Zvoncica77 -> RE: Sami sa bebom/detetom (19.4.2011 21:12:39)
|
Pozdrav svim mamicama!Evo da vam se i ja pridruizim. Moj Aleksa ima 9 meseci,i sami smo po ceo dan i noc,posto sam samohrana majka.Nemam apsolutno nikakvu pomoc,posto mi je i majka umrla.Tesko je,jako tesko kada je sve na tebi,od svakodnevne brige,presvlacenja,spremanja klope,preko doktora,animiranja deteta i sl.Sto puta mi se desilo da pomislim da vise nemam ni snage ni zivaca,ali jedan njegov osmeh sve baca u vodu.Sta god mi pricale,nismo ni svesne koliko smo jake i sta sve mozemo da izdrzimo.Zato zenske osmeh na lice i uzivajte u svojim bebcima i bavite se njima,vratice nam se to sve visestruko.Takodje imam srecu da je Aleksa za sada dobra beba,ume sam da se zaigra,nije nervozna beba,mada ima svojih momenata.Od 4 meseca spava po celu noc,ali ja ne,budim se na svaki njegov okret.Mozda jos uvek vucem traume sto je rodjen prevremeno i imao razne komplikacije na rodjenju,ali mislim da mi to daje dodatnu snagu.Kada se on sam izborio sa svojih 1200g na rodjenju,ali bas am jer je bio odvojen od mene 2 meseca,pa sve cu uraditi da nadjem i snage i zivaca i strpljenja,sto je svakako jako potrebno. Pozdrav svima!
|
|
|
|