|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi
13.6.2011 9:56:39   
indy_25
Prokleta idite kod bracnog zajednickog psihologa pa zajedno iznesite nezadovoljstvo pokusaj jos i to da ti ne bude krivo kasnije sto i to nisi probala ma pokusaj sve sto mozes da spasis brak i probudis strasti a ako ne uspjes ja ti zelim da sto prije nadjes sebe i osjetis srecu i zadovoljstvo user posted image user posted image

< Poruku je uredio indy_25 -- 13.6.2011 9:57:16 >

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 676
13.6.2011 9:58:43   
jovicaa
no no no, ja jesam za ljubav! mislim da bi mi se zivot pretvorio u pakao da ne volim mm-a. samo sam htela malo da vam prikazem svoje misljenje o ljudskoj psihi uopste. znaci ljudi po prirodi nisu monogamni, to nam je nametnuto da bi drustvo funkcionisalo. ne mislim da je to lose ili dobro, ali tako je.
ali uvek treba razlikovati ljubav i zaljubljenost. a zbog nase prirode stalno zelimo nesto drugo, nesto vise, manje, ma ni sami ne znamo sta. i da naglasim ja sam za ljubav sve DOK ONA TRAJE, kada se ugasi zaista, konacno i skroz, onda to postaje samo mucenje za obe strane. e sad naravno da nije lako okrenuti se i otici kada vec imas hiljadu stvari koje si stvorio sa nekim....
pricala sam vam kako je mm bio poceo da me nervira, i kako sam mislila da sam se ohladila... e uopste nije tako, to je bila samo trenutna kriza, pod uticajem, umora, previse obaveza, ispita, kontraceptivnih pilula i td.... e na to mislim, znaci moras da napravis razliku izmedju krize u ljubavi i pravog jaza. meni su ceste te krize i ja sam iz prosle veze naucila da ih iskuliram. moj muz je predivan! ne bih dozvolila sebi da ga lako izgubim, ali da ga ne volim, znaci ubedjena sam da bi mi video ledja odavno, ali ja sam takva, neko nije...

don't shit where you eat :))

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 677
13.6.2011 9:59:46   
Brand new mama
Sorry,mislila sam da nista ne napisem,ali dajte-ljubav ce da zamjeni postovanje?Poslije dvije godine braka cemo da doruckujemo zajedno i dodajemo novine preko stola?ma daj,da dodje da mi je to sve u braku-ili bi se razvela ili bih se ubila.A cini mi se da sam koji dan starija od dosta zena na forumu.Zar je taj papir i prsten bas sve?I puna gusa? I koliko to gusa treba da bude puna da bi se progutao zivot bez ljubavi?
I stvarno mi je zao i tebe i tvog muza-osudila si vas na brak koji nikom ne treba(ako njemu odgovara,onda stvarno).I kakvu sliku pruzas toj svojoj bebi? Sta ona treba da ponese u zivot?I mani se prica o tome da trazis leba preko pogace-to sto ne ides gola i bosa ne znaci da trazis previse,vec da si zeznula i izabrala pogresan,laksi put.Koji ti nije donio nista.OK,sorry,donio ti je bebu i to je jako puno dobrog.Kazes da je on tradicionalista.Sta si ti onda? Svo vrijeme mi seprovlaci-zato sam se udala da nikog ne povrijedim,bili smo dugo zajedno...hej,odsljakala si sve za Akademiju,stvarno-ali si najvise prevarila sebe.
naravno da u braku nije sve u branju cvijeca po livadama,ali samo nesto parica u dzepu i nov(ili ne toliko nov) auto definitivno nisu mjerilo dobrog braka(ili ako jesu-ja vise ne zelim da se igram,i ne zelim da se moji sinovi sutra nadju u takvom braku)

< Poruku je uredio Brand new mama -- 13.6.2011 10:00:25 >

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 678
13.6.2011 10:01:15   
majared
Ufff, sto volim ovu Verolino, to nije normalno user posted image user posted image .

