|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Moj dever
19.9.2011 11:33:17   
Anoniman
Moj Đever user posted image je kralj!!! Volim kad je tu, jer onda lepo uzmemo mog muža, a njegovog brata u mašinu i naplatim mu za sve što me zeza preko godine user posted image

(odgovor članu Brana)
  Direktna veza do poruke: 101
1.10.2011 11:58:30   
icika26
moj dever i njegova devojka buduca zena koja je totalni kreten druze se sa mojom svekrvom idu zajedno u setnju u kupovinu strasno onda njih dvoje dodju kod nas i sve to smo im rekli ispricaju njoj ,ja ludim trpim ga samo zbog mm ali ga ne podnosim ,

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 102
6.7.2012 14:07:27   
NadaR
Moj djever se jako naljutio na mene . user posted image
Nisam kriva ali ga ne mogu poslusati . Sto mrzim te zapetljane porodicne odnose user posted image

< Poruku je uredio Nada RR -- 6.7.2012 14:08:32 >

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu icika26)
Direktna veza do poruke: 103
16.8.2012 9:21:32   
Anoniman
... stiže danas i ostaje tri nedelje user posted image Mićko je presrećan! user posted image Stigao mu kiko...

(odgovor članu NadaR)
  Direktna veza do poruke: 104
16.8.2012 9:26:43   
marince1

IZVORNA PORUKA: Brana

Ja bih volela da imam devera ali umesto njega ja dobih zaovuuser posted image user posted image user posted image

Ne zaovu,nego zLaovu user posted image (mislim,u mom slucaju)

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 105
16.8.2012 9:41:10   
MicinaMama
Jojjj temeeee....hahaha.Moj dever je mali ima 12 god i igra se sa igrackama od moje milice,cak je i ljubomoran na nju pa je gurne da ona padne...krivo mu je sto nije naj mladji,nedaj boze da dete ostavljam sa njim a mali je pakosan samo tako...ne voli me i samo me podbada sa nekim gupostima (neznam samo gde ih cuje),uzme nekakav predmet pa me pogodi u glavu.....Boze oprosti ali kao da nije sav svoj...

Sada mi je dosao stariji dever koji ima skoro 40 god pa ovako sa stomakom do zuba moram da cistim,perem i da mu kuvam...a niti je moj gost nego od svekijevica a njih bas briga oni sede kod kuce jer mu nedaju da bude gore kod njih dok od mm-a otac ne dodje sa odmora a to je danas!!!!user posted image user posted image user posted image ,boga mi bio je kod nas 2,5 nedelje tacno,dosta vise!Ja se trebam poroditi i treba mi snaga.A on samo sedne za komp,sto god mu kazes mrsko mu,ne tusira se,tanjirica nikada nije podigao kamo li sta oprao za sobom ili tako to....ali napokon tome je kraj i NIKADA VISEEEE!!!!

A ima i kao sto marince kaze zlaovu!Upravo taj smisao te reci i jeste,pokvarena je do bola,nije dvolicna nego trolicna,nije normalna....A nikada je necu moci skontati za zivota sta je njoj i kakav problem nju muci.Neki dan dosla,ja imala goste...Sa svima se pozdravila a meni ni dobar dan nije rekla.....i krava kaze muuuu kad nekoga vidi...Zasto!?Pa frajerka mi uvalila starijeg devera da se ja brinem trudna o njemu a jos htela i mladjeg da mi uvali da ga cuvam preko celog dana,a ja nisam htela da mi iko dolazi od 3-6 da mogu na miru da odspavam sa svojim detetom....ali to njima nista ne znaci jer je to problem sto oni ne mogu da dodju kada oni hoce....E malo morgen!

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 106
16.8.2012 9:43:19   
Olga75
MMama , al si se ti udala user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 107
16.8.2012 10:11:04   
Shishica

IZVORNA PORUKA: marince

IZVORNA PORUKA: Brana

Ja bih volela da imam devera ali umesto njega ja dobih zaovuuser posted image user posted image user posted image

Ne zaovu,nego zLaovu user posted image (mislim,u mom slucaju)

Sve potpisujem user posted image

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 108
16.8.2012 10:44:18   
NadaR

IZVORNA PORUKA: n i n a

... stiže danas i ostaje tri nedelje user posted image Mićko je presrećan! user posted image Stigao mu kiko...

