|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi
10.6.2011 4:51:31   
vukosava

IZVORNA PORUKA: minna

user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 626
10.6.2011 9:53:43   
majared
hahaha, na koga li mi oval lici user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 627
11.6.2011 17:05:15   
Shishica
Ja stvarno ne bi ovde, ali tema za negativnu energiju je zakljucana, pitala sam za to, ali niko ne otkljucava..

Vezano je za brak, ali vise indirektno...

Znaci, j**** im ja m**** i sve redom, neka me ostave vise! Neka ostave i mene i moj zivot! Nisam rodila dete njima! Nisu mene moji rodili da me neko je** u mozak!

Raspravila sam sa muzem od kad je ovako.. od kad mu je tata umro i od kad sam sa njegovom babom na ratnoj nozi i od kad se mala rodila i "oni je ne vidjaju dovoljno".. Koliko hocete da je vidjate? Hocete svaki dan da mi obitavate u kuci da vas tetosim, slusam i gledam?! Niste mi vi roditelji da vas docekujem kada sam sama svaki put kada vam dune! user posted image

Kaze mi MM sta ako se njegova mama set_a pa pozeli da vidi unuku i da se popne? Pa reko ni ti ne volis da ti neko dodje ne najavljen! Pa nazvala bi ona. Pa da! Kad bi bila ispred zgrade user posted image Ja tako silno zelim pored svega i nju da gledam i posle sve perem ribam i cistim! Nije mi dosta!!!!????? Jos da mi bane i ovako!?

Hoces ti lepi moj da mi vodimo zivot kako mi hocemo ili kako nas oni vuku????!!! U user posted image svi! Jedite vise user posted image Zacepite gubice jer sam bila med i mleko sa svima vama, a onda kad sam okrenula drugi list jer me gazite pljujete me na sva usta!

Eto vam ga vas muski kog sam otela od vas, ali moj zivot i moje dete vam ne dam da raspolazete sa nama kako hocete! Moj zivot - moja pravila! Ako vam se ne svidja slobodno odlazite iz njega!

Moji roditelji? Zasluzili su i VISE nego sto im sada pruzam! I sad ce oni vidjati malu JOS vise U INAT!!!

Umisljeni bolesnici user posted image

< Poruku je uredio Shishica -- 11.6.2011 17:06:07 >

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 628
11.6.2011 17:09:16   
Shishica
Uh.......

Nemojte da se ljutite..morala sam da se istresem..evo danas je drugi put otisao da odvede malu kod sestre jer je rodbina dosla... pre toga smo pricali i tresem se, glasa nemam ...

OK je on ali mislim da ne shvata i dalje..

Ako smeta post sa tolikom negativnom energijom izbrisite ga..ja sam morala da se izduvam user posted image

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 629
11.6.2011 17:14:15   
Olga75
Shishice , da moja snaja brani da vidim dete , majke mi u zivotu vise ne bih pitala ni za dete ni za nju
koliko si ga ti rodila , on ga je napravio i koliko ti imas pravo na dete ima i on. Moras nekako sa njim da nadjes sredinu i da nekako bez nervoze i prebacivanja zastitis svoju porodicu jer on ce to samo shvatati kao napadanje

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 630
11.6.2011 17:16:27   
Shishica
Ne branim zivota mi! Ali znaju se neke granice.. ja svog muza vidim od 4 popodne. Vikend nam nikad nije nas jer on sudi ili mora da radi i sl... ako bi svaki dan morala nekoga da docekujem prsla bi!

Koliko ti mislis da je nedeljno ok da je vidjaju?

I jos da dodam.. sama sa njom ne mogu napolje jer je suvise teska sa kolicima da je iznosim i vracam je gore na 9-ti sprat.. tako da za set_nju cekam mm.

Kada bi se set_ali npr. ako je svako od njih vidja kad njima odgovara?

