RE: Bračni problemi (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

moja ciklama -> RE: Bračni problemi (12.6.2011 19:42:25)

a ja mislim,[sm=smiley13.gif] da si čoveku ukrala tih 9 godina, folirajući se, da bi rodbini i prijateljima bila uzorna[sm=zmeden.gif]..samo tako nastavi..imaš sve, pa šta će ti ljubav..to se dešava samo u serijama..........................jao BOŽE, zašto sam morala ovo da pročitam...........grrr....[sm=smiley13.gif]

oxy7 -> RE: Bračni problemi (12.6.2011 22:08:07)

Ne znam zašto si uopšte ušla u takav brak, sumnjam da to može opstati. A opet, ako već toliko godina živiš u laži, vjerovatno imaš neku satisfakciju. Ne znam, bez ljubavi je strašno, ali ne vidim nešto ni da ima bliskosti i poštovanja...

Alexis79 -> RE: Bračni problemi (12.6.2011 22:13:39)

prokleta citam ovaj tvoj post i sve mi nesto zao tvog muza ,ali stvarno....

Posto vidim da je tebe uhvatilo vrpoljenje da neke stvari preseces i to sad i odmah bolje mu reci sve pa idi negde sa detetom ili bez ako to mozes i zelis da iskombinujes.
Budite malo razdvojeni pa onda vidi sta bi stvarno htela.
I pricajte jedno sa drugim ,iznenadices se mozda koliko stvari mogu da se promene.

Para mi usi ovo cesto ponavljanje da ga ne volis kao muskarca ,vec kao brata,najboljeg prijatelja...

Znam da je uvek komsijska kuca lepsa i tamo negde trava zelenija,ali sto njega ne uklopis u te svoje snove i zelje.

I verovatno i treba da se odvojis od kompa i da odvojis vreme za vas ,ali ne zbog deteta vec zbog vas.

Puno srece ti zelim i mirnu glavu

jovicaa -> RE: Bračni problemi (12.6.2011 22:27:49)

nemoj da dozvolis da zbog straha upropastis svoj zivot. mislim da ne bih mogla da zivim dugo sa nekim koga ne volim.
bila sam u istoj situaciji kao i ti sa 19 godina, ali ja sam tog decka ostavila, bilo je uzasno, ali eto sad sam srecna, zaista!
iako je proslo puno godina, nista nije izgubljeno. a slazem se sa guppy da ako ostajes samo zbog deteta, onda nemoj. moja majka je tako upropastila moje detinjstvo!
na kraju je otisla kada sam imala 16 godina, a bilo bi mnogo bolje, lakse i zdravije za sve da je otisla kada je bilo vreme.

Zell -> RE: Bračni problemi (12.6.2011 22:39:26)

Vidi, ne volim da budem savetodavac svako od nas zna sta je najbolje za njega ali mogu da dam svoje misljenje.... Kao prvo NIKAD se ne bih udala niti cak bila u vezi sa nekim prema kome ne osecam ono "nesto" a o radjanju dece da i ne govorim; drugo sa MM sam vec skoro 11 godina i da sutra ili za 20 godina se probudim a da ne osecam to, rekla bih mu i mislim da bi to bio kraj; o zaje[sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif] sa drugima dok sam u vezi bolje da ne dajem komentar; i trece, ostajanje zajedno ili u braku "zbog dece" nikog nije usrecilo pogotovo njih. Pozdrav!
Zene, zasto je negativna energija zakljucana? [sm=zmeden.gif]

marija32 -> RE: Bračni problemi (12.6.2011 22:43:50)

Prokleta, nemoj da mislis da ces se usreciti sa drugim muskarcem, sve dodje na isto vremenom. Strast u svakoj vezi bude pa prodje. Postovanje je NAJVAZNIJE. Ako bas, bas nisi srecna, i ako mislis da ce ti zaista biti van braka bolje, ti onda idi, ali dobro razmisli, sta zelis od zivota i sta gubis, a sta dobijas.
Srecno!!!