Moj je stigao juče , Miloš je totalno prolupao od sreće . Još mu je donio gomilu stvari između ostalog neke velike puške na vodu i vodene balone . Ludak vozio 1600 km i umjesto da se odmara ,on punio balone i jurio sa M po dvorištu . user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 109
16.8.2012 10:46:09   
Anoniman
I moj je takav user posted image Samo što on leti 4000km do nas, ali idemo na more svi zajedno i to na obostranu radost i Mićka i strike, o mami i tati da ne pričam-imaćemo pravi odmor user posted image

(odgovor članu NadaR)
  Direktna veza do poruke: 110
16.8.2012 11:05:00   
Lilla
Imam trojicu i svi su mi super.

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 111
16.8.2012 17:34:08   
Figaro88
Ja se sa mojim bas i ne slazem.On je ubedjen da je uvek u pravu i da je strasno pametan,a nije ni svestan koliko nema pojma.Ali ga u vecini slucajeva iskuliram,kad mm nije kuci on ne dolazi,ne vidjam ga cesto pa me iskreno i ne zanima preterano....

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 112
16.8.2012 18:54:09   
liliana
Reći ću o svojim (uskoro) bivšim deverima samo jedno: Neka im se MM duboko zahvali što su mu rasturili porodicu!!! Neka njihova djeca žive sa mamom i tatom, a moje će se već snaći sa svojom mamom!!!user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 113
16.8.2012 22:24:55   
isidora88
mene moj dever u poslednje vreme strasno nervirauser posted image
vidjamo se jednom godisnje kad mi odemo do mm-ovih,nijednom nije dosao do nas od kad smo mm i ja zajedno,mom detetu nije ni okoladu kupio a stalno se hvali kako ima para i sad u poslednje vreme nece nigde da radi i stano zove mm da mu posalje te 1000, te da uplati kredit svaki dan,jeste a mi pare beremo na drvecuuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 114
16.8.2012 22:34:25   
Anoniman
moj dever je jedno odvratno, sebicno, samozivo, nekulturno stvorenje i nezasluzuje ni ove reci sto trosim na njega!
MicinaM procitala sam u nekom postu da pijes pivo. Mene cudi kako nisi presla na nesto zesce!

(odgovor članu isidora88)
  Direktna veza do poruke: 115
16.8.2012 23:50:52   
MicinaMama
anonimna hahahahahahha.....nesmem u trudnoci nista jace pa se borim sa pivcetom user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 116
16.8.2012 23:51:39   
Anoniman
Beter!

(odgovor članu MicinaMama)
  Direktna veza do poruke: 117
21.9.2013 22:03:39   
ivanarepova
Mrzi mene mrzi moje djete ocma nemoze da ga gleda kao da je pastorce necije HVALA BOGU pa ima moja familija sto ga pogledda MALOJ OD ZAVE kupuje sve moguce a moje djete ponizuje NEZNAM ZASTO

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 118
21.9.2013 22:28:17   
Dani.kv
Moj muz je jedinacuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 119
21.9.2013 22:31:55   
Janncica

IZVORNA PORUKA: Dani.kv

user posted image user posted image

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 120
21.9.2013 23:00:34   
ivanarepova

IZVORNA PORUKA: Dani.kv

bolje .... MOJ MRZI CAK I RODJENOG BRATAmoja majka kaze da je preslo ludilo s moje svekrve na njega .... eh isla mu pre praviti jelo cistila prala nikad mi nije rekao hvala.... nula od covjeka a sad jos i moje djete ponizava

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 121
22.9.2013 17:17:40   
vukosava
Se zeni sledece nedelje

(odgovor članu ivanarepova)
Direktna veza do poruke: 122
5.6.2014 14:58:00   
Olga75
moj dever je jedan zao covek koji se trudi da ubije sopstvenu mamu user posted image
jako strasno kad ljudi vide samo novac

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 123
5.6.2014 17:27:15   
NadaR
I dalje isto? user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 124
5.6.2014 17:33:13   
vikiveki
Ja sa mojim nisam u nekim modnosima,nit se volimo nit se mrzimo....jedino što zbnam i to je očigledno da me njegova žena ne voli i to najviše zbog zavisti jer neki realan razlog ne postoji

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here