< Poruku je uredio Shishica -- 11.6.2011 17:18:14 >

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 631
11.6.2011 17:21:16   
Olga75
vidi , tvoja svekrva je skoro ostala udovica , koliko sam shvatila i njoj je potrebno vreme i neka aktivnost da se navikne na to da je sama i mozda u vama trazi utehu . Kad dodje , ti lepo njoj ostavis dete i uradis ono sto ne mozes kad si sama sa njom , npr da napunis kadu i dooobro se izbanjas ili da odes kod drugarice , nadam se da razumes sta hocu da ti kazem
a sta ja mislim koliko bi bilo ok nedeljno da je vidjaju , samo cu ti reci :
s&s je vidjaju na par dana u pola godina ( manje - vise ) a moja mama zna po nekada da dodje i par puta dnevno
i veruj mi da mi iako je moja mama i obozavam je cesto me jaaako iznervira jer zna da bude tu od kad ustanemo dok zver ne vecera i naravno to se desava slobodnim danima user posted image

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 632
11.6.2011 17:22:17   
Olga75
eto , pomognes joj da skine kolica i imas malo vremena samo za seba a to prija user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 633
11.6.2011 17:23:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Shishica

Kaze mi MM sta ako se njegova mama set_a pa pozeli da vidi unuku i da se popne? Pa reko ni ti ne volis da ti neko dodje ne najavljen! Pa nazvala bi ona. Pa da! Kad bi bila ispred zgrade user posted image

Od svega, ovo ne mogu da propustim da ti kažem: linija između javljanja kad je ispred zgrade, i nenajvaljenog dolaženja, je toliko tanka, da će je preći dok ne trepneš, i onda si ga ugasila.
Dakle, iz najgoreg mogućeg iskustva ti savetujem sledeće, da bi bio i vuk sit i ovce na broju: lepo joj kaži da može da vidi Emu kad god, ali bukvalno kad god hoće, ali da ti se javi dan ranije. Onda ona neće tako ubijati slobodno vreme i dosadu, nego će dolaziti kad stvarno bude želela da je vidi, a ti ćeš imati vremena da se psihički pripremiš.
Po meni je to sasvim korektno za obe strane, da je moj svekar pristao na to sad bi još uvek imao sina, snaju i unuka...ali nije...a to je već druga priča.

Eto, ako želiš, razmisli o tome. Ona je Emi ipak baka, što ne umanjuje to da si ti majka, i da se ti ipak pitašuser posted image

(odgovor članu Shishica)
  Direktna veza do poruke: 634
11.6.2011 17:27:43   
Shishica
Prvo ..ona je bila razvedena i vec duuuugo zivi sama i takav je tip da joj to odgovara..
Nije pouzdana da joj ostavim dete. Cak je i mm opominje sta i kako i pazi ovo i pazi ono..

A to na kraju sto si napisala...znaci ipak razumes..

Nista ja protiv nemam i naravno da trebaju da je vidjaju, ali mislim da je ok da je moji vide nedeljom kad smo kod njih na rucku, a sestra njegova i mama mogu isto nedeljom kada odemo kod njegove sestre i svekrva dodje jos jednom u toku nedelje (neka mu i sestra dodje).. Znaci dva puta nedeljno.. Mogu li ja sa muzem imati slobodno vreme ostalih 4-5 dana..ne bude ni toliko zbog obaveza...

Mislim...cela situacija je takva da uzalud pisem delove.. shvatila bi kada bi znala sve.. ali razumem ja to sto mi ti kazes.. i jesi upravu i nemam nameru da branim ista, samo da se postuje moje vreme i moj zivot.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 635
11.6.2011 17:33:13   
Olga75
Shishice , naravno da razumem i sad cu da banalizujem ,: ti bi da u donjem vesu gledas tv a ne u svekrvu user posted image
samo pokusavam da ti olaksam
mislila sam da je svekrva sveze udovica a to je ipak delikatna situacija i mora se ispostovati njena zbunjenost i usamljenost , ako ni zbog cega ono ljudski je
a ovako , ne znam , moras naci neki nacin jer svadje oko rodbine ne donose nista lepo
samo napetost i nervozu

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 636
11.6.2011 17:36:47   
Shishica
Hvala vam sto me OPET tetosite user posted image
Olga, nismo se svadjali..imam ja podrsku od njega..samo nekada neke stvari ne shvata.. i danas je pogledao u pod i nasmejao mu se brk kad sam ga pitala kakva sam bila sa svima tvojima i zasto sam sada ovakva?