U svakom slucaju, niijedan strucnjak ti nece reci da si losa nego ce ti pomoci da iskristalises svoje misli i osecanja

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 679
13.6.2011 10:02:58   
jovicaa
brand new mama user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio jovicaa -- 13.6.2011 10:03:16 >

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 680
13.6.2011 10:10:53   
indy_25
BNM potpisujem sve apsolutno sve. evo ja danas izlazim sa svojom drugaricom pozvala me da idemo danas u shoping i kupice sebi najskuplje krpice i najbolje mark e jer se tako lijeci i lijeci svoju depresiju svake sedmice . Bolesna je i ide cesto doktorima a nije joj nista sto je opet psiha i nesretnost u braku. i svaki put kad se vidimo zaplace i prica jedno te ist¨ nisam imala gace na guzici da obucem kako treba u Bosni sada imam sve i sve bi da dala da vratim vrijeme da nemam gaca na guzici nego da zivim ovako. Jedino dobro je sto mi se desilo dijete zbog nje cu i da trpim ¨. A ta ista mala beba djevojcica ce otici i naci svoju srecu ili opet nesrecu sta ja znam a njena mama nije osjetila ljubav za tolike godine i obolila zbog toga. Puno mi je zao moje drugarice jedino se sa mnom i nasmije kad izadjemo i osjeti se ponovo starom jednom sam joj ispricala sto i ovo ovdje ali ona nece da ga ostavi samo zbog djeteta a znamo se 15 g da znate kakva je prije bila i kakva je sada tuga jedna da te uhvati.

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 681
13.6.2011 10:16:24   
pepeljuga
A cini mi se da sam koji dan starija od dosta zena na forumu

nisi od mene, ja sam metuzalem user posted image user posted image

Ja cu se ovog puta najvise sloziti sa Minom - ponekad je mudrije biti malo sam, mada to nije lako.

Necu da pametujem, mada bih, posle veze od 13 godina, imala podosta da izmudrujem na tu temu user posted image

U svakom slucaju mislim da je pametnije preseci i prekinuti zivot u kome ne uzivas, jer samo je jedan zivot a puteva mnogo. Ako mislis da ce ti negde drugde biti bolje - jednostavno idi. Svaki problem ima makar neko resenje, ako pokusas da ga resis. Najgore ce ti biti ako ostanes u svemu tome a ne odgovara ti. To ne vodi nicemu.

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

Direktna veza do poruke: 682
13.6.2011 10:29:42   
Anoniman
"Nemojte se venčati radi novca - uvek je možete jeftinije pozajmiti." user posted image Zaza Gabor

"Razvesti se samo zbog toga što ga više ne voliš isto je tako glupo kao i udati se za njega samo zato što ga voliš" Ista dama

"Velika ljubav proizilazi iz velikog saznanja voljene stvari,a ako je malo poznaješ, malo ćeš je, ili je uopšte nećeš moći voleti" Leonardo da Vinči

"Brak iz računa je zajednica ljudi koji nikada ne mogu da računaju jedno na drugo" O'Henri

"Žene imaj specijalan kutak u svom pamćenju koji je rezervisan za grehove što ih nikad nisu počinile" Logerlef

"Život muškarca je slava, život žene - ljubav!" Onore de Balzak

"Nije greh u tome što žena odlazi ljubavniku koga voli, već ako se daje onome koga ne voli, pa makar to bio i njen muž" Sand

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 683
13.6.2011 10:35:59   
Ognjenka
A cini mi se da sam koji dan starija od dosta zena na forumu

Nisi, ni od mene, ja sam Metuzalemova baba!

Elem, mozda cete se ljutiti na mene, ali govorim iz licnog iskustva kao neko ko je izasao iz veze i braka bez ljubavi. Bili smo zajedno 12 godina, od toga je mozda bilo 3 godine ljubavi, koja se ugasila.
Nakon razvoda sam isla kod psihologa i psihijatra. I bila na antidepresivima.
I znate sta sam naucila? Uzasno mnogo. Za nesrecu (ovog tipa) smo sami krivi. Ja sam bila za svoju, jer prica je bila ista, skrooooz, samo bez deteta. I sami sebe treba da popravimo i da odlucimo sta zelimo u zivotu, ili ono bar sta ne zelimo.

I sada sam sa mm srecnija nego ikad u zivotu.