Anoniman -> RE: Bračni problemi (12.6.2011 23:21:03)

"Prokleta"-nisi toliko prokleta, samo si napravila neke loše izbore u životu [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
Moje skromno mišljenje - i ja sam bila u vezi od 16-20 godine sa jednim divnim momkom koji mi je skidao zvezde sa neba i tada sam znala (i danas potvrđujem) nikad me niko nije toliko iskreno voleo, ali i ja sam osetila taj tesnac i gušenje i potrebu za slobodom.... To su takve godine, mlad si, radoznao, željan života... I meni se dogodilo da se zaljubim u nekog drugog... I to je bilo na korak do prekoračenja granice [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley9.gif[/image] A onda je moj X isto pao na kolena!!! Svadba i beba i sve redom sad i odmah! A meni pamet na sve strane... To je bila sigurno jedna od najtežih odluka koju sam donela u životu- ali ja sam raskinula vezu!
Završila sam fakultet, putovala svetom, izlazila, zabavljala se, čak 5 godina bila u vezi sa ovim drugim u kojeg sam se zaljubila..... I on je eto postao bivši u nekom trenutku, a tek sa 27 počela sam da se zabavljam sa svojim mužem, a sa 29 se udala.

IZVORNA PORUKA: guppy RR

Zbog deteta ne bi ostajala u vezi. Dete oseti da mu je majka nesrećna i da nešto fali u vezi.

Ovo potpisujem.... Moram naglasiti da su se moji roditelji razveli kad sam ja imala 16 godina i ja sam ceo moj život gledala svoju majku koliko je nesrećna u tom braku, i to mi je bila jedna velika škola - ja sam za svoju decu htela više. Zato nisam ni pristala na brak kad je već mučan osećaj bio i sama pomisao na njega. "Jednom ugašena vatra više se nikad ne zapali".
Vidim da te svi savetuju da stisneš zube i smiriš bubice koje su te snašle, ali ja se bojim da je to nemoguće-čovek nije ceo ako nije srećan- tvoja jedina greška je što si ipak ušla u brak i rodila dete da kažem bez ljubavi (nemoj ovo pogrešno tumačiti), ali nazad se ne može..... Na tebi je da li misliš da nastaviš taj melanholični život, ili ćeš otići iz te zajednice..... Neće te čekati ludovanja, izlasci, putovanja-ipak si ti sad majka, ali možda ćeš se osloboditi teskobe u životu i naći bolji način da ga živiš, pa time budeš i srećan roditelj svom detetu. Želim ti sve najbolje [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

madre -> RE: Bračni problemi (12.6.2011 23:31:32)

IZVORNA PORUKA: marija32

Prokleta, nemoj da mislis da ces se usreciti sa drugim muskarcem, sve dodje na isto vremenom. Strast u svakoj vezi bude pa prodje. Postovanje je NAJVAZNIJE. Ako bas, bas nisi srecna, i ako mislis da ce ti zaista biti van braka bolje, ti onda idi, ali dobro razmisli, sta zelis od zivota i sta gubis, a sta dobijas.
Srecno!!!

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley32.gif[/image] slazem se u potpunosti! jedino sto mi bode oi u tvom izlaganju, jeste sputavanje tebe[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley24.gif[/image] ako mozes samo poradi na tome, mozda bude bolje.

minavb -> RE: Bračni problemi (12.6.2011 23:36:01)

Nekad je bolje biti malo sam.

jovicaa -> RE: Bračni problemi (12.6.2011 23:43:22)

slazem se mina, bolje sam, nego u losoj vezi! iako nam se to tako ne cini ponekad.
ali lako je meni da laprdam.... ne mogu ni da zamislim u kakvoj si situaciji prokleta, nadam se da ces doneti najbolju mogucu odluku i da ces se usreciti

Anoniman -> RE: Bračni problemi (13.6.2011 0:08:22)

Potpuno sam zacudjena pricom[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Niko ko voli sebe ne bi se osudio na brak sa osobom koju ne voli. Niko ko voli sebe, ne bi sebi rodio dete, a da to dete vec toliko ne zeli.
Sve u svemu, nedostatak ljubavi prema muzu je kod tebe manji problem. Ti zelis da budes samostalna, a sa druge strane ne  znas kako da budes sama. Vapis za sigurnoscu, a ona te gusi u isto vreme.
Mislim da treba da popricas sa nekim ko je strucniji cisto da bi te na pravi nacin obodrio da posegnes za stvarima koje zelis.