A dobro... snaci cu se ja jednoga dana u ovim vodama rodbine... kad porastem user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 637
11.6.2011 18:05:02   
bebać
Shish uz tebe smouser posted image user posted image user posted image

nažalost(ili na moju sreću) nemam ti savjeta dati, jer stvarno nemam iskustva 'u tim vodama' ali čini mi se da ovo što priča Olga je ok.De se ispuši malo ako ikako možeš pa vidi sa m da pričaš i da pokušate oboje spustit malo lopte i eto kompromisa,naravno,ako je mogućeuser posted image

Uh i ja ne bi mogla ikoga trpiti,što jest jestuser posted image

Teška sam do zla Boga,sreća što niko od njih nije nam blizu(ni moji ni njegovi)...mada nekad se žalim kako bi voljela da jesu,jer nemam nikakve pomoći niodkoga...eto opet nevalja.....user posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 638
11.6.2011 19:49:40   
jabudic
Ni moji ni njegovi nisu tu, ali da jesu mislim da mi ne bi smetalo da gledaju moju djecu kad god pozele, svaki dan ako hoce, samo da mi ne budu tu bas po citav dan...

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 639
11.6.2011 19:49:55   
Anoniman
Moji problemi se u poslednje vreme svode na to sto moj Princ Drame od muve ne pravi jednog magarca nego citavo stado !

(odgovor članu bebać)
  Direktna veza do poruke: 640
11.6.2011 21:15:00   
Shishica
Bebac moj, opet mene tesi user posted image
Resicemo mi to, bice kako ja kazem user posted image MM lepo uvek razmisli i shvati ko je glavna faca u kuci user posted image
Lupi sakom o sto i kaze: "Tako je!" user posted image

