|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Moj dever
26.3.2011 18:48:58   
nela79
IZVORNA PORUKA: ivaj

Jbm ti stolice jos razmisljam o tome!user posted image
Ne znam kako cu se pomiriti kad im stignu pa me zovnu na kafu da casteuser posted image

A to se ti zalis na djevera "prepisivaca"????:) Kako mi sad smijesno sto znam ko se zali???? :)

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 76
26.3.2011 18:52:18   
ivaj
IZVORNA PORUKA: bubulence

jesu bas isti sto i stolice?

Istiuser posted image

nela,da to sam ja...user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 77
26.3.2011 18:54:12   
nela79
Samo opusteno.
Posalji djecu da im "slucajno" isaraju, lijepe nove stoliceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 78
26.3.2011 18:58:17   
ivaj
Ma kakvi! I ovako moj dever ide i ogovara mi Janu kako je ovakva i onakvauser posted image
Razbicu mu nos jednom zbog toga.
I cim se sastanemo samo prica o njoj,samo se zali i kuka sta je sve radila kod njih i tako...

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 79
26.3.2011 23:22:48   
Sesilija 83
Moj je super i dever i jetrva pijemo kafu i ogovaramo svekija... tu me stvarno Bog pogledao i Hvala mu..

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 80
26.3.2011 23:35:52   
Brana
Ja bih volela da imam devera ali umesto njega ja dobih zaovuuser posted image user posted image user posted image

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu Sesilija 83)
Direktna veza do poruke: 81
26.3.2011 23:38:08   
New Mom
Ni ja nemam devera, samo zaovu.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 82
15.9.2011 13:02:36   
icika26
sta bi ja dala da imam zaovu a ne devera kretena koji je kpoija mije zle svekrve .to je kao da imam dve svekrve ,nagovara ga da radi svasta ispituje zaviruje mi u serpe da proveri da li njegov brat ima sta da jede obican kompleksas koji lici na zenu,namazan ,zenski petkosve mora da zna i gura nos gde ne treba ,mamin sincic koji slusa samo svoju mamicu ,

(odgovor članu afrodita)
Direktna veza do poruke: 83
15.9.2011 13:20:13   
Anoniman
Icika, ja menjam zaovu za dva zla devera, pa da vidiš šta je touser posted image

(odgovor članu icika26)
  Direktna veza do poruke: 84
15.9.2011 13:28:55   
Lilla
Ja imam trojicu djeverova i jednu zaovu. Imala bih petoricu ali dvojica su nastradali u ratu. Bila bih od one najgore sorte kada bih bilo sta lose pomislila a ne napisala ili rekla u vezi mm-ove familije. Svi su me prihvatili kao da sam sa njima rasla. Sto je najbitnije, niko nikada nam se nije pokusao mijesati u bilo sta. Samo jedan djever zivi blizu nas, sa zenom i troje djece. Oni su nam jedina familija koju imamo ovdje blizu. Koliko god cudno zvucalo slobodno mogu reci da ih volim kao da su moji najrodjeniji. Tog djevera bih tesko odvojila od svog brata, a i sa jetrvom se odlicno slazem. Mnogi nam kazu da smo slicne, kao sestre. Njihov najmladji sin koji sada ima 3,5 godinice je do skoro govorio da najvise na svijetu voli strinu, tj. mene user posted image Ne znam, ja sam valjda od onih rijetkih koje su imale srecu da ih zapadnu dobri djeverovi user posted image

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 85
15.9.2011 13:45:27   
lanajelena
Moji su super i deveri i jetrve,nas sestoro smo super spoj,leti napravimo u dvoristu bioskop kupimo grickalice,pivo,kokice i do jutra gledamo filmove,samo sto smo daleko i vidjamo se na dva,tri meseca user posted image

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 86
15.9.2011 14:13:18   
NadaR
IZVORNA PORUKA: icika26

sta bi ja dala da imam zaovu a ne devera kretena koji je kpoija mije zle svekrve .to je kao da imam dve svekrve ,nagovara ga da radi svasta ispituje zaviruje mi u serpe da proveri da li njegov brat ima sta da jede obican kompleksas koji lici na zenu,namazan ,zenski petkosve mora da zna i gura nos gde ne treba ,mamin sincic koji slusa samo svoju mamicu ,

Jao , njegovoj zeni user posted image

(odgovor članu icika26)
Direktna veza do poruke: 87
15.9.2011 14:24:33   
Vika
Evo teme za mene, jer mi treba i vaše mišljenje:

Prvih 7 godina braka živela sam u zajednici sa porodicom mm, uključujući devera. Super smo se slagali, brinula sam o njemu kao o bratu (čitaj kuvala, prala, slušala...). Potom smo se mi odselili, i dalje smo ostali u dobrim odnosima, posećivali se i pozivali za rođendane. A onda se on oženio, starijom ženom sa sela, majkom dve devojčice, i od tada prekida sve odnose sa nama. Bukvalno! Niti nam je javio da se oženio, niti da je dobio dete, niti nas je pozvao na prvi rođendan i sl.

MM roditeljima sam objasnila da nije do nas. Pokušala na slavi svekra da se zbližimo, a on nije ni predstavio suprugu već je spustio glavu i zbrisao u drugu sobu. Ona svekrvi kuka ako pomene moje dete, a svekrva me izluđuje invetarisanjem igračaka i komentarima kako njihovo dete nema ovo ili ono. Inače, njihovom detetu je sve kupljeno od strane svekijevaca koji ih izdržavaju, dok mi uglavnom kupujemo sami, tj. ja i moji.