Sa druge strane, ostajati u braku bez ljubavi, za mene je apsurdno...I suvise ste mladi da bi razmisljali o onoj opciji-ljubav se ugasi, ostaje postovanje...Kod vas jos uvek treba sve da prsti ..Jednom je neko velik rekao-ni haljinu ne valja krpiti, a kamoli ljubav...A kad nema ljubavi???Kad je nikada nije ni bilo???Pa o cemu pricati dalje...

prokleta -> RE: Bračni problemi (13.6.2011 7:31:35)

hvala svima na odgovorima.

samo da pojasnim par stvari. svi mi govorite da nisam smela da rodim dete u takvoj situaciji- ja se nisam ni pitala da li zelim da imam dete ili ne, desilo se, ni sama ne znam kako.

druga stvar- ni u jednom momentu nisam rekla da bih ostavila dete i isla da bludnicim svetom.

Dalje, pokusala sam sa njim da razgovaram, da mu objasnim da je moj duh drugaciji od moga, da treba zajedno da uzivamo u nekim stvarima, da putujemo, da vise izlazimo. Ali njemu je sve to nenormalno- pa mi imamo dete, treba da se brinemo o njemu, da mislimo na njegovu buducnost, a ne da ispunjavamo moje hirove. Nego sedi soma, i radi. A nije da ne mozemo. Shvatate, da sam ja pokusala, sto puta da promenim i sebe i njega, da zajedno radimo ono sto ja zelim. A on mi samo spusti. Ma najmanja sitnica, tipa neke krpice, ako je imao skuplja, pravi dramu od toga. Ali naravno, znam da nikome nije savrseno, on ima milion dobrih strana, koje jednostavno cine da sve ove ostale sitnice panu u zaborav.

I jeste, ja njega volim ako kao prijatelja, tako je vec godinama. Udala sam se samo jer nisam imala hrabrosti da se svima suprostavim, i kazem da je dosta i da zelim slobodu. Nisam htela nikoga da povredim- bas sam debil kad sad pomislim na to. Ustvari sam napravila jos vece njesra. Ali mislila sam da ce se stvari vremenom promeniti, da je to samo prolazna glupost, strah i neizvesnost, prihvacanje realnosti onakva kakva jeste. Ubedjivala sam sebe da tako treba da bude. Ali sad je vec on poceo da primecuje, i pukao je. A ja opet nemam hrabrosti da mu kazem. Ako krenem sa pricom da zelim da malo promenimo svakodnevnicu, opet ce poceti sa istopm pesmo-nema se para, dolaze teska vremena, imas sve, tralalala... mozda je i u pravu, a ja sam ta koja preteruje....

Odlucila sam da idem kod psihologa- i molim Boga da me dobro natrlja i da mi kaze sve najgore o meni samoj, da nisam normalna, da imam sve sto bi drugi hteli.

Samo jos jedno pitanje za vas koji kazete da leptirici prodju, strast i sve ono sa pocetka- i kako sad vi funkcionisete? Kakav vam je brak? Sex? Ja sam uvek mislila, ako je prava ljubav, to nikada ne nestane? Ma ja sam jedna obicna neizivljena balavica, to je cinjenica. Mene treba nasamarati dobro[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Da ako se dozovem sebi.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
jos jednom, svima hvala. U svim postovima sam se pronasla. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Anoniman -> RE: Bračni problemi (13.6.2011 7:38:52)

IZVORNA PORUKA: verolino

Sa druge strane, ostajati u braku bez ljubavi, za mene je apsurdno...I suvise ste mladi da bi razmisljali o onoj opciji-ljubav se ugasi, ostaje postovanje...Kod vas jos uvek treba sve da prsti ..Jednom je neko velik rekao-ni haljinu ne valja krpiti, a kamoli ljubav...A kad nema ljubavi???Kad je nikada nije ni bilo???Pa o cemu pricati dalje...

