|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Moj dever
11.8.2010 15:14:38   
Mivica
Ja mog obožavam, samo mu zameram što je previše brižan i popustljiv prema Borisu, pa posle ja nagrabusim. user posted image
Šta će tek biti kad dobije svoje dete? user posted image

"Zeko, zeko, zeko...
tape meke...gude usi...lep...
zeko, zeko, lep!" :)

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 51
7.3.2011 13:47:58   
jeca.vestica
Super je, bas korektan, pazljiv... A i njegova zena. Nadam se da ce nasa user posted image  super da se igra sa njihovim klincima, razlika je 2 i 4 god!

(odgovor članu Mivica)
Direktna veza do poruke: 52
7.3.2011 14:02:25   
bubulence
hm , ja imam dva devera, divni su, posebno onaj stariji... a inace mi je on jedina nada za pomoc kada se porodim posto jedino on zivi u istom gradu sa nama. inace je otkacen skroz, dovoljno je da provedem sa njim 3 min i pucam od smeha, nije ni cudno sto je omiljen u drustvu, obozava decu, mojoj bebi (koja je jos uvek u stomaku) prica po sat vremena, smeje joj se, plazi, prkosi (mislim to se mora videti), meni bar jednom nedeljno skuva rucak a nekad i cesce, nazove bar jednom dnevno i obicno razgovor bude ovakav ,on: pica, palacinke, pljeska, kokice?.  ja kazem npr: pljeska, on: ne moze, kupio sam picu, kuvaj jednu duplu slatku. a cesto se desi i da kaze: ajde bre snajka reci nekad da neces da jedes user posted image user posted image user posted image . ma lud skroz, obozavam ga 

(odgovor članu jeca.vestica)
Direktna veza do poruke: 53
7.3.2011 14:09:50   
lanajelena
Bubulence jel slobodan...da uvalim kumu user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 54
7.3.2011 14:12:30   
bubulence
IZVORNA PORUKA: lanajelena

Bubulence jel slobodan...da uvalim kumu user posted image

zeni se na jesen... ali tu je mladji user posted image . koliko kuma ima godina user posted image ?

Direktna veza do poruke: 55
7.3.2011 14:13:22   
lanajelena
mladjana 28 leta  user posted image user posted image user posted image ...ajmo sad ce da nas peckaju ...nastavak u kafani

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 56
22.3.2011 21:15:06   
ivaj
Joj ljudi moji ja cu stvarno da poludim!

Stalno pisem o mom deveru i jetrvi pa ce ispasti da sam opterecena,ali neka,moram da vam pisem o tome koliko me nerviraju.

Zivimo u istoj kuci,oni stan ispod nas.Svekar nam dao stanove iste kvadrature u grubim radovima.
Mi prvi sredili kupatilo i tu stali.Oni sredili ceo stan jako brzo jer su imali vise para.Nebitno.

E sad...
Kupatilo preslikano nase.
Mi prosle godine okrecili sobu u ljubicasto,oni okrecise njihovu pre neki dan.U ljubicasto naravno.
Mi stavili ugaonu u jedan ugao,oni svoju prebacili u taj isti.
Ja stavila policu sa cvecem,odem sutradan oni stavili,isto mesto,ista polica.
U kuhinji ista rasveta.
Na trpezarijskom stolu saksija sa cvecem kao kod mene.

I kulminacija,veceras mi jetrva sva usplahirena prica kakve je zesce stolice narucila,ja je pitam kakve,kaze iste kao tvoje! Ja pitam a kakav je sto,kaze isto stakleni kao vas!
Ej,pa oni su prodali sto i stolice da bi kupili kao nase.Jos mi prica kakve su,kao ja ne znam!?

Sad mozete da pomislite da sam ljubomorna,kunem se da nisam.
Mozete da kazete da sam opterecena njima i da sam luda,priznajem jesam.

Ali znate zasto?
Zato sto obozavam raznolikost,zato sto sam godinu dana pred dobijanje stana kupovala sve moguce novine o uredjenju doma.Da mi bude lepo i razlicito.Da se svi oduseve kad udju.
I sta sad!?
Dodje seljanka koja je prodala njivu i prekopira ceo moj stan,moj stil,sve,...
I isti ce nam ljudi dolaziti u kucu i pitati se ko je tu koga kopirao.

