Anoniman -> RE: Bračni problemi (29.5.2011 14:17:15)
|
I još nešto - možda će zvučati glupo, ali : mene je jedan bivši urnisao od gnjavaže samo zato što sam bila savršena. Ne zezam se, to mi je posle sam rekao. Bio je prgav, tj to je iskuljalo iz njega (samo verbalno, naravno) zato što sam bila savršena a on je bio ljubomoran na to. Nije znao kako da se nosi s tim. Možda je i Indinom mužu to - ona je jednostavno savršena žena : dobro izgleda, dobra je s decom, dobra domaćica, sexy, dobra je s njegovim ortacima, veseljak je, ima svoj stav a opet žena koja poštuje svog muža. Mnogi tipovi žele savršenu ženu , a kad je dobiju jednostavno se u*eru od straha šta će s njom. A da ne govorim što mu ortaci balave na ženu, što bi svi da je imaju. Dakle - savršena žena - savršeno mnogo problema za običnog muškarca [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] . U jednom momentu muškarac zatiče sebe kako ortaci više nisu samo njegovi ortaci, već im je ONA zanimljivija, ona je duhovitija, ona se tako cool ponaša, ona brutalno dobro izgleda, ona je luda, ona cuga sa njima, ona je pozitivna, ona je san, ona je ono što svi sanjaju da imaju. I eto ti problema za tipa koji nema dovoljno samopouzdanja.
|
|
|
|