatiš za ono što voliš, i dobro izanaliziraš da li ja taj kojeg voliš poblesavio zbog sebe ili zbog drugih. Ako je blesav zbog drugih koji se mešaju - na sve moguće načine se potrudiš da "smetače" eleminišeš iz života, i da srećno živiš. A ako je taj koga voliš blesav pa blesav i bez mešanja drugih , to je druga pesma.
Ako znaš i osećaš da te muž voli i da je drugačiji zbog njegovih - bori se za svoj brak. Pričaj mu, priiičaj, priiiičaj. Razgovor, razgovor, o zaboga, samo razgovor. Znam, biće ti muka od svega, osećaćeš se kao pokvarena ploča, kao da se boriš sa vetrenjačama, ali ljubav je čudo, kad je ima, pa makar bila ko zrno bibera. Ona se potrudi za sve ...
Vremenom će on uvideti. Ili ćeš vremenom ti uvideti. Do tada, rukavice za boks na ruke, pa udri po kurti i murti, onako suptilno, damski. I živi ljubav sa svojom porodicom! Srećno. user posted image

Direktna veza do poruke: 807
23.6.2011 11:46:52   
mtajcica83
Bubamiro rasplaka ti mene..user posted image
Neznam sta da mislim...Do prije nekoliko sam pricala i pricala i kad sam uvidjela da to nema nikakve vajde, batalila sam pricu...Neznam vise ni sta osjecam...Ne mogu da budem sa nekim ko je gluv na ono o cemu mu pricam, koji na svaku moju pricu pljune i raznorazne druge stvari...Jos sad i ovo sa user posted image ...Znam i ja nisam cvijecka...ali neznam...neznam vise ni sto da misli, ni pricam, ni uradim..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 808
23.6.2011 12:08:25   
Anoniman
Draga, pa to ti je svađanje, tenzija, to je bre skoro pa uobičajeno u teškim situacijama - da se spomene još milion stvari u svađi koje nemaju veze sa trenutnom situacijom. Misliš da mm to nije radio? Misliš da ja to nisam radila? Ooo, jesam. Mi smo se znali tako prljavo posvađati da je to užas bio. Svakakve gluposti smo vadili iz naftalina, pa je bilo "a sećaš li se onda kada si pre dve godine ovo ili ono..."
To ti je taj period kada ste oboje toliko "izdeformisani" da je to strašno, stotinu briga, problema, neslaganja... Veruj, sve sam prošla. Ali opet, kažem ti, bitno je da proceniš da li su ti problemi kod vas nastali zbog drugih stvari ili osoba (tvoji i njegovi roditelji, loše finansije, ne daj Bože bolest), ili se svađate zbog vas samih.
I da, to što te tm ne sluša, što izlazi napolje na pola tvoje rečenice - oo, jeah, i to smo radili user posted image . Ja njemu tres vratima, on meni tres vratima, mogli smo da komponujemo treskanjem.
Postavi dijagnozu ZAŠTO je situacija takva, pa ćeš dalje lako. user posted image

Direktna veza do poruke: 809
23.6.2011 13:15:55   
Verus
mtajcice, ako je izvor vasih problema neko drugi, onda nije solucija razvod!  Ako se ipak vise ne volite, svadjate se, i brak je stvarno los, onda vredi misliti o drugim opcijama, nije ni los brak dobar za decu koliko nije ni razvod.  Mada, ja ne mislim da u razvod treba skakati odmah, treba poraditi na braku, osobito ako je tu bilo puno ljubavi ili je jos ima, ali je potisnuta i okaljana drugim stvarima ili ljudima....A verujem da je sve teze jer je on zaslepljen njegovom porodicom.  Ako ne mozete razgovarati ti sedi, napisi mu pismo i sve sto bi zelela da mu kazes, i ostavi mu da procita.  Mozda ce nakon toga biti spreman na neki razgovor.  Ipak, ti vase dete i ta beba u tebi ste sada njegova porodica i prioritet.  

