RE: Bračni problemi (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

bebać -> RE: Bračni problemi (29.5.2011 14:48:49)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ja se bubinim postovima jako ismijem,ali žena gadja u centar[sm=smiley1.gif]

Slažem se sa Verolino, mi smo neko veče zaglavili na balkonu(ja i m i moja prijateljica i njen brat) a nas dvije smo počele cugat od 5 popodne [sm=smiley1.gif] posle se njih dvojica pridružili,i ja sam baš popila i htjela da uzmem auto(a početnik sam u vožnji) i da nas dvije idemo u grad,i m meni kaže može sutra naveče ali kad budeš trijezna,em si početnik em su patrole petkom naveče pojačane,i ja sam se naljutila i rekla mu da je čifut i firaun(najškrtiji cigan) pred svima njima,a oni se smiju znaju nas i znaju da m nije škrt,al sam mu ja rekla samo tako[sm=smiley1.gif]

i naravno branila sam žene i govorila kako je njima teže u životu[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

jovicaa -> RE: Bračni problemi (29.5.2011 14:58:50)

slazem se sa tash donekle! NEMA OPRAVDANJA ZA NASILJE NIJE BITNO KOJE VRSTE!
aaaaaaaali s obzirom da se on samo jednom tako ponasao treba da mu das jos jednu sansu, lepo mu objasni da tako sa tobom ne moze da se ponasa, da vise ne pije, ili ces otici i tacka! s vremenom ces i sama videti vredi li ili ne. ok ljubomoran je mozes misliti, pa ako ne moze da se nosi sa sexy pametnom zenom neka nadje drugu, a ne tebe da maltretira!

jovicaa -> RE: Bračni problemi (29.5.2011 15:04:43)

koliko ste vi  vec dugo zajedno, ako do sada nikad nije pravio problema ove vrste, nemoj zbog jednog ispada da ga izgubis.
mislim ja sam bila pravi psihopata ljubomorni u prosloj vezi i bas sam umela da napravim s_anje pijana... tako da, alkohol je cudo, svasta izvuce iz ljude a ponekad i najgore zlo. tako da ako je spreman da vise ne pije, to je ok
a znas sta mi je sad palo napamet, da nije mozda tebi  dosadno, da nisi malo zahladila sa emocijama, pa on to oset_i i zato pravi s_anja
ali ja kada sam pravila te ljubomorne ispada bila sam bas mlada nezrela i neiskusna a on nije to, valjda

Anoniman -> RE: Bračni problemi (29.5.2011 15:14:22)

Obrisala sam post da se neko ne istripuje da ga prozivam. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Konkretno, Indin muž NIJE nasilnik, NIJE alkoholičar. Ja se sećam njenih postova, on je divan otac i dobar muž. Naišao mu je loš momenat koji se može rešiti. I ja znam da će ga oni rešiti. Uz pomoć psihologa ili sami - nebitno, ali znam da će rešiti.

mikica sa -> RE: Bračni problemi (29.5.2011 15:35:13)

Sad ga je vjerovatno probudila. Nadam se i vjerujem da ce njen iduci post biti pozitivan i veseo i da ce nam javiti da je shvatio da tako ne mogu zivjeti nego da se okrece onom starom nacinu zivota bez alkohola i problema. Drzim joj fige! [sm=smiley31.gif]

marince1 -> RE: Bračni problemi (29.5.2011 16:24:24)