Prokleta, ja ti preporucujem da odes kod tog psihijatra i to sama. Sredi sebe, budi zadovoljna sobom, zamisli svoj zivot bez njega (mislim i na prakticne i emotivne delove) i kad se presaberes moci ces da kazes da li je neko drugi kriv za to sto si nesrecna. Onda seci. Ali ne jos. Ne dok se sama ne sredis.
Oprosti sto sam tako otvorena, ali to je zato sto ti zelim dobro.

Samo mala digresija: imam poznanicu koja ima dvoje dece, i takodje je bila jako nesrecna.  Muz stalno radi, ona kod kuce, cuva decu. Ona je polako, godinama padala u neku dubiozu. Na kraju je sestra odvede kod psihijatra. Sretnem je pre jedno 6 meseci, a ono druga zena! Smrsala, ofarbana, ma riba extra. I rece mi kako su joj psihilog i lekovi mnogo pomogli. Shvatila je da voli svog muza, ali da vise voli sebe. A on je bio pametan i izasao joj u susret (skratio radno vreme, kupio joj auto da ne bi gubila vreme po prevozu, isli svo 4 na more posle 5 godina). Sad kazu da se vole vise nego pre.

Nikad ne znas sta se krije u coveku, pa ni u samom sebi.

< Poruku je uredio Ognjenka -- 13.6.2011 10:39:38 >

Mame, radjajte deci sestre, jer sestre postaju tetke, a tetke su najlepsi, nezamenljivi dar svakom detinjstvu.
Dusko Radovic

-Tetka, ja te VOLIM! 5. 2. 2013.

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 684
13.6.2011 10:40:38   
Anoniman
Metuzalemova babo, divno zborisuser posted image
user posted image
Potpis!!!Slaganje uz sve navedeno!!!

(odgovor članu Ognjenka)
  Direktna veza do poruke: 685
13.6.2011 10:40:59   
pepeljuga

user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Ognjenka)
Direktna veza do poruke: 686
13.6.2011 10:42:33   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

user posted image

evo i mene, ista kategorija user posted image

Direktna veza do poruke: 687
13.6.2011 10:43:36   
Ognjenka
user posted image od Metuzalemove babe za Verku i Pepeljugu!

Mame, radjajte deci sestre, jer sestre postaju tetke, a tetke su najlepsi, nezamenljivi dar svakom detinjstvu.
Dusko Radovic

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 688
13.6.2011 10:45:57   
Ognjenka
IZVORNA PORUKA: dunja RR

evo i mene, ista kategorija user posted image

Dunjice generacijo! user posted image

Dusko Radovic

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 689
13.6.2011 11:32:36   
prokleta
bem li vas ćoraveuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sto ste zapele za te pare, to nije poenta moje price. jasno sam naglasila da se nisam udala za njega zbog para, jer ih nije ni imao. ja sam ta koja zaradjuje i doprinosi, jer imam super poslove. Shvatate, ne trebaju mi pare!!!! Treba mi ljubav, kao nekada, koje davno nema... Treba mi neko slican meni, da me razume...
I moje dete ne pati, kao sto ste napisali, dobra sam glumica, za akademmiju, ali i tome je dosao kraj.

Evo celo jutro razmisljam, i icicu kod psihologa. Mami sam rekla sve, i imam puno podrsku- sama mi je rekla da vec odavno ona vidi sve, tj da nesto nije u redu.

Jos jednom vam svima hvala. U svakom postu sam se pronasla. Sad vagam. Koliko god ja njemu da objasnim da mi treba sloboda, malo mira, mislim da nece shvatiti. Bitnije ce mu biti sta ce mu ljudi oko njega reci. Sramote, da mu zena malo odmori... Nebitno, ova prica je otisla predaleko, svesna sam da je trebalo stati na kraj kada sam pristala na udaju, samo sto tada nisam imala muda da kazem NE! Sad imam! Valjdauser posted image

(odgovor članu Ognjenka)
Direktna veza do poruke: 690
13.6.2011 11:33:26   
prokleta
user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 691
13.6.2011 11:48:08   
NadaR
Samo naprijed !
Drzim fige user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu prokleta)
Direktna veza do poruke: 692
13.6.2011 11:51:00   
Ana RR
Prokleta, stavi na vagu sve pa odluči. Verujem da bi ti prijalo da odeš na neki odmor sama, da dooooobro razmisliš o svemu.