Ma znate sta,pored svih problema koje imam,celo vece ne mogu da dodjem k sebi od soka.Kako ih nije sramota?
Toliko su jadni da nemam vise zivaca za njih!
A moram svaki dan da ih gledam,da se kezim i gutam zarad mira u kuci.

Eh zivote..Sve sto sam u zivotu najvise mrzela,sve me je snaslo,...

Direktna veza do poruke: 57
22.3.2011 21:18:44   
malaandjela
moj dever je katastrofa ,pravi mamin sincic koji dodje kod nas i zaviruje u serpe da vidi da li njegov brat ima sta da jede ,majka ga truje pa dodje kod nas da ispituje ,kao neka zena ,i isto sve kopiraju zato sto nemaju ukusa 

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 58
22.3.2011 21:20:21   
anajid
Ivaj,nisam uopste u toku sto se tice vasih odnosa,a nije ni bitno.Nemoj da se ljutis ali ja tu ne vidim nista lose.Oni mozda nemaju smisla za uredjenje,nemam ga ni ja,pa dosta stvari sto mi se dopadnu kod drugih ljudi upotrebim u svom prostoru.Naravno ne bas da kopiram sve.Mozda ste im vi uzor na neki nacin.A i bas te briga sto ce neko razmisljati o tome ko je koga prekopirao.Ma zivi svoj zivot i briga te za druge.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 59
22.3.2011 21:20:25   
ivaj
Celo vece razmisljam sta da radim.
Bilo mi doslo da prodam nas sto i stolice i kupim drugo.Da promenim zavese,svasta nesto,ali onda sebi kazem ej,to sve kosta,zbog koga,zbog budala?!user posted image

(odgovor članu malaandjela)
Direktna veza do poruke: 60
22.3.2011 21:22:52   
anajid
Usput,moj dever je super lik,opustena varijanta.Jedino me nervira sto nikako da se ozeni,ima curu vec 10 godina su u vezi,i jos se zabavljajuuser posted image .Ok,oprastam mu,mozda se malo gubi s obzirom da ga je udario grom pre nekoliko godina,pa kaze da se ne seca zivota pre udara gromauser posted image

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 61
22.3.2011 21:23:50   
minna
Samo nemoj da se nerviras, kao sto sama kazes zbog budala... mene je uvek nerviralo kad neko kopira nesto, ajde neku sitnicu ali tako sve kompletno...uh

A inace moj dever je stvarno super, o njemu sve najbolje

< Poruku je uredio minna -- 22.3.2011 21:37:09 >

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 62
22.3.2011 21:23:56   
ivaj
IZVORNA PORUKA: anajid

Ivaj,nisam uopste u toku sto se tice vasih odnosa,a nije ni bitno.Nemoj da se ljutis ali ja tu ne vidim nista lose.Oni mozda nemaju smisla za uredjenje,nemam ga ni ja,pa dosta stvari sto mi se dopadnu kod drugih ljudi upotrebim u svom prostoru.Naravno ne bas da kopiram sve.Mozda ste im vi uzor na neki nacin.A i bas te briga sto ce neko razmisljati o tome ko je koga prekopirao.Ma zivi svoj zivot i briga te za druge.
user posted image user posted image user posted image

Znam da ce vecina reci sta ima u tome lose.
Ali ja to dozivljavam nekako suvise licno.
I ne mogu da se oduprem tome.
Da su oni okrecili zidove u ljubicasto,ja bih u zeleno,samo da imam nesto drugacije.
Eto takva sam.

anajid,verovala ili ne,ne mogu da zivim svoj zivot.
Mi smo ovde kao creva,povezani svim i svacim.Mozda ne mozes da shvatis ali veruj mi da je tako.
Ne podnosimo se medjusobno a tu smo...

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 63
22.3.2011 21:23:57   
Ana RR
Moj dever živi hiljade kilometara daleko od nas, i hvala bogu na tome user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 64
22.3.2011 21:30:44   
ivaj
E blago vama onda,ne znate kakve su to muke.