Indy,draga,celo jutro citam o ovom sto ti se desilo,ali nikako da se nakanim da pisem.
MM i ja smo imali slicno iskustvo.
Jos sam ja bila trudna.On je nasao neko bzv drustvo,tacnije besposlicari salabajzerici zenomrsci.
I provodio je mnogo vremena sa njima u kafani,puno pio i pijanka mu je bila gadna.Na samompocetku tog perioda,odputovali smo sa drustvom ,on se napio kao stoka (lose mi je kad se setim) i maltretirao me na slican nacin [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
Tad sam bila na ivici da ga stavim,imala sam podrsku celog drustva,ali sam se strpila.
On je pristajao da uradi sve samo da se stvar izgladi,znaci bukvalno sve,al inije bilo lako da izbrisem sliku iz glave.
To sa alkoholom se ponavljalo ,ali bez cimanja i ja sam vec bila prilicno trudna.
I posle svake pijanjke slede izvinjenja...
Resila sam da popricam sa svekrom,on je zaista razuman covek.I ja njemu fino ispricam sve sto se desavalo i to da ja to necu trpeti.
Njemu to takodje necu zaboraviti.Potpuno je stao na moju stranu,za razliku od sveki okja je pricala da izmisljam,da njen sin to nije radio dok nije bio samnom...
seli smo nas troje(mm,njegov otac i ja) i imali ozbiljan razgovor,napali smo mu zajedno sve slabe tacke.
Ovaj razgovor mi je spasio brak.
i zarekli smo se da 6 meseci niko od nas nece da okusi alkohol(cilj da mm dokaze da moze da ne pije).
I ispostovali smo.
I sad je drugacije.Popije,ali u granicama normale,ne ponasa se agresivno...

Naravoucenije:
Spusti loptu,razmisli,prvo se isprazni(mislim na negativnu energiju,idi na trcanje,u teretanu...) pa onda napuni baterije(pozovi sviju najludju drugaricu i ididte u najludji provod).

Potrazi pomoc,ili psihologa ili nekog ko moze najbrze da ga prizove pameti,neki prijatelj kome veruje,mozda sveki da mu ponovi sta je njoj njegov otac radio...
Ali ne zuri sa odlukama.jutro je pametnije od veceri,utorak od ponedeljka..

Mala Loojka -> RE: Bračni problemi (29.5.2011 16:31:38)

I mm je dosta cirkao sa ortacima, ali nikada nije bio agresivan kada se napije... Ali kad je doso bebac prestao je... Sad samo popije sa muzem moje sestre po koju kada se vide, i kada izadjemo, a to jednom mesecno... Opametio se i shvatio je da dete ipak menja zivot...

Ivanka 75 -> RE: Bračni problemi (29.5.2011 16:37:55)

Indy, i posle svega recenog i ucinjenog, seti se zasto ste zajedno, zasto ga volis, zasto volis njegove i vrline i mane, sta te privuklo njemu, zasto si se u njega zaljubila, zajedno se setite svog pocetka i bezbroj razloga zasto ste zajedno.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

minavb -> RE: Bračni problemi (29.5.2011 16:40:58)

Ja ne znam sta bih rekla. Ne znam ni sta bih radila u takvoj situaciji. Mm pije jednom u sto godina, gotovo da i ne izlazi od gomile posla i obaveza koje ima, a i kad god je nesto popio, veseljak je i nema problema sa njim.
Obzirom da se ovo ranje nije desavalo, da je Indin muz prvi put ovakav, moguce da vise nikada  i nece. Ja bih mu dala drugu sansu. Jeste, zgadi se zeni kad je covek takav,emocije mozda malo izblede, ali ne rastura se porodica tek tako. Sto puta izmeri pa onda preseci, ja bih tako.

magnetic -> RE: Bračni problemi (29.5.2011 16:41:43)

Mislim da ce oni to vec resiti.Indy je malo u soku,pa je zato tako odreagovala na prvu loptu i potpuno je razumem.I meni svasta padne na pamet u besu za mnooooogo manju gresku..Sto kaze Buba ima mnogo njenih postova gde muza hvali i kao oca i kao supruga i kao coveka[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

jovicaa -> RE: Bračni problemi (29.5.2011 16:46:07)

IZVORNA PORUKA: jovicaa

koliko ste vi  vec dugo zajedno, ako do sada nikad nije pravio problema ove vrste, nemoj zbog jednog ispada da ga izgubis.
mislim ja sam bila pravi psihopata ljubomorni u prosloj vezi i bas sam umela da napravim s_anje pijana... tako da, alkohol je cudo, svasta izvuce iz ljude a ponekad i najgore zlo. tako da ako je spreman da vise ne pije, to je ok
a znas sta mi je sad palo napamet, da nije mozda tebi  dosadno, da nisi malo zahladila sa emocijama, pa on to oset_i i zato pravi s_anja
ali ja kada sam pravila te ljubomorne ispada bila sam bas mlada nezrela i neiskusna a on nije to, valjda

i dalje mislim da je je ovo verovatno problem, resicete vi to, nemoj tako naglo sve