Direktna veza do poruke: 810
23.6.2011 13:18:29   
pahulja76
verus, jurim te po celom forumu da ti cestitam na user posted image

super, draga user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 811
23.6.2011 13:20:52   
lanajelena
Mtajcice ako nece da te slusa posalji mu poruku sigurno ce je procitati,tako ja radim kad me ne slusa user posted image  

(odgovor članu pahulja76)
Direktna veza do poruke: 812
23.6.2011 13:47:06   
Verus
user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: pahulja76

verus, jurim te po celom forumu da ti cestitam na user posted image

super, draga user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pahulja76)
Direktna veza do poruke: 813
23.6.2011 13:50:47   
Didy
Hehe, ovo s pismom i porukom je moja fora. Nekom sam već dala jednom davno ovde isti savet. Kod mene je to upalilo kad više nisam mogla da doprem do mm, a on me nije slušao. Ili me nije razumeo na pravi način. Upaliće, videćeš.user posted image
Verus, čestitam ti i ja, baš lepa vest za bebicu.user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

Direktna veza do poruke: 814
23.6.2011 13:52:28   
pepeljuga
Evo i ja cu da omasim temu da cestitam Verus!! Cestitam ti trudnice!!  user posted image user posted image user posted image user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 815
23.6.2011 14:50:27   
Verus
ot: hvala zeneuser posted image

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 816
23.6.2011 16:20:20   
bebać
Verus jesil ti to trudna opet????user posted image

Čestitam,moram priznati da sam iznenadjena.U isto vrijeme ti se i divim i razmišljam odkud ti tolika snaga i za drugu bebicu,znam da je prva još malena.

Kako god,neka je sa srećom i sve čestitke.user posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 817
26.6.2011 11:30:58   
mtajcica83
Kao sto rekoh, situacija sa mm je i dalje nikakva...Preksinoc smo imali zustru raspravu ...da bi mi on rekao da sam ja kriva sto je sve tako kako je, da sam ja ta koja je nezahvalna,nezadovoljna , kojoj sve smeta,koja se uvijek buni bla bla bla...Ja sam ta koja ne moze da precuti i moram svakome da kazem ono sto ga ide, nekad na lijepe, nekad na manje lijepe, ali ne dam na sebe i na Andriju...On ima neki drugaciji odnos sa svojima, prelazi im preko masu stvari, jos ima cini usluge, a mislim da mu se oni samo sprdaju,prave se divni i krasni  a svi zznamo kakvi su...Oh Boze opet sebi dizem pritisak na milijardu...Ma u svakom slucaju sruser posted image e..

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 818
26.6.2011 14:35:46   
Verus
bas bzvz sto je tako...jesi li pokusala da mu napises pismo?  Nekada pocnemo razgovor i ne zavrsi se dobro, ne kazemo sve sto smo hteli, nego predje u svadju...sta on kaze zauser posted image ?

bebac: nemam snage ali sta je tu je, bice dobro valjda dace Bog

Direktna veza do poruke: 819
26.6.2011 17:39:34   
bebać
Verus naćićeš snage,i naravno da će biti dobrouser posted image
Jeli trudnoća bila neplanirana ili???Jbg,nisam u toku.

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 820
26.6.2011 19:03:06   
Verus
OT: neplaniranauser posted image

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 821
26.6.2011 19:16:17   
marince1
Verus,naravno da ces naci snage!Uzivaj!user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 822
26.6.2011 23:19:35   
mikica sa

IZVORNA PORUKA: mtajcica83

Kao sto rekoh, situacija sa mm je i dalje nikakva...Preksinoc smo imali zustru raspravu ...da bi mi on rekao da sam ja kriva sto je sve tako kako je, da sam ja ta koja je nezahvalna,nezadovoljna , kojoj sve smeta,koja se uvijek buni bla bla bla...Ja sam ta koja ne moze da precuti i moram svakome da kazem ono sto ga ide, nekad na lijepe, nekad na manje lijepe, ali ne dam na sebe i na Andriju...On ima neki drugaciji odnos sa svojima, prelazi im preko masu stvari, jos ima cini usluge, a mislim da mu se oni samo sprdaju,prave se divni i krasni  a svi zznamo kakvi su...Oh Boze opet sebi dizem pritisak na milijardu...Ma u svakom slucaju sruser posted image e..