Mišljenja sam da inicijativa treba da potekne od njih, ako je ikada i bude bilo, jer sa naše strane nije bilo ničega ružnog. Koliko sam prokljuvila iz svekrvinih komentara, jetrva ja iskompleksirana pa je izvršila uticaj na devera. Mada, ne znam ko bi meni mogao da zabrani da pozovem bratauser posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 88
15.9.2011 14:53:20   
Brand new mama
Ja nemam devera,vec zaovu i OK smo.Samo sam se htjela nadovezati-ni meni ne ide u glavu da neko moze dozvoliti sebi da mu neko zabrani nazvati ili vidjeti se sa svojim bratom,sestrom, roditeljima.. Zasto bih ja bila sa nekim ko ne da da se ja cujem sa mojim bratom?Ako hocu prekinuti odnose sa svojima(mada je meni tako nesto neshvatljivo) to cu uraditi jer JA zelim,a ako mm insistira,onda cu prekinuti odnose sa njim

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 89
15.9.2011 15:36:25   
viking
Moj dever je doktor filozofije. Treba li reći još nešto? user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 90
15.9.2011 15:37:36   
Jeca*
user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 91
15.9.2011 22:14:14   
ivaj
Vika,ako je tvoj dever iole normalna osoba stvari ce se same po sebi vremenom resiti.Kad tad ce to doci na svoje.On je sad u pocetnom zanosu,a svi mi cemo ti ovde potvrditi da to vremenom slabiuser posted image
Znaci,kad slepac ponovo progleda(ovo kazem ako je tacno da mu zena brani vidjanje sa vama),daleko ce da vidi.
Javice se on,ali ne ocekuj da sve bude kao pre.
Nema sanse.Stigla ti jetrvauser posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 92
15.9.2011 22:52:59   
oxy7
Ja nemam djevera, više nemam ni svekra ni svekrvu, ali je jedna od zaova nekada dovoljna da sve nadoknadi....

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 93
17.9.2011 16:46:50   
Vika
E moja Ivaj, ako ga zanos drži pet godina, ne mora ni da se javi, neka uživauser posted image

(odgovor članu oxy7)
Direktna veza do poruke: 94
17.9.2011 16:50:48   
anuksunamun
ja moram da kazem da je moj dever vrlo redak primerak medju deverima,po onome sto jeste,i po tome sto je ucinio za nas,srce jedno malo cetvrtasto user posted image

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 95
17.9.2011 17:01:53   
Dove
Ne mogu da se ne oglasim,nisam ni videla da ima ova tema.Uf,sta sve imam da kazem.Moj dever je 77.god mlad i lep.Radnik nebeski.Ne staje od jutra do mraka.Ali pre par godina saznala sam nesto sto me razocaralo mnogo.On je tezak piuser posted image pacenik.Cula sam slucajno kako ga jetrva ucenjuje da plati pa da klati.Kad sam to ispricala MM on se nasmejao i rekao mi DOBRO JUTRO.Mislim se pa dokle ces ti da juser posted image na veresiju???user posted image user posted image user posted image A najcudnije je to sto kad ne klati,tacno mozete da ga primetite po preteranoj nervozi,lomljenju stvari po kuci...U pocetku mi bilo smesno a sad ga zalim.Moja jetrvica samo steka kintu,radi zena tri smene.
Ume da bude jako nezgodan ako nesto nije po njegovom,cak sam u par slucajeva ja bila ta koja se umesala izmedju njega i MM jer on ocekuje zato sto je stariji da MM mora da radi po njegovoj direktivi...
I tako...Ako se setim jos necega,napisacu.
Sreca sto nema tema tipa babe,dede i ostalo jer bih vas ugnjavila.Nas je 11 u kuci,imala bih da pisem i da pisem!

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 96
18.9.2011 13:55:29   
icika26
moj dever je takvo djubre od coveka samo gleda da ponizava mog muza negde i da se pravi pametan jer je ljubomoran na njega kada god imamo neku lepu vest on uvek negativno govori o tome ,mamin sincic uh izbegavam da ga vidjam maksimalno ali mi je zao mm zato sto ga on voli mnogo bez obzira sto je smrad kad god kupi nesto novo on mora da komentarise i nadje neku manu 

(odgovor članu Dove)
Direktna veza do poruke: 97
18.9.2011 17:11:43   
PoisonEve
Moj dever je...kako bi ga opisala, pa ok lik prema meni. ALI, je kockar, jos radi i kao sportski novinar i hiljade i hiljade evra prokockao podigli su svekijevci kredit i placaju ga oni, a spremaju mu i svadbu za 400 ljudi! Inace on se kladi na utakmice.
Sveki je njega iako joj je stariji sin uspela da napravi kompletnog degenerika, do te mere da kad je ostao sam u stanu (devojka je bila na poslu) on je zvao da pita na koju stranu se sipa deterdzent za sudje na sundjeruser posted image Istinita je prica- njegova devojka je stalno prica.
Elem, on je kao i vecina sportskih novinara smotan ali sta znam prema meni je od samog pocetka skroz ok. Pita sta smo urdili kod lekara, kako sam i to. Mislim da je dobar decko, mada pomalo sj*ban

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu icika26)
Direktna veza do poruke: 98
19.9.2011 0:48:13   
Mivica
IZVORNA PORUKA: Mivica

Ja mog obožavam

Sve više i više! Najbolji je na svetu! user posted image

"Zeko, zeko, zeko...
tape meke...gude usi...lep...
zeko, zeko, lep!" :)

(odgovor članu Mivica)
Direktna veza do poruke: 99
19.9.2011 11:31:24   
Brana
Dove,kada je glup,tako mu i treba,ne znam koliku svest moras da imas da bi sebi dopustio toliko ponizavanje sopstvenog dostojanstva..

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu Dove)
Direktna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here