Shishica -> RE: Bračni problemi (29.5.2011 16:53:35)

Au majku mu.. svasta sam htela da napisem... ali na kraju odustajem i samo cu reci da bih te sad zagrlila.. i potapsala te po ramenu .. sto bi znacilo: sve ce biti uredu samo da oluja prodje.. i naravno ti ces biti glavni sraf da se sve ne raspadne...

Jer ne treba da se raspadne.. divni ste mi..
Ja bezbroj puta pomislim kako vise ne volim..a onda me odjednom ponovo opici [sm=smiley1.gif]

Ovo je jako ozbiljno, a tebi je dosta ozbiljnog..i dosta ti je da moras uvek ti da budes jaka i sve resavas.. ali ......(sad sledi onaj deo gde bih mogla da razglabam, ali ti vec sve znas)..

Budi iskrena, opisi mu na najstrasniji nacin tvoje emocije koje si imala sinoc.. i ako lizne alkohol pobeci ces glavom bez obzira..ali ti sad vec pricas sa njim...
Mozda ce se i sam sebe sad uplasiti i vise nece ponavljati..

Ali budi sigurna da je ljubomoran i to jako! Neko to jednostavno nece da pokaze..kao i MM..ni za zivu glavu..

Eto ipak sam pisala malo..

Ljubim te [sm=smiley27.gif]

Mala Loojka -> RE: Bračni problemi (29.5.2011 16:56:33)

Indy procitah sad ono sto si napisala...
Koliko kontam iz teksta to mu se desilo prvi put...
Moj otac je pio dok smo bile bas male, ali ne puno... A agresije u tim trenucima nikada nije bilo... Ali zato ovako... Po prirodi, zahvaljujuci babi mojoj, ima slabe zivce, pukne za tren, zbog gluposti se iznervira... Koliko je puta urlao na kevu, na nas, tukao nas je mozda 3-4x u zivotu, ali to su bile BATINE zesce... I kevu je par puta munuo... Jednom sam cak posegnula za nozem kad je tukao sestru, da me keva nije sprecila ubola bih ga, casna rec... Koliko smo puta samo molile kevu da se razvede i da odemo odatle, ali sutradan sve bi bilo kao da se nista desilo nije, i izvinjavao bi se, i priznavao da je slab sa zivcima... I evo 22 godine su u braku, a toga nema vec odvano... A da smo otisle pitam se samo sta bi sa nama bilo...

Mm je jednom dok sam bila trudna izasao da digne platu i nema ga 3h, a nije poneo mob... Ja nisam znala sta mu je, i gde je... Urlala sam, mislila sam da cu se poroditi od nervoze i histerije, po kuci sam sve pobacala.. Kad je dosao pijan, izgrdio me sto se tako ponasam, a kada sam mu ja objasnila sta je meni sve proslo kroz glavu i da sam mogla dete zbog njega da izgubim, rasplakao se i kunuo da vise nece to da radi... Tako i bi...
A sama sam se posle setila da mi je rekao da ce sa drugom na pivo svratiti...

Vidi da lepo popricas sa muzem, da mu sve kazes sto te muci i tisti, ali reci "sad ja pricam ti cutis"...
Jer deca posle najvise trpe, taj razvod i sve to... Ako te ne bije, i ne muci decu, a znaci ti barem i malo, mislim da to nije razlog za razvod..

indy_25 -> RE: Bračni problemi (29.5.2011 18:28:54)

