Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 21.12.2016 15:06:33
|
|
|
|
emicaa
|
Buba Miro ti si luda Htjela dvoje,dobila dvoje.Mislim da je to to
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 21.12.2016 16:18:03
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Od mene dosta. Naravno, nikad ne reci nikad, ali kako stvari stoje, to je to.
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 4.6.2017 0:30:17
|
|
|
|
SaraLana
|
Imam dve cerkice,zelela bih jos jednu. Smislia sam cak i ime samo da se oproavim od drugog porodjaja pa i to da realyujemo.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 4.6.2017 11:50:45
|
|
|
|
emicaa
|
Ja se i dalje drzim svog
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 20.10.2017 17:32:20
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Ne planiram ali volela bi makar dvoje.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 31.10.2017 9:21:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Koliko sam zelela toliko imam 3
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 31.10.2017 11:45:48
|
|
|
|
Mala Elena
|
Zlatni broj 3!
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 2.11.2017 20:14:55
|
|
|
|
Mariya
|
planirala sam jedno, pa dvoje, pa troje Ali ne planiram više, dosta od mene.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 3.11.2017 13:25:10
|
|
|
|
Dragce86
|
Uh, muz zeli troje..za sad imamo jedno :D Jos se oporavljam od secanja na porodjaj od 7 sati ( na stolu :( ) Videcemoo...
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 3.11.2017 13:50:12
|
|
|
|
nata11
|
Nekada ne tako davno planirala 4.
|
RE: Koliko djece planirate imati 3.11.2017 14:01:35
|
|
|
|
mama Jo
|
Posle prvog sam rekla - bog'me ces mi bitk jedinica 💛 Ali brzo mi se vratila zelja za vise dece, sad ih zaista zelim troje... Cekamo drugo, pa cemo videti za trece, dala sam.sebi fore do 35.godine da rodim trece ☺ Idealna kombinacija koju bih jako volelea jeste.dve cerke i sin 💗 Evo cekamo drugu ceru, razlika izmedju njih dve ce biti 2 god.i 4 meseca... Za sada sve ide po planu i mojoj zelji 💙
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 3.11.2017 14:15:24
|
|
|
|
Duškić
|
Jaoj, bravo, ja bih volela troje. Takodje, kao ti , mamaJo, dve cerke i sina. Sto bi znacilo da rodim jos jednu devojcicu. Niko tako kao sestra ne ume da te razume i voli!
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 3.11.2017 14:23:07
|
|
|
|
mama Jo
|
To i ja isto mislim... bas mislim da je divno imati sestru u zivotu, ja bih bas volela da je imam, imam brata super, ali bih bas volela i sestru da imam.
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 4.11.2017 23:02:43
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Bas cesto cujem ovo pitanje..Ali zaosta je nezgodno bilo sta planirati u zuvotu.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 10.11.2017 7:19:58
|
|
|
|
Mariya
|
MamaJo, istog sam rekla, 3 dece do 35 i ostvarilo mi se, a imam 2 ćerke i jednog dečaka oni će ceo život imati jedno drugo, baš kao što i ja imam i sestru i brata. Sestra mi je nezamenljiva.
< Poruku je uredio Mariya -- 10.11.2017 7:21:29 >
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 10.11.2017 14:53:28
|
|
|
|
isidora88
|
Neplanski troje i dovoljno sto se tice mene i mm
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 10.11.2017 14:57:43
|
|
|
|
mama Jo
|
Mariya - bravo, nadam se da ce se i meni ostvariti zelja 😊 Cekam drugu cerkicu, pa o da kroz koju godinu bas bih volela jednog batu, da ga malo seke razmaze 😊
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 25.2.2018 14:58:48
|
|
|
|
Dora89
|
E, bravo, na ovoj strani sve po 3! Ja sam za 2, jedno imam, i ako Bog da još jedno. Trenutno nemam želje, ni hrabrosti za više, ali mogućnost postoji. 😉
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 25.2.2018 15:12:59
|
|
|
|
Srecko47E
|
Jos jedno.Nadam se
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 25.2.2018 15:24:33
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
samo jedno
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 25.2.2018 15:26:37
|
|
|
|
Srecko47E
|
Anck ti troje imas zar ne?
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 25.2.2018 16:58:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa da
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 25.2.2018 17:09:57
|
|
|
|
Srecko47E
|
E pa svaka ti cast zeno!
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 25.2.2018 17:10:42
|
|
|
|
Mala Elena
|
Imam zlatnu trojku
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 25.2.2018 17:14:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E E pa svaka ti cast zeno! hahaa ma nisam nista planirala al sigurno ne jedno
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?