Ribizla, pisala si:"Moj Princ Drame od muve ne pravi......" i ja citam to Princ Drame od Muve kao npr. Princ Tosa od Velsa
Tek posle shvatim celu recenicu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 641
12.6.2011 15:36:41   
prokleta
Lazni profil, lazno ime. Ja sam jedna od vas, ali ne smem da idem javno. Uopste to nije ni bitno, bitno je da ja imam ogroman problem. Nalazim se na zivotnoj raskrsnici. Mislim da ce ovo biti poduzi post, i molila bih vas da g a procitate do kraja  d a mi sudite- najiskrenije sto mozete, molim vas. Pomoc psihologa mi ne bi pomogla, zelim vise misljenja. Inace ne iznosim probleme javno, ni moji najblizi ne znaju sta se desava. Moja veza sa mm traje vec 9 god. Odmah na pocetku da kazem da je on jedan divan, savrsen, briza otac. Covek velikog srca, duse. Cist kao suza. Mnogi mi zavide na zivotu koji imam, mm koje g imam… imam sve… a opet nemam nista… jer ja njega vec godinama ne volim…. Prve godine veze su bile savrsene- bio mi je prva prava ljubav, zajedno smo od moje 17. Nikada nisam imala ozbiljnu vezu prije njega, mozda 3 momka sa kojima je bilo bzvz. On mi je bio prvi i to se tice sexa. Nikada me nije prevario, nikada me nije cinio ljubomornom. Medjutim, vec kada sam imala 20 god, pocela sam da osecam da zelim malo slobode- da putujem, da vidim svet, da vidim ono sto je van nas. Htela sam da odem u ameriku da radim, ali on se nije slozio, hteo je da raskine samnom. Onda mu se desila tragedija u porodici, i ostala sam sa njim najvise zbog  toga, a iskreno nekako sam to shvatila i kao znak od boga da treba da postujem ono sto imam, id a ne trazim vise. Tako sam se vodila sve do sada. Jer ako budem zelela bolje i vise od ovoga, bog ce me kazniti. Medjutim, najvise sam pukla 2007. Kada sam upoznala momka koji je radio samnom. I on je bio u dugoj vezi. Zaljubila sam se kao siparica. Dopisivali smo se, vidjeli 3 puta van posla, i imali predivnu romansu-nista seksualno, samo onako sa filmova, ljubljenje, grljanje mazenje. I tu sam pala…. Bila sam spremna sve da ostavim zbog njega, jer zaista nista nisam osecala prema X(tako cu ga zvati). Medjutim ovaj lik se malo prepao svega sto se izdesavalo izmdju nas, nije mogao da ostavi devojku, i ja sam odustala. Nisam borac- da je to bilo pravo i sudjeno, bili bismo zajedno. Medjutim trebalo mi je dugo vremena da ga prebolim, oko godinu dana. Ja i X smo i dalje bili zajedno, iako sam se osecala jadno i nesrecno, ali sam vesto krila, i glumila. On je takodje osecao, najvise je osetio zbog sexa. To mi je bilo mucenje nekada, ali nekada mi je bilo i savrseno.onda mi jednoga dana rekao da bi trebali da se vencamo, da smo predugo zajeno, id a nema sta vise da cekamo. Ja sam znala d ace biti savrsen muz, otac i drug, ali nisam odmah pristala, nego da malo sacekamo id a se tek onda vencamo. Ali ne, sad ili nikada- tako mi je rekao. Ja u ocaju, da ne budem sama, jerk ad cu ja vise naci tako dobrog momka, za kojeg znam da ce biti svarsen u svemu. Ali isto tako sam znala da nece biti zaljubljenosti, strasti ni romantike. Ali, what the hell, bolje mi je da se udam. Zaboravih da naglasim da nije bogatun, nema para, ima jadan posao, ali meni to nije bilo bitno, ionako smatram da pare kvare coveka. Dosla je udaja, malo vencanje sa 10 ljudi- tako je on htjeo jer je bio u koruti. Boze moj, da ste samo vidjeli mene taj dan kako sam dobro odglumila. Pretvarala sam se da mi se udaje najbolja drugarica, id a je to njeno vencanje. Osecala sam se tako prazno. Zaboravila sam napomenut veridbu- ustanem se sa stola, podjem do wc, isplacem se, vratim se sa velikim osmehom. I tako sam glumila- sve je divno i savrseno- i jeste bilo. Pazio me je kao malo vode na dlanu. Ostala sam trudna odmah, protiv svoje volje- plakala sam 9 mjeseci, jer nisam htela dete, ne bar jos dok ne vidim kakav ce nam bark biti. Od tada je proslo 2 i po god, od dana kada sam ostala trudna. Bilo je momenata kada sam se osecala presretnom, ali bili su retki. Tesila sam sebe: imas predivno dete svarsenog muza, fakultet, lep posao, lep i zgodan muz, sta ti vise u zivotu treba???   Ali ovo su bili moji snovi- po zavrsetku faxa, da putujem svetom, upoznajem ljude, da se provodim zajebavam, ludujem, jer to nisam imala. Da nastavim skolovanje u inostranstvu…. Zaboravih reci jednu njegovu manu: mnogo je privrzen porodici, koji su primitivni i cudni. Od obicaja su, i moralisti. Srecom zive 200 km od nas. Hteli su odmah u pocetku da me stave pod svoje, da me ustroje da budem prava snajka, da cutim, kuvam kafe i udovoljavam. Trebalo je vremena, ali sam se oduprelaOnda, njemu bas ne bi odgovaralo ako bih ja htela na neki odmor sa drugaricama, ili sa mamom.  Ako sam htela da potrosim na sebe, tipa da stavim protezu, on je pocao da galami, kao da mu je krivo ako hocu da budem lepsa. E to je ta njegova strana koja me je nervirala- u svemu me je sputavao, i kad sam bila devojka. Ali ja sam to prihvatila, kao da je normalno, sta ja imam da putujem sa njima, ili da dajem pare na sebe, a imamo dete. Nije bas da ne mogu da priustim sebi. Ili da ja vozim staro raspalo auto, jer malo bolje bi bilo trosak, iako mi ga je mama htela kupiti, a on vozi dobar auto, sta ce nam vise-to je njegova teorija. I evo vec zadnjih mesec dana, sve je pocelo da izlazi na videlo. Ja sam se ohladila, borim se sa unutrasnjim demonima, pokusavam da stavim na vagu sta je bolje za mene i moje psihicko stanje. Znam da sve ovo zvuci sebicno i odvratno, ali cinjenica je da nisam sretna, cinjenica je da znam d ace mi se sve vratiti, jer sam imala sve a pohlepna sam i hocu neki zivot koji sam ja zamislila. A to je da zivim sama sa detetom, da uzivam u onome sta volim, da me niko ne sputava. Ne volim ga, ne volim ga godinama, ali ga volim kao najbpoljeg druga, kao brata, kao najbilzeg, jer on to zaista zasluzuje, dobar muz i otac, savrsen!!! Ali dzabe, ja sam idiot, kao da je neko bacio cini na mene. Ma kakve cini, mala, razmazena glupaca. I stalno sebi to ponavljam, ali ne ide! Ne mogu vise da ostanem zajedno sa njim, jer sam nesretna. A opet bojim se ako me ostavi(kao sto hoce, trenutno smo imali svadju, otisao je od kuce) da cu se pokajati id a ce biti kasno. I d ace me mrziti, i hoce- sam mi kaze d ace mi se slomiti o glavu jer hulim boga. A onda pomislim- ko ce ljudima objasnjavati, prijateljima, rodbini? Koji razlog da navedem? Da je mala previse gledala romanticne komedije, id a zeli takav zivot???? Molim vas, pomozite mi, budite iskreni, recite mi da li mi treba strucna pomoc???? Imam million gramatickih i pravopisnih gresaka, pisem u brzini, jer ce se brzo vratiti i ako me vidi na kompu, ima da poludio(danas je lupio sakom po njemu, jer sam 24 h na kompu, bezim od realnosti). I ovaj profil je zbog njega jer zna mi star i kako funkcionise, ovako nece znati. POMOZITE MI!!!!