Evo da se javim pokusacu da napisem veliki post ako mi Saraa dozvoli evo je igra se na podu a kaslje nenormalno jadna pa cu evo pokusati. U 3 sata zove me tata da mi se zali na mamu. Paa onda u 3i15 zove mama na skjap da mi se zli na tatu i drobi ona melje melje prica mi iste price od kako znm za sebe u vezi tate a meni para iz usiju i nosa i kazem joj aa jesili me pitala kako sam ja kako mi je u braku bitno ti je da moj muz ima para i da imam krov nad glavom i svsta pojedem i popijem a ne pitas me sta je bilo i sta ima kod mene. Da bi me pitala sta je bilo i ja joj kaazem isto sto i kod tebe prije 20 g smo sto mene nije udario a identicno je bilo. Kaze ona dobro moj sine smiri se samo nek te ne udara nema veze sto je popio suti imas sve. Kazem ja ja necu da dozvolim kao i ti da mi djeca prezivljavaju traume. I kazem joj da se razvodim mm je u sobi do i sve cuje. Ja se pocnem derati na mamu zaostali idioti pustite me vise na miru svi imate svoje probleme i meni ih pricate mene niko ne razumije i kazem joj ni jedno ni drugo da ste me ikad vise nazvali jeste culi i pocnem plakati i prekinem vezu. Izlazim iz sobe kd moj dragi muz poce da me grli pa kao sta je bilo sto se ljutis na mamu kad te toliko sekiraju nemoj pricati s njima. Kazem mu ja ti si jedan od tih koji me sekiraju i nemoj da me grlis nista skloni svoje rucke . Reko umij se i dodji sebi pa sa mnom da popricas o oneme st siuradio. On se smije i kaze ma hajde ne glupiraj se. Ja ozbiljna i kazem da moramo pricati. On kaze moram do Roberta kolege da mu da neke dokumente. Reko u redu idi kad dodjes pricacemo. On se bas pravi ko da nista nije bilo. Izso je i otisao ja taman sjel na balkon da zapalim kad nemam cigara kad vidim jednu naprvljenu posto ja pravim cigare s onom masinicom jer stedim necu da kupujem svaki dan malboro koji je 5 e a mogu da ga kupujem al reko necu da se pravim vazna nije mi bitno kupujem duhan pa motam na masinicu. I zapalim ja cigaru kad vidim smrdi mi na travu otkinem onaj gornji dio kad unutra trava. Taman mi je dobro doslo. Odo reko Sarau u kolica pa jedan krug da obidjem i da kupim kod Turcina cigare u snack baru jer je nedelja nemm gdje drugo da kupim. Kupim ja cigare i vidim opustena sam skroz i nekko ne osjecam nemir bas mi nesto lijepo. Vidim ja zove on mene al ne stigoh mu se javiti kad ponovo zove. Kaze gdje si reko otisla da prosetaam i da kupim cigare. Doilazim i vidim kuci je i njegovo auto je tu na parkingu. Ulazim u kucu i nista on nesto na kompu radi neke racune sredjuje. Nista ja uzel Saru da uspavam ona jadna ne moze da zaspe koliko je kasalj muci . Kaze on joj pa ona je bolesna da je vodimo doktoru. Kazem mu ja pa ona je bila i sinoc bolesna samo da znas. Opet se on sprema i ja ga pitam na vratima a kada cu ja doci na red da razgovaramo . Kaze on sto me diras kad sam se toliko napijo znaci zna o cemu se radi samo se pravi lud. Pa reko covjece ko je tebe dirao osim toga sinoc si bio moj bivsi muz a ti vrlo dobro zns koliko ja njeg mrzim i prezirem pa mislim da sam ti s tim sve rekla. jesili svjestan svog sinosnjeg ponasanja odnosno jutrosnjeg. Kaze a sta sam uradio kazem ja pa o tome zelim i da pricam stobom. Smije se opet i govori izvini ljubavi izvini i grli me na silu. Kazem j njemu tjeras emocije iz mene i ne osjecam vise nista da znas djaba ti sve to. Kaze on mislim koliko je glup a sta to znaci isti je ko ekrem jevric cuj sta znaci tjeras emocije od mene. Pa mu objasnjavam polako se hladim od tebe a mozda sam se vec skroz i ohladila i valjda znas sta to treba da znaci. Nista ode do mame i tate kao da uzme neki med sto je mama poslala za saru. Ok reko dobro samo ti idi al ja te jos uvijek cekm za razgovor kaze on ok kad se vratim i opet me poljubi al u obrz jer ne zelim ni da se ljubim sa njim. Eto to je bilo to kasnije ce opet doci vjerovatno prica sada svojima sta je uradio a vidi da sam preozbiljna pa ce me uskoro i njegova mama zvati da smiri situaciju. Cvrsto sam odlucila ili psiholog ili razvod.

