Zvoncica77 -> RE: Sami sa bebom/detetom (19.4.2011 23:17:54)
|
Drage moje,svakoj od nas je na neki nacin tesko,bile samohrane ili ne.Uvek razmisljamo da li cinimo prave stvari u datom trenutku ili ne,sto je dodatni stres.Nema razloga da se postidis Snelle,nije mi to bila namera ni najmanje,samo sam s vama htela da podelim svoje stanje,i da vidimo da osd svake situacije ima i gorih. A kako se borim sama i finansijski i fizicki...velika gimnastika.Radim u drzavnoj firmi sa primanjima oko 24000,pa mislim da vam je sve jasno.Da ne pricam o tome koliko mi se puta desavalo da ne mogu u prodavnicu da odem,jer nemam s kim da ga ostavim.Uskoce tu komsije,drugarice,moj otac,ali nije to to.Nekako bas kad ti zatreba nigde nikog.Jos da napomenem da otac mog deteta dolazi povremeo,mozda mesecno jednom,nekada i redje(iz razlicitih smo gradova) i daje on povremeno po koji dinar,ne mogu da kazem,ali u principu sve je na meni.Al to je neka druga prica,veoma komplikovana,podelicu je s vama,al nekom drugom prilikom,sad mi se bas nesto neda pisati roman,ionako oduzih i udavih vas. [sm=smiley36.gif] Hvala vam na dobrodoslici,divne ste,a i meni ovo jako prija,da porazgovaram bar na ovaj nacin sa mamama i podelimo iskustva o nasim malim djavolcicima.
|
|
|
|