Iwana87 -> RE: Sami sa bebom/detetom (18.4.2011 11:41:05)
|
Kod nas je neko glupo vreme evo skoro 10 dana,i samo na kratko izlazimo.Napolju bi se ljuljao,setao,ima vec neke zanimacije i miran je.Ovako,celog dana u kuci.Juce sam bas mislila na ovu temu,siznula sam oko hrane.Dorucak je trajao od pola devet do petnest do deset!Ali je pojeo,onda je rucak poceo oko pola tri.Pisala sam vec da treba da ima nesto u ruci,da idu reklame i onda opet zeza,vuce se da izadje iz stolice.Kako se smiris kad si na ivici?Ja sam viknula na njega pre par dana,na sta se on rasplakao.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image]Fizicki mi nije strasno,ali psihicki vise ne mogu.Ruzno ili ne meni treba odmor od deteta. Isidora Matej je mali,bilo je i meni nekad svasta moguce,sad ne mogu da ga ostavim ni 5 minuta da se on ne dernja.Nece u ogradicu,jer mu je to kao zatvor sad kad hoda,a ne smem da ga ostavim samog u sobi kad nesto radim ili odem do vc-a.Scena juce,sredim njega,pa ja sednem da doruckujem,on sve vreme kenka,kao da sam otisla ko zna gde,sedim na metar od njega.Presedne mi dorucak,ma sve.Ruzno zvuci kad ovako pricam.super je on samo ja malo pucam.
|
|
|
|