limunada -> RE: Bračni problemi (29.5.2011 18:29:49)

IZVORNA PORUKA: indy_25

IZVORNA PORUKA: gagana83

Indy [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
Molim te da dobro razmislis pre nego sto bilo sta uradis.

Pa sta cu Gagana i da razmislim i da oprostim on ce biti danas fin inace je fin nije on los ali nije to to . Ovo se moze ponavlajti i ponavljati tek mi ej otkrio ustvari kakav je treba sutra da me udari i da djecu udari kao sto prica da drugi ljudi rade. I vjerujem da bi to uradio da sam pustila i ja jezik sinoc nego sreca usutala sam pametno samo da legne i da me ne pegla. I moj tata je bio fin melem na ranu kad je trijezan a kad je bio pijan monstrum, imam traume od njega i dan danas ne zelim da mi djeca isto tako zive. Ja znam da nije ovo mm ali jeste alkohol ali ne zanimame sta je u pitanju. Razbili su flase po dnevno a kcerka treba da mu puze danas tamo. Nema sanse da 10 puta obrisem pod da ocistim sve kako treba bez i jednog komadica stakla.
Indy draga deca ce ispastati ako se razvedes,moras strogo da razgovaras sa njim i da mu zabranis da pije jer ce se nastaviti a ako bi se to nastavilo vala i ja bi ga ostavila al sacekaj,prvo razgovarajte.Svaka ti cast kako to dozvolis da mu dodje drustvo i da tako popiju,aj sto popiju al i razbijaju mislim stvarno nije uredu od njega!!A sutra mu dete tu puzi pa ja bi mu dobro ocitala!moj muz prati sve sportove i popije koje pivo al ne napije se,dodje mu jedan drug,popiju pivce odgledaju utakmicu i svak sebi.da sam na tvome mestu stavila bi tacku na to,kazes mu neka prati fudbal i popije npr.jedno,dva piva al ako nemoze da se kontrolise rekla bih mu da bira alkohol ili porodica!

indy_25 -> RE: Bračni problemi (29.5.2011 18:40:43)

Limunado ja sam takva ja njemu nista ne branim ni da mu dodoju drugovi ne dolaze oni nikad bez zena sinoc je prvi put, ni da razbiju ako razbiju jeste ruzno al hajde ocisticu. Ni da izadje i da dodje kuci u 8 ujutro sto se mene tice ni da ide na put s drugovima da se provedu ma nista mu zeno ne branim a da hocu mogla bi vjeruj. I zivi zivot kkav nema pola muskaraca. Al mamicu ti tvoju neces meni da prijetis i da mi traumiras djecu u neka doba i da govoris da ces mi sve porazbijati i baciti sa 12 sprata. Draga Limunado imam osjecaj da sam sinoc ijednu rijec losu pustila ili da sam vrisnula cini mi se da bi bacio i saru iz ruku a mene zadavio toliko mrznje u njegovim ocima i toliko da me psihicki ono bas pijanski zlostavlja. Za mene je veliki shok jer mu je ovo prvi put ali ne mogu da preddjem preko toga bas tek tako mora dobro dobro da se potrudi i plus kod psihologa mora obavezno ako nece u protivnom ce doboiti papire za razvod. Jeste djeca ispastaju ali mnogo gore ispastaju kad zive s takvim rodityeljima i kad lose uce od njih to je za mene gore po djecu.