Citiracu deo svog posta.
Postenije je i prema tebi i prema njemu da se to zavrsi. Tako ces i njemu i sebi dati sansu za rekonstrukciju zivota, ali ovaj put, nadam se sa ljubavlju. To ti ja zelim.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

jovicaa -> RE: Bračni problemi (13.6.2011 7:40:41)

prodju leptirici naravno, zaljubljenost je potpuno razlicita od ljubavi. zaljubljujes se u svoj dozivljaj osobe, a kada prodje taj prvi nalet emocija koji traje nekih par meseci najvise( tako kazu doce), kada upoznas doticnu osobu, suocis se sa svim njenim dobrim i losim stranama, onda je ili zavolis ili ne, nema sredine. a kada nekog volis zaista, to ne prolazi tako lako. samo retko se u zivotu srecu takve ljubavi i nemaju svi ljudi sposobnost da jako vole, to sam primetila iz mog velikog zivotnog iskustva[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. salim se malo, ali ja sam jos jednom u zivotu samo volela, osim mm-a i ne prodje ni dan da ne pomislim na tu osobu. samo mi nismo mogli zajedno i bla bla... ali ako nekog volis zaista, to ne da ne prolazi lako, nego .... da ne trucam dalje

Anoniman -> RE: Bračni problemi (13.6.2011 7:41:29)

IZVORNA PORUKA: prokleta

Odlucila sam da idem kod psihologa- i molim Boga da me dobro natrlja i da mi kaze sve najgore o meni samoj, da nisam normalna, da imam sve sto bi drugi hteli.

Nijedno strucno lice ti na ovo sto si ispricala nece reci ovako nesto. Ti si pacijent, a dobrobit pacijenta je u pitanju. Ta dobrobit nikako nije mirenje sa situacijom koja tebe cini nezadovoljnom.

jovicaa -> RE: Bračni problemi (13.6.2011 7:48:39)

ljudi po prirodi nisu monogamna nego poligamna bica.
zato su tu leptirici. hocu da kazem da se svakom u nekom periodu braka desi da pozeli nekog drugog ili nesto drugo. ali zato nam je gospod bog ili sta god  da nas je stvorilo dodelio razum, tako da  mozes da se lepo preispitas i sacekas da prodje neko vreme, da odlete leptirici..[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] pa da realno sagledas situaciju.
ovde mislim na te "flingove" u braku, kad se kao zaljubis pa ne vidis realno svoj brak i emocije prema muzu.
ali brate zeno ako ga ne volis tu nema sta da se prica. psiholog tu ne moze da ti pomogne.

indy_25 -> RE: Bračni problemi (13.6.2011 8:11:48)

IZVORNA PORUKA: verolino

IZVORNA PORUKA: prokleta

Nijedno strucno lice ti na ovo sto si ispricala nece reci ovako nesto. Ti si pacijent, a dobrobit pacijenta je u pitanju. Ta dobrobit nikako nije mirenje sa situacijom koja tebe cini nezadovoljnom.

Verolino potpisujem. Nijedan psiholog ti nece reci da je do tebe jer si ti nesretna. Ja dans treabm da se nadjem sa drugaricom koja prozivljava isto ko ti i imaju bebbu od jednu godinu. Meni je nje toliko zao da samo vidite koje nezadovoljstvo nesreca i depresija izbija iz nje pa cak i na slikama kad se slika. Zilion puta mi je plakala i danas ce da place a ja joj nemam nista pametno reci. Ona sve ima i muz joj je dobar predobar ali se ona udala bez ljubavi i mislila je zavolice ga doslo je i dijete i tako se njena agonija nastavlja. Ona kaze da bi voljela da on nesto uradi da ima razlog ali ga nema jer je on dobar. A ne mogu da shvatim ni njega isto oni znaci nemaju sex tako mi kaze ona cak nikako jednom u par mjeseci. Kako se i on ne pita dali ga voli i kad vidi da ga ne voli sto je ne pusti na slobodu.

Prokleta ja te ne osudjujem ni sto si se udala ni sto si dijete rodila bez ljubavi. Leptirici postoje bar kod mene jer da ne postoje ja ne bi bila s mojim muzem i d anema dobrog sexa ili vodjenja ljubavi pravilnije. Ali nisu bas leptirici kao na pocetku oni prvi i ne javljjau se svki dan jer nekad se i posvadjamo pa nema nikakvih leptirica pa se opet potrudimo da ispravimo greske pa se leptirici opet pojave i kad nam se pogledi sretnu osjeti se ljubav i on i ja.