draga mtajcice,
sve je to dio zivota. ovo sto sam podebljala je nesto sto sam i sama dozivjela. na pocetku smo imali jako puno problema, a sve zbog njeg.mame. krio je kad se cuju, lagao i svasta jos. sve sam trpjela i cutala, onda je dosao period kad sam ja bila kriva zobg svega i nezadovoljna i bla,bla... a to je u stvari bio period kad je on imao problema sa svojima, a naravno nije mogao na njima da se iskali nego na meni. onda je meni pukao film, spakovala sam se i otisla ali sam prije toga napisala ogrooooomno pismo na velikoj dvolisnici, arak papiru. nisam kako treba ni napustila grad, a telefon je zvonio kao lud.
naravno, i danas ima problema, svi ih imaju ali danas razgovaramo o svemu i nekad kad ja hocu smuvati u sali nesto a ne znam, naravno, on kaze "ne valja ti sto lazes!" user posted image

draga, zelim ti da uspijes i da propricate. cuvaj se i iskuliraj koliko mozes, zbog sebe i svoje djece user posted image

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

Direktna veza do poruke: 823
28.6.2011 11:10:29   
mtajcica83
hej zene, hvala vam stvarno na podrsci, vjerujte da jedino sa vama ovdje pisem o svemu...To niko nezna , niti zelim ikome  da pricam, samo vamauser posted image ..Neznam sta da radim...Dodje mi stvarno da se spakujem i odem...Ne mogu vise to njegovo gundjanje da slusam, samo nesto prica, prica, sam postavlja pitanja i daje odgovore..Puna mi je pipa toga...A ni ne pita me kako sam , a kad kazem da sam umorna i malaksala, sprda sesamnom i kaze da sam gora od neke babe od 80 god  i da se samo nesto zalim...Ma strasno...

(odgovor članu mikica sa)
Direktna veza do poruke: 824
28.6.2011 14:37:34   
Brand new mama
Mtajcice,udajom dobijas i njegove u paketu,kao i on tvoje.Samo je razlika u tome kako neko vidi koja mu je porodica prioritetnija. I ako je njegova porodica gadna ili sta vec,mislim da je to za njega realno gore nego za tebe-oni nisu tvoji da bi te trebalo toliko ubijati u pojam.nadji neku ravnotezu-stavi vas na prvo mjesto,ubaci i njega u tvoje prioritete,jer kako pises i ti si malo upala u fazu "ja i moje dijete" a on je izgleda nicijiuser posted image
I mene je drzalo(a i sad cesce kazem "moji sinovi" nego "nasi") a i sad me uhvati da bih ih sve pomlatila koliko mi dignu zivce(i njegovi i moji-ja to zovem "alergijom na glupost").
Osim toga,svu parovi upadaju u zesce krize poslije dobijanja prvog dijeteta(slobodno baci pogled na pisano-vecina frka je bila u prvih dvije godine poslije dobijanja dijeteta) To sto on kaze da samo gundjas-mozda i jeste tako(bar ja to radim redovnouser posted image ) a ako drzi sam govore-udala si se za mog tatu,ujaka,cesto i mm...kao sto i mi cesto drzimo predavanja,tako imaju i oni pravo na monologe.Probaj par dana da (uz opasnost da dobijes cir na zeludcu) budes mirna i nasmjesena,nemoj da histerises na gluposti i ostale izbacivace iz cipela,i mislim da ce se i on malo smiriti i lakse cete kasnije moci da razgovarate.Ja pokusavam tako da se ponasam prethodne dvije nedjelje i stvarno smo oboje mirniji,on me vise saslusa i cak tu i tamo i uradi ono sto mu trazimuser posted image
Naravno nista nije divno i krasno,imacete sto problema jos,tako da ti trebaju zivci user posted image

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here