Olga75 -> RE: Bračni problemi (29.5.2011 18:43:47)

Indy , u pravu si za bracnog savetnika i strasno je da moras ponovo da prozivljavas sve ono sto si vec jednom prozivela [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
starasno je sto se plasis za svoju bezbednost i bezbednost decice u sopstvenoj kuci [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
mislim da to sto se sinoc desilo je zvono za uzbunu jer postoji problem koji treba pod hitno resavati

indy_25 -> RE: Bračni problemi (29.5.2011 18:48:10)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

Indy , u pravu si za bracnog savetnika i strasno je da moras ponovo da prozivljavas sve ono sto si vec jednom prozivela [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
starasno je sto se plasis za svoju bezbednost i bezbednost decice u sopstvenoj kuci [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
mislim da to sto se sinoc desilo je zvono za uzbunu jer postoji problem koji treba pod hitno resavati

Pa upravo tako Olga bar ja znam kako izgleda to kad se pocne.

mikica sa -> RE: Bračni problemi (29.5.2011 22:05:50)

IZVORNA PORUKA: indy_25

Izso je i otisao ja taman sjel na balkon da zapalim kad nemam cigara kad vidim jednu naprvljenu posto ja pravim cigare s onom masinicom jer stedim necu da kupujem svaki dan malboro koji je 5 e a mogu da ga kupujem al reko necu da se pravim vazna nije mi bitno kupujem duhan pa motam na masinicu. I zapalim ja cigaru kad vidim smrdi mi na travu otkinem onaj gornji dio kad unutra trava. Taman mi je dobro doslo. Odo reko Sarau u kolica pa jedan krug da obidjem i da kupim kod Turcina cigare u snack baru jer je nedelja nemm gdje drugo da kupim. Kupim ja cigare i vidim opustena sam skroz i nekko ne osjecam nemir bas mi nesto lijepo. Vidim ja zove on mene al ne stigoh mu se javiti kad ponovo zove. Kaze gdje si reko otisla da prosetaam i da kupim cigare. Doilazim i vidim kuci je i njegovo auto je tu na parkingu. Ulazim u kucu i nista on nesto na kompu radi neke racune sredjuje. Nista ja uzel Saru da uspavam ona jadna ne moze da zaspe koliko je kasalj muci . Kaze on joj pa ona je bolesna da je vodimo doktoru. Kazem mu ja pa ona je bila i sinoc bolesna samo da znas. Opet se on sprema i ja ga pitam na vratima a kada cu ja doci na red da razgovaramo . Kaze on sto me diras kad sam se toliko napijo znaci zna o cemu se radi samo se pravi lud. Pa reko covjece ko je tebe dirao osim toga sinoc si bio moj bivsi muz a ti vrlo dobro zns koliko ja njeg mrzim i prezirem pa mislim da sam ti s tim sve rekla. jesili svjestan svog sinosnjeg ponasanja odnosno jutrosnjeg. Kaze a sta sam uradio kazem ja pa o tome zelim i da pricam stobom. Smije se opet i govori izvini ljubavi izvini i grli me na silu. Kazem j njemu tjeras emocije iz mene i ne osjecam vise nista da znas djaba ti sve to. Kaze on mislim koliko je glup a sta to znaci isti je ko ekrem jevric cuj sta znaci tjeras emocije od mene. Pa mu objasnjavam polako se hladim od tebe a mozda sam se vec skroz i ohladila i valjda znas sta to treba da znaci. Nista ode do mame i tate kao da uzme neki med sto je mama poslala za saru. Ok reko dobro samo ti idi al ja te jos uvijek cekm za razgovor kaze on ok kad se vratim i opet me poljubi al u obrz jer ne zelim ni da se ljubim sa njim. Eto to je bilo to kasnije ce opet doci vjerovatno prica sada svojima sta je uradio a vidi da sam preozbiljna pa ce me uskoro i njegova mama zvati da smiri situaciju. Cvrsto sam odlucila ili psiholog ili razvod.