A ja sam imala decka s kojim mi se to desilo bili smo 4,5 g u vezi i prve dvije sam ga volje druge dvije i po nisam nego sam osjecala neku sigurnost u njega a i nije htio da me pusti bio je dobar i nisam mogla nikako da odem.i dok sam jos bila u vezi sa njim odnosno bili smo i vjereni naisa je moj muz za kim su mi opet leptirici proradili. Evo sad sam srecna nasla sam srecu sa njim nije savrsen ima i on mana i tekako ali ga volim. pomislim ja cesto na bivseg momka i sjetim se koliko je bio dobar i fin on mi je bio ko tata cuvao me od svega.

Ruzan je to osjecaj ko nije dozivio taj ni ne zna.

minavb -> RE: Bračni problemi (13.6.2011 8:15:29)

Prokleta, jednom sam bila u vezi sa nekim u koga sam u pocetku bila zaljubiska, ali se to nije pretvorilo u ljubav. Sto smo duze bili zajedno, sve mi je odvratnije bilo sve to-on me obozava, ja nega sve teze podnosim. Toliko mi se zgadio, nije mi bilo jasno kako muskarac moze da bude toliki mekusac i da trpi devojku koja ga ocigledno za.ebava i maltretira. Nisam mogla ni da zamislim zivot sa njim, brak, dete, a imala bih sve sto po zelim i mogla bih da zivim kako god hocu, na sve je pristajao. Prosto nisam mogla. Zato te ne razumem. Ne kazem nista lose, samo ne razumem kako je moguce udati se i roditi dete nekome koga ne volis. Ja to ne mogu, nikad ne bih mogla. Bolje je da si bila sama, da sada budes sama sa svojim detetom.

bebać -> RE: Bračni problemi (13.6.2011 8:24:32)

Slažem se najviše:
prvo sa bubamirom i jovicom

Drugo,vi toliko forsirate tu ljubav i taj momenat ''''romea i julije''''(mislim da se neko ne naljuti i ne nadje prozvanim) ali dajte o kakvoj tolikoj ljubavi se može toliko pričati kad dodju djeca,obaveze,briga za egzistencijom,posao,računi????

Tu ima najviše toga a ljubavi šta ostane.I po meni,za takav život sa tim svim treba da se živi sa nekim ko je baš takav kakav je muž od proklete.E sad,meni kod njega škripi to što joj ne da malo više slobode i da radi nešto što ona želi.Neka poradi na tome,pa će da vidi kako bi ga drugačije gledala i eto ti ljepšeg braka i zajednice.

A sad,zamislite da imate tu toooooooliku ljubav,i vi kažete da volite svog partnera,a ovamo on ne radi,nema se para,još sjedi neće da traži posao,neće ništa da radi po kući,struju dodju da isijeku...friz prazan,a vi njega volite.....ma dajte ljudi treba biti realan i ne tražiti ''''pogače preko hljeba''''[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]

sum sumarus:ja ljubav gledam nekako emotivno ralno jer sam se u životu baš napatila, a imam i ja momenata kad svom mužu(i to vrlo često) kažem kako mi je juče trebao zagrljaj i maženje,a on tamo šljaka i gleda da to naplati...jbg, život je bitka gola i vrlo često treba hladna glava[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Bračni problemi (13.6.2011 8:34:37)

IZVORNA PORUKA: bebać

Tu ima najviše toga a ljubavi šta ostane.I po meni,za takav život sa tim svim treba da se živi sa nekim ko je baš takav kakav je muž od proklete.E sad,meni kod njega škripi to što joj ne da malo više slobode i da radi nešto što ona želi.Neka poradi na tome,pa će da vidi kako bi ga drugačije gledala i eto ti ljepšeg braka i zajednice.

ma dajte ljudi treba biti realan i ne tražiti 'pogače preko hljeba'[sm=smiley29.gif] [sm=smiley29.gif] [sm=smiley29.gif]