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 642
12.6.2011 16:00:19   
bebać
Moje skromno mišljenje je da se sabereš,ostaneš sa njim i vašim djetetom i poradiš na svojoj samostalnosti i slobodi.Objasni mu da te sputava,da želiš malo više slobode i da ponešto uradiš za sebe(jer bi se prvo ti bolje osećala,a onda prenjela i na njega i na bebu pozitivnu energiju,i da tu nema ništa loše)user posted image

Od zaljubljenosti i leptirića svakog je boljela glava,mislim,da se pustiš toga i da treba da budeš realna.

Napravi sebi od tog svog braka,bilo kakvu oazu u kojoj ti može biti lijepo,ne vidim problem jer problema nemaš.

A maštu i snove svi mi imamo,ja prvauser posted image user posted image user posted image user posted image ,i od nje te samo može glava boljeti.

Drugo je da nemaš dijete.Toliko od mene,sretno još jednomuser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu prokleta)
Direktna veza do poruke: 643
12.6.2011 16:13:13   
guppy RR
Ja bi pokušala prvo da rešim stvari sa njim, ali ono crno na belom. Ovako stoje stvari, ovo treba da uradimo. Ako ne ide, ne ide... Pokušaš sve što možeš.

Zbog deteta ne bi ostajala u vezi. Dete oseti da mu je majka nesrećna i da nešto fali u vezi.

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 644
12.6.2011 16:16:44   
oliveradj
Ako nisi bila sigurna kad si se udavala nisi trebala to tada da uradis. Ali sta je tu je imate decu pokusaj da potrazis strucnu pomoc i da ti neko pomogne da ne napravis neku veliku glupost zbog koje bi se kasnije kajala. Moras jako polako i jako strpljivo da resavas taj problem, jer ipak imas decu. Mislim da bi ti strucna pomoc jako dobro dosla, nadam se da ce se neko sloziti sa mnom. Mozda nije kasno da se spasi brak i da se stvari malo srede izmedju vas. Ako dodje i do najgoreg nemoj da mislis sta ce ti reci rodbina, prijatelji ne treba tada da te interesuju tudji komentari nisi ti duzna da nikome polazes racune. Svaka romantika i velika zaljubljenost vremenom izbledi. Sve je to lepo na pocetku, brak obaveze, deca stres sve promene nazalost na gore ali onda svi mi treba sebi da priustimo malo odmora i da se trudimo da nam bude bolje. Puno srece!
p.s. Mislim da ti ne bi bilo lose da pogledas teme o razvedenim roditeljima i deci valjda jos uvek postoje nisu izbrisane!

Adrijana moje zlato 26.05.2008.

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 645
12.6.2011 16:41:51   
Anoniman
Sve je uzalud ako ga već toliko dugo ne voliš. Mislim da će se jaz samo produbljivati dok ne dođete do tačke da ne možete da se podnesete...nije to trenutna kriza, ako traje još od veridbe...toliko da budeš nezadovoljna i frustrirana...ne vidim zašto bi živela tuđ život i uskraćivala sebi srećuuser posted image