Draga Indy, da ne lezi u ovome jedan od razloga takvog ponasanja. Znam da je trava u Holandiji legalna, ali ipak znas kako utice,hm... necu da popujem ali ovo mi se ne svidja nimalo, ozbiljno!

jovicaa -> RE: Bračni problemi (29.5.2011 22:25:30)

hhahaa, kakve veze ima trava. ona je mogla samo da je opusti malo
ne znam vise sta bih rekla, a i mislim da mi ovako preko kompa ni ne mozemo puno toga pametnog da kazemo, ti nsjbolje znas na sta je to licilo i kakav je on.

mikica sa -> RE: Bračni problemi (29.5.2011 22:43:37)

stvar licnog stava [sm=smiley1.gif]

Mala Loojka -> RE: Bračni problemi (29.5.2011 22:51:53)

NEkada se mora preci preko nekih stvari... Neko hoce, neko nece...
I mi zene same nekada preterujemo, nismo ni svesne... Gde god da se okrenem kuknjava po muzevima... Pa sunce mu, zar bas ni jedan ne valja... Ne znam sta da kazem...

indy_25 -> RE: Bračni problemi (29.5.2011 22:55:38)

E ovako dolazi on. Jede i sjeda pored mene i kaze e hajde reci sta si htjela da pricamo. Kazem mu ja da nam napravim caj. On ok napravi. Sjedosmo onako ko ljudi i kazem mu ja dragi moj ja bi htjela da se razvedemo u miru a ne u ratu . Sinoc ono sto si uradio je prevrsilo svaku mjeru ja necu vise to nikada vise da dozivim u zivotu jer sam prosla sve to vec znas. Kaze on ali ja ne zelim razvod. Ja kazem opet da zelim i da cu pokrenuti parnicu. Kaze on ok i smjehulji se. Ja pocela na internetu da trazim institucije u kojima se radi razvod i govorim mu evo nije ni skupo da se sporazumno razvedemo traje svega 5 sedmica a za Saru cemo da se dogovorimo nek bude 7 dana ko mene 7 kod mene dok ne krene u skolu pa cemo dalje da vidimo. On nista pijucka caj i samo suti sutim i ja. Kaze on nakon nekoliko minuta znaci tako. Da reko bas tako zelim to. Prihvatila sam tvoje mane koje nisam ni mogla da zamislim da ce biti takav muskarac s kojim cu provesti cijeli zivot. Trudim se da ti budem dobra zena sredjujem se za tebe, nisam zapustena, rucak ti je na vrijeme gotov, ne brukam te nigdje, kuca cakun pakun a za djecu kakva sam majka ne treba ni da ti govorim vec znas. A ako se ja toliko trudim da sacuvam i uljepsam nas brak i porodicu da bi ti sa nenormalnim ponasanjem unosio strah u mene ja sam spremna na razvod.
Vidi sad on da je situacija gusta i kaze oprosti mi molim te znam da je sve to tacno sto si rekla ali ne da sam se napio nego preprepreprepio. Pitam ga sta je bilo i prije se napije ali uvijek se veseli sta se desilo jel ima neki problem shvaticu kakav god daje problem u pitanju . Kaze on nema nikakav problem jednostavno se prepio. Kao stidi se i kaje zbog toga. Ja ga opet pitam jel postoji problem za takvo ponasanje vidim da ne odgovara pa ga onda direktno pitam da li je postao ljubomoran. Suti par minuta pa mu opet ponovim i kaze pa jesam strah me da te ne izgubim, krivo mi je i kad odes da trcis i obuces helanke i kratku majicu jer ti se guza vidi krivo mi je i kad ti neko kaze da si lijepa i zgodna da te ne izgubim . Pa reko nisi mi nikad pokazao ja frapirana [sm=zmeden.gif] Ja mu kazem pa to radim za tebe i za nas jel hoces da ti budem debela i zapustena ni to ti se nije svidjalo poslije poroda sam bila takva. Ako te strah da me izgubis zasto si napravio onakvu scenu sinoc. Kaze znas sta je jos bilo ispusili smo 4 jointa pa se mozda i to pomijesalo s alkoholom pa me bacilo u takvo agresivno stanje. Kaze evo kunem ti se da necu nikad piti , kazem ja njemu ali ja ne zelim da budem zena koja ce ti reci ne smijes ni kap alkohola jer i ja volim normalno da popijem ali sve ima granice neke, ne mozes tako. Nemam ja nista od tvog izvini i od tvog obecnja cini mi se da ti ipak imas problem i vec ako hoces da se potrudis izaberi bracni psiholog ili razvod. Nek ti neko objasni ko je strucan za to neke stvari ako ne mogu ja. Ok, kune se na Saru da ce i to da uradi samo da ga ne ostavim. I uporno se izvinjava kazem ja njemu izvini se tom djetetu koje puze nemoj meni. ti meni nisi niko i nista ja mogu sada da te ostavim kao i ti mene i ko da se nikad nismo upoznali u zivotu znaci mogu da te volim do neba i najvise a isto tako mogu da te zamrzim. Nego izvini se Sari koja je sinoc bila budna, reko sta da je imala 3 godine i da vidi takvog tatu. Reko jos jesi li ti svjestan da si mogao da nas ubijes sve sinoc. Kaze da se ne sjeca uopste nekih stvari zna da je srao al se ne sjeca zasto i kako. Uglavnom priblizi se on meni ljubi grli govori oprosti mi ja mu kazem molim te ostavi me par dana nemoj da mi prilazis eto oprosteno ti je. Kaze nije to od srca hocu lijepo da mi oprostis.Ja kazem oprosteno ti je samo nemoj da me ljubis i diras ne mogu sada treba mi vrijeme da dodjem sebi .