Meni je moj cim me prvi put ugledao rekao kako snajka nije nikakav rod.Danas jedna,sutra druga!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 65
22.3.2011 21:32:00   
anajid
Ivaj razumem te,kako kaze stara narodna "Zajednica je dobra dok se mora".
Htela sam samo reci nemoj draga da se sekiras zbog toga,sve su to sitnice spram nekih drugih stvari.
Definitivno sam prestala da se sekiram zbog nekih stvari(a ima ih hiljadu) kad vidim sta se sve desava oko mene.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 66
22.3.2011 21:33:28   
Ana RR
Znaš šta, meni je dovoljno to što dođe jednom godišnje ili jednom u dve godine, da je ovde non stop ne bi bilo dobro.
Nije on loš, ali je samoživ, najpametniji i samo ono što on kaže je tačno. Mene to nervira pa mu ne ćutim, sve kroz šalu ali mu kažem šta mislim.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 67
22.3.2011 21:33:38   
sneza24
ivaj ja te potpuno razumem jer i ja ne volim da me neko kopira.Aj nesto ali bas sve to ne volim nikako.Ja bas volim da se bar u necemu razlikujem od drugih.Jednom sam videla majcu i jako mi se svidela i htela sam da je kupim ali nisam kao sutra cu,valjda nisam imala dovoljno para kod sebe,ne secam se.Kad sutra na poso njih tri nose takvu istu majcu samo u drugim bojama i odmah sam odustala i nisam kupila.

A sto se tice mog devera on je OK prema meni za ove 2 godine koliko zivim sa mm nikad mi nista lose nije rekao,nicim me nije uvredio.
Samo sto se mnogo zaduzio pa sad i mi ispastamo zbog toga,tj. trudimo se da mu pomognemo koliko mozemo i nadam se da cemo se uskoro izvuci iz dugova.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 68
23.3.2011 7:21:44   
ivaj
Jbm ti stolice jos razmisljam o tome!user posted image
Ne znam kako cu se pomiriti kad im stignu pa me zovnu na kafu da casteuser posted image

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 69
23.3.2011 7:50:54   
jabudic
Ja imam 2, i oba su sasvim ok prema meni. Jeste da zive daleko, jedan u BG, drugi u UE, ali su super. Pogotovo ovaj iz Bg, njega gledam skoro kao brata, sa njim mogu da se zezam i svasta da mu kazem i trazim i svakako da se nasalim, i super mi je. Dok je ovaj drugi malo cudan lik, ali dobar ...

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 70
23.3.2011 8:41:25   
dacca
moj djever user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
On je:
najveca olos, zavidna, ljubomorna, ,,napametnija``, gnjida, smece, izbljuvak! U to sam sumnajla od pocetka, ali evo dokazao se 1000 % za Mitrovdan!

< Poruku je uredio dacca -- 23.3.2011 8:42:10 >

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 71
23.3.2011 11:02:43   
Anoniman
uh...on je bolna tacka celoj svojoj porodici...

(odgovor članu dacca)
  Direktna veza do poruke: 72
24.3.2011 14:49:50   
jance
mog mogu da opisem sa nekoliko reci : sa sve svoje 42 godine on pati od vrlo ociglednog sindroma srednjeg deteta!

uvek moramo da pazimo da njemu svaku bitnu informaciju odma javljamo, jer nedaj boze da neko drugi sazna pre njega, odma se naduri ko malo dete! ej, alo, pa kolko ti to imas godina? a da ne spominjem da se u poslednje vreme cuvamo svim snagama da ni u kom slucaju ne kupimo istu stvar kao i oni, ili jos gore, da mu posavetujemo nesto da kupi, jer ce nas toliko smoriti sa pitanjima oko doticnih stvari, kao on se ne razume u racunare i sve to, da necemo ni spavati. tako je bilo kad su mm i on uzeli iste telefone... u pola noci ga je zvao da pita: a zasto sada ovo ne radi, a kako se namesta zvono? a zasto sada ovo ovako ili onako? ma daj bre covece! prosle nedelje ga je celo nedeljno pre podne smarao kako da postavi trombon na licitaciju! ma procitaj uputstvo biseru! na kraju sam ga ja dvojkirala..alo, i ja bi malo sa mojim muzem nesto da pricam, ili da mi slucajno i pomogne nesto oko rucka!

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 73
26.3.2011 18:28:39   
ivaj
Ovom mom stigli sto i stoliceuser posted image user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 74
26.3.2011 18:45:43   
bubulence
IZVORNA PORUKA: ivaj

Ovom mom stigli sto i stoliceuser posted image user posted image

jao draga sto si me nasmejala, prvi put pre par dana kada si se zalila a tek sada kad sam ovo procitala user posted image user posted image user posted image , ne verujem... jesu bas isti sto i stolice?

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here