(odgovor članu oliveradj)
  Direktna veza do poruke: 646
12.6.2011 16:53:02   
indy_25
Jao bas je tesko ostaviti nekoga ko je dobar i fin i nemas razloga. Imam takav slucaj i to u blizini moju prijateljicu. Isto tako kao i kod tebe. Ja sam i njoj rekla a i tebi cu da ja nikad ne bi mogla da zivim s nekim bez ljubavi a isto tako i sa ljubavi ali da postoje drugi problemi tipa psihicko i fizicko zlostavljanje pa da imam 100 tinu djece s tom osobom. Meni gore djeca pate kada gledaju nesrecne rodietelje nego kad su roditelji razdvojeni. Ne znam ali ako ga ne volis ja ne vjerujem da ce se ljubav vratiti i to ne volis ga vec godinama. Mogu misliti koliko ti je tesko jer jedes samu sebe iznutra. Pokusaj naci psihologa on ce ti dati najbolji savjet.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 647
12.6.2011 17:02:10   
Olga75
Prokleta , situacija je kakana
kao sto vec par puta rekoh , ljubav je samo enzimska reakcija i ti leptirici  i to  , prodje cas posla a poverenje , sigurnost i blabla se sticu godinama .
Bez da ti nesto popujem i slicno ( nije moja stvar ) ali kad si se sa 17 godina upustila u tako nesto ozbiljno nije ni cudo sto si propustila deo zivota
i sad da  ostavis muza i odes na putovanje Evropom autostopom sa rancem na ledjima to nece biti to .
Jednostavno , tvoj zivot je u tvojim rukama i trudi se da ga zivis kako tebi odgovara alii ne smes da zaboravis da si ti sada majka i da odgovaras za necija secanja iz detinjstva i za neciji zivot .
Ti najbolje osecas sta ti je ciniti , sve sto si sad rekla je samo izgovor za dosadu ili vec sve ono sto ti ise desava
puno srece i dobro razmisli sta ces dalje user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 648
12.6.2011 17:23:40   
Anoniman
Iskreno, ja mislim da se kod tebe pojavio neki vrbopuc. To se meni dogodi jednom u par meseci, kad bacim pogled na neke fotografije iz devojačkih dana, pa momentalno počnem da očajavam u smislu "ijaaao, kako sam nekada mogla ooovooo, ijaaao, a sada sam mogla da budem ooovdeee, ijaaao, eh da mi je sada ooonoo"... To je normalno, da te muči pitanje šta si sve propustila šta je sve moglo biti, koliko gradova i stanica tvoj kofer nije overio... Svi mi se ponekad zamislimo kako bi bilo da nije bilo. Pa nam malo bude žao. Pa malo patimo. Još ako smo u tom momentu posvađane sa mužem zbog čarapa na sred stana - momentalno se sve hiperbolizuje, momentalno je sve deset puta crnje nego što jeste a taj autoput kojim nisi krenula te još jače zove i mami da ga "overiš" svojom nogom. E sad, nekoga to osećanje drži sat, dva, a nekoga mesec, dva. Ako je "zov divljine" toliko snažan da ipak odlučiš da ga poslušaš - treba dobro promisliti da li je to što si ONDA želela isto što želiš i sad, i da li bi te to što SADA uradiš usrećilo kao onda. Na kantar, pa vagaj... I ne zaboravi najmanji, majušni teg - tvoje dete. Ono je ponekad "teže" od svega, možeš na jedan kraj vage da poređaš i oktet slonova, a da opet dete prevagne ...
Razmisli dobro, nisam za život bez ljubavi, mada - ti tim životom živiš već jako dugo i ja ti skidam kapu na konstantnoj glumi o kojoj si pisala. Mislim da si predaleko otišla da bi sada išla u rikverc, em što si se udala bez ljubavi, em što si rodila dete bez ljubavi ... Mnogo toga si postigla bez ljubavi, šta bi tek postigla da si zaista volela? Neki ljudi ni sa 10 puta više ljubavi ne postignu to što ti imaš - stabilan i miran dom i finu porodicu. Ne znam ... Napomenuću i činjenicu da sam ja dete iz razvedenog braka, pa uvek imam neko svoje viđenje stvari.
Možda da ubediš svog divnog muža da zajedno jezdite tim autoputevima koji te zovu, možda da se potrudiš da i njega uključiš u svoje težnje, sigurna sam da bi ti on izašao u susret ... Ili, da mu jednostavno objasniš, pa da ponekad i zaista sama otputuješ, da ohladiš glavu, ali da uvek imaš na umu da te kod kuće čeka neko ko te voli i ko će založiti vatru da te dočeka i ogreje u vašem domu.

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 649
12.6.2011 17:31:59   
Shishica
Mozda bi ga od samog pocetka volela da je bio drugaciji i da je radio onako kako bi ti volela.. tj. da si mu rekla hajde da putujemo, hajde da ostavimo dete na vikend i odemo sami negde... i tako..

Probaj sada na taj nacin da spases i svoj i njihov zivot.. ako bi otisla.. ispucala bi se i plakala sto si ostavila zevot sa njim .. a dete? Sta bi sa detetom?

Ako osetis da trebas kod psihologa idi nemoj da se premisljas.Ja bih rekla da odes.. Svaki razgovor je dobar.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here