Bebac moja draga[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]Ja prvo da te izgrlim, pa ti onda lupam kontru. Cisto da se ne naljutis[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Treba leci u krevet posle sa tim sto ti je stomak napunio i uz kojeg se osecas sigurno. Treba voditi ljubav sa njim. A kako to uraditi kad ljubavi nema. Cak je i za goli sex potrebna neka varnica. Ja ne bih mogla da "varnicim" sa nekim koga gledam  kao druga. Mozda je bolje jesti leba, masti i paprike i biti sa onim ko je nesiguran, a da taj cini da se osecas kao zena. Jer taj osecaj je nezamenljiv i nijedna finansijska potpora ga ne moze zameniti.

indy_25 -> RE: Bračni problemi (13.6.2011 8:37:18)

Joj ja ne znam nekom se sve vrti oko para i nek se ima pojesti i popiti dobro . Hajde razumijem i to . Meni se ne vrti oko para i hocu ljubav meni bez toga nema smislaa da budem s nekom osobom i ne bi mogla svoj organizam da tjeram na to i da se mucim. Ja kad sma spavala sa svojim momkom kojeg sam prestala voljeti isto ko da me silovao kad nemas osjecaja. I znas li ti koji stres tu dobijes i kako se prljavo osjecas. Ma hajde molim te. Ne treba mi da cijeli zivot patim i zadovoljavam se sa materijalnim stvarima a da moje srce zudi za ljubavi. A normalno bebac da nije tolikaaaaaaa ljubav ko na pocetku ali mora da se osjeti i da se obnavlja. Joj pa svi smo razliciti eto neki mogu neki ne mogu. Mm nije romanticar vec sam rekla al kad uradi nesto lijepo meni odma prorade ti leptirici. Imam redovan sex i uzivam u njemu znci to je sve ljubav.

bebać -> RE: Bračni problemi (13.6.2011 8:41:17)

Prethodni post sam uredila i boldirala zaključak,pa je to ujedno odgovor i na moje pitanje.[sm=smiley1.gif]

indy_25 -> RE: Bračni problemi (13.6.2011 8:50:16)

A zar se ne legne navece u isti krevet pa se i zagrli jedno drugo i isprica se o danu u kojem se sljakalo i o djeci koju cuvas sta su radila itd . Pa se kuju planovi i zagrlite se i poljubite i kazete duso sve ce proci bice dobro.

Joj ne znam ja vjerujem u ljubav i da ne volim ostavila bih da imam 100 djece ne mislim da bi djeci zivot unistila time i trazila bi novu ljubav. Moj muz jije romanticar ali bar imamo komunikaciju sto je najvaznije za odrzavanje braka i imamo ovo gore sto sam napisala to mi i jeste ljubav. e sad kazem nije ni to stalno nekad je i drugacije nekad se posvadjamo i pricamo o nasim nedostacima potrudimo se da ih ispravimo i opet se volimo.

majared -> RE: Bračni problemi (13.6.2011 9:44:23)

Ja sam sebe našla u delu tvog posta u kome govoriš o sputanosti, sve do zadnje reči. Od kako sam sa njim pokuša da me promeni u ženu koja bi više bila ponjegovoj meri. Sto puta sam mu rekla da će mu lakše biti da nađe odgovarajuću ženu nego da mene menja. I on i ja smo dobri ljudi ali je pitanje koliko smo dobri jedno za drugo.

Mislim da je bitno da smo svesne da problem postoji i da patimo bez obzira što su oni dobri prema nama, vole nas i sve bi učinili za porodicu. Negde je mislim Verolino rekla da je u pitanju lična nesigurnost i strah da ostanem sama ali čak ni to ne može uguši osećaj sputanosti i teskobe. Nikakvo guranje problem po tepih neće učiniti da problem nestane. Trenutno svaku svoju reč i postupak merim i pitam se da li sam postupila pravilno, da li će on odobriti

Ukratko izgubila sam sebe i to me mnogo boli

Anoniman -> RE: Bračni problemi (13.6.2011 9:52:58)

Poznavanje i priznavanje problema je pola resenja. Kod tebe Maja nije isti slucaj kao sa Prokletom. Ti volis njega i on voli tebe, ali su njemu pogresni prioriteti dali zivotni smisao.
Nadam se da ces uskoro da mi se javis sa lepim vestima.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>