Kako god odlučiš, imaš moju podršku user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu prokleta)
Direktna veza do poruke: 693
13.6.2011 11:53:53   
prokleta
user posted image user posted image user posted image Za tebe i sve vas! Samo mi treba hrabrosti, bojim se da se opet ne zavezem...
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Prokleta, stavi na vagu sve pa odluči. Verujem da bi ti prijalo da odeš na neki odmor sama, da dooooobro razmisliš o svemu.

Kako god odlučiš, imaš moju podršku user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 694
13.6.2011 12:16:54   
Lu
Prokleta, svako bi od nas tvoju situaciju doživljavao drugačije, neko bi bio zadovoljan sa svime što ima (pa makar i ne voli muža), neko bi otišao za svojim snovima, neko bi htio otići ali nema hrabrostiuser posted image
Ti ćeš najbolje znati šta ti odgovara, možda ti pomogne stručna pomoć da se odlučiš, sretnouser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu prokleta)
Direktna veza do poruke: 695
13.6.2011 12:17:53   
Brand new mama
Sorry,nadam se da te nisam uvrijedila,ali svima nama uglavnom treba da nas neko sutne u d... da bi poceli da mislimo glavom. mene licno samo nervira biranje lakseg puta i pristajanje na sve samo da svima budes dobar i da te svi vole(naravno da sam i ja imala tu fazu duuugggoooo,tako i da mogu da te posavjetujem da te niko nece voljeti ako ti sebe ne volis).I trenutno imam oko sebe par primjera biranje istog puta,pa me tvoj post (i neki drugi koji su se vise vezali za varijantu-sta ti fali,pretpi malo,sad ce postovanje pa smrt-karikiram naravno,bez ljutnjeuser posted image )izbacio iz takta. Niko,ni ja niti bilo ko na rr ili na svijetu ti nece moci ponuditi jednostavno rijesenje,ni jedan psiholog,psihijatar ili madjionicar nece moci da ti da prosto rijesenje i sredi ti zivot,to sve moras sama.I definitivno-ko god da pokusava da te stalno prizemlji i kaze da prestanes da mastas,samo pokusava od ptice da napravi kokos podrezanih krila,cisto da se ne bi izdvajala od prosjeka. Masta i zelja da nam bude bolje i da budemo bolji je bas to sto nas cini ljudima.A ti se digni,pogledaj u ogledalo i vidi ko si.Nije on taj koji te sputava-samoj sebi si vezala noge i nakacila kamen.Zelim ti stvarno srecu,kao i njemu,a najvise vasem djetetu-bori se za to

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu prokleta)
Direktna veza do poruke: 696
13.6.2011 12:30:25   
jovicaa
dok ne resis sama sa sobom svoje probleme nema ti pomaka, nije partner kriv, ti ces sve dok se ne promenis i spoznas sebe nalaziti iste
zato idi kod pisihijatra i ne zaboravi priznanje problema je pola puta do resavanja istog. i sad posto sam pile naspram ovih metuzalema begam odavde, jer me je stiduser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 697
13.6.2011 13:00:26   
majared
IZVORNA PORUKA: jovicaa

dok ne resis sama sa sobom svoje probleme nema ti pomaka, nije partner kriv, ti ces sve dok se ne promenis i spoznas sebe nalaziti iste
zato idi kod pisihijatra i ne zaboravi priznanje problema je pola puta do resavanja istog. i sad posto sam pile naspram ovih metuzalema begam odavde, jer me je stiduser posted image user posted image user posted image

Jesi pile ali svaka ti je na mestu user posted image .

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 698
13.6.2011 13:07:25   
jovicaa
user posted image user posted image

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 699
13.6.2011 13:34:08   
Shishica
Evo i ja ti dajem podrsku za sta god..samo pametno user posted image
Ne osudjujem te za tvoje odluke u zivotu.. mislim, cak ni kad bi imala prava..
I dalje verujem u "hepi endinge" user posted image Veruj i ti..

Kontam da ti je muz malo zadrtanac, ali moze lako da se desi da se preokrene..

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here