marince1 -> RE: Bračni problemi (29.5.2011 16:24:24)
|
Indy,draga,celo jutro citam o ovom sto ti se desilo,ali nikako da se nakanim da pisem. MM i ja smo imali slicno iskustvo. Jos sam ja bila trudna.On je nasao neko bzv drustvo,tacnije besposlicari salabajzerici zenomrsci. I provodio je mnogo vremena sa njima u kafani,puno pio i pijanka mu je bila gadna.Na samompocetku tog perioda,odputovali smo sa drustvom ,on se napio kao stoka (lose mi je kad se setim) i maltretirao me na slican nacin [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Tad sam bila na ivici da ga stavim,imala sam podrsku celog drustva,ali sam se strpila. On je pristajao da uradi sve samo da se stvar izgladi,znaci bukvalno sve,al inije bilo lako da izbrisem sliku iz glave. To sa alkoholom se ponavljalo ,ali bez cimanja i ja sam vec bila prilicno trudna. I posle svake pijanjke slede izvinjenja... Resila sam da popricam sa svekrom,on je zaista razuman covek.I ja njemu fino ispricam sve sto se desavalo i to da ja to necu trpeti. Njemu to takodje necu zaboraviti.Potpuno je stao na moju stranu,za razliku od sveki okja je pricala da izmisljam,da njen sin to nije radio dok nije bio samnom... seli smo nas troje(mm,njegov otac i ja) i imali ozbiljan razgovor,napali smo mu zajedno sve slabe tacke. Ovaj razgovor mi je spasio brak. i zarekli smo se da 6 meseci niko od nas nece da okusi alkohol(cilj da mm dokaze da moze da ne pije). I ispostovali smo. I sad je drugacije.Popije,ali u granicama normale,ne ponasa se agresivno... Naravoucenije: Spusti loptu,razmisli,prvo se isprazni(mislim na negativnu energiju,idi na trcanje,u teretanu...) pa onda napuni baterije(pozovi sviju najludju drugaricu i ididte u najludji provod). Potrazi pomoc,ili psihologa ili nekog ko moze najbrze da ga prizove pameti,neki prijatelj kome veruje,mozda sveki da mu ponovi sta je njoj njegov otac radio... Ali ne zuri sa odlukama.jutro je pametnije od veceri,utorak od ponedeljka..
|
|
|
|