Mikice on nije pusac mrzi cigare ne pusi ni travu. Cak ga ja nagovaram jer ja nekad zapalim s drugaricama. Mi smo pravili bebu skoro 1 godinu i nije islo ja sam stalno bila opterecena pratila plodne dane itd. Onda jednu noc kad su bili plodni dan jer osjetim bol ,otisla sam i kupila light joint i napravila vecericu . Tada smo pili crveno vino i ispusili joint vise ja nego on on se gusio jer ne zna ni da pusi [sm=smiley1.gif] i mislim da smo je tu noc i napravili jer smo bili totalno opusteni i volili smo se bas tu noc do besvjesti to mi je bila prva noc da ne mislim dok se seksam s njim o pravljenju bebe. Tako da znam 100% da nije ovisan uopste ni malo nego eto s drustvom zapalili . I ja imam ovdje drugarice udate, majke koje su normalne zene koje rade i u bolnicama i u zubnim ordinacijma pa ovako kad se nadjemo zapalimo onako bezveze. I moja sveki nekad zapali s drugaricom. Sve je to rijetko samo u nekim prilikma kad su neki dogadjaji i neke feste inace niko ne pusi stalno. Nemojte sada pomisliti da sam ovisnica [sm=smiley1.gif].

Cekacu da vidim hoceli ici kod psihologa ustvari zajedno idemo. Sutra je rekao da ce zvati da vidi kada moze da zakaze sastanak. I puno sam sretna zbog toga nadam se da ce nam pomoci. Vidim da se bas kaje i da je svjestan sta je uradio al opet ne mogu da iscupam iz srca ima veliki sada minus kod mene i ne znam kad cu se oporaviti. Eto sutra idemo malo na vecericu i na masazu al dobro to nije zbog ovoga jer to radimo svaki mjesec. On je otisao da spava onako stidn a ja evo kuckam s vama zavrsnicu danasnje moje price.

Nadam se da se ne javljam vise u ovu temu sa ovakvim problemima [sm=smiley1.gif] Hvala vam svima danas na korisnim savjetima i podrsci sta bi ja bez vas [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

minavb -> RE: Bračni problemi (29.5.2011 22:57:03)

IZVORNA PORUKA: Mala Loojka

Pa sunce mu, zar bas ni jedan ne valja...

Ni jedan. Bas svaki ima falinku.

Mala Loojka -> RE: Bračni problemi (29.5.2011 22:58:51)

Eto, sve se da srediti[sm=bravo.gif] a ti odma po razvodu